Kenny McCormick Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα μπορώ να συνδέσω αυτή την κάρτα δικτύου στον υπολογιστή μου εφόσον έχει ήδη εγκατεστημένη άλλη;
Kenny McCormick Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ωραία εκείνες οι κεραίες που χει από πίσω για σήμα είναι; Είναι αποσπομενες;
jkoukos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Είναι οι κεραίες για λήψη και εκπομπή και οι συγκεκριμένες δεν είναι αποσπώμενες.
arc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ωραία εκείνες οι κεραίες που χει από πίσω για σήμα είναι; Εσύ έτσι όπως της βλέπεις, για τι πράγμα σου μοιάζουν; Για χειρολαβές; Είναι αποσπομενες; Οχι
Kenny McCormick Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ωραία για να συνδεθεί μια τέτοια κεραία τι υποδοχή πρέπει να έχει η κάρτα δικτύου;
arc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν μας λες απευθείας όλο το project που εχεις στο μυαλό σου για να δούμε τις λύσεις;
Kenny McCormick Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το project είναι απλά να συνδέσει ,όπως μου πε, αυτή τη κεραία σε μια κάρτα δικτύου arc αυτό αν μπορείς κάνε μια πρόταση.Ευχαριστώ!
jkoukos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Η κεραία που δείχνεις έχει βύσμα RP-SMA Male οπότε η κάρτα δικτύου θα πρέπει να έχει RP-SMA Female (που συνήθως τέτοια έχουν). Η κεραία έχει καλώδιο 1,5 μέτρα, άρα αν μπει σε μεγαλύτερη απόσταση θα χρειαστείς προέκταση με καλώδιο RF. Όμως όσο μακρύτερο είναι το RF καλώδιο, τόσο αυξάνονται οι απώλειες και σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να χρησιμοποιούμε κανονικά εξωτερικά ΑΡ που συνδέονται με καλώδιο UTP. Προφανώς εκεί αποσκοπεί και το ερώτημα του @arc, διότι παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες ανάλογα την ασύρματη ζεύξη που θέλεις να γίνει. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 "εξωτερικά ΑΡ"; Μπορείς να μου προτείνεις μια κάρτα δικτύου για μια πολύ απλή κοντινή ζεύξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα