Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμ.. fair enough. ακόμη και έτσι όμως, αναρωτιέμαι πόσες φορές έχει χρειαστεί η εγγύηση σε κινητό. αν πάθει κάτι, συνήθως είναι χτύπημα ή υγρό που το προκάλεσε ! είναι ανθεκτικά τα άτιμα.. το δικό μου το πάτησε αυτοκίνητο και απλώς άλλαξα οθόνη ! 

τα πλεονεκτήματα του root, απ'την άλλη, δεν είναι μόνο responsiveness και customization.. και S5 να μου έδιναν θα το.. έσφαζα την πρώτη μέρα xD

in the meantime, my S1 is getting ready for lollipop

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ομως που πηρα το Note 3 και δεν μπορω να το ρουταρω χωρις να χασω την εγγυηση μπαινω καθε μερα να δω μηπως και παιζει ν μαθω ποτε στ ****** θα γινει η αναβαθμιση η οποια υποστηριζει multiple users γιατι εινσι ο μονος τροπος να πας μπροστα σε παιχν7δια οταν δεν μπορεις ν ρουταρεις τ κιν σου..

Εφοσον χρειαζεσαι multiple users παντως τοτε εκανες λαθος οταν αγοραζες τη συσκευη σου, γιατι κατι τετοιο δεν το υποστηριζεσαι. Η συσκευη πυο αγοραζουμε πρεπει να κοιταμε να μας καλυπτει, οχι να περιμενουμε αν και ποτε θα βγαλει update η Google που να περιλαμβανει το feature που χρειαζομαστε, και μετα να περιμενουμε ποτε θα μας το δωσει και η καθε εταιρια

Δημοσ.

Εφοσον χρειαζεσαι multiple users παντως τοτε εκανες λαθος οταν αγοραζες τη συσκευη σου, γιατι κατι τετοιο δεν το υποστηριζεσαι. Η συσκευη πυο αγοραζουμε πρεπει να κοιταμε να μας καλυπτει, οχι να περιμενουμε αν και ποτε θα βγαλει update η Google που να περιλαμβανει το feature που χρειαζομαστε, και μετα να περιμενουμε ποτε θα μας το δωσει και η καθε εταιρια

Παντα κοιταω ν με καλυπτει

Δεν μ εκαιγε μια γ τα multi users αν μπορουσα ν το ρουταρω.. αλλα δν ειχα ιδεα για τ KNOX κ τι κανει αυτο.. Οταν πλεον εμαθα ηταν αργα..

χμμ.. fair enough. ακόμη και έτσι όμως, αναρωτιέμαι πόσες φορές έχει χρειαστεί η εγγύηση σε κινητό. αν πάθει κάτι, συνήθως είναι χτύπημα ή υγρό που το προκάλεσε ! είναι ανθεκτικά τα άτιμα.. το δικό μου το πάτησε αυτοκίνητο και απλώς άλλαξα οθόνη ! 

τα πλεονεκτήματα του root, απ'την άλλη, δεν είναι μόνο responsiveness και customization.. και S5 να μου έδιναν θα το.. έσφαζα την πρώτη μέρα xD

in the meantime, my S1 is getting ready for lollipop

Στο προηγουμενο android κιν μου που χα ρουταρει καθε φορα που χρειαζομουν να κανω επαναφορα εργιστασιακων ή κ χωρις ν χρειαστει αυτο.. my phone= bricked.. εμλαινε μονο σε download mode ουτε recorery ute wipe cash ουτε τπτ.. Οποτε το πηγαινα οσο ηταν εντος εγγυησης κι ολα κλ.. Τωρα που ναι εκτος κ τ καταφερα εχει προβλημα με κατι OPS files και παπαλα.. Αν αυτο μου συμβει στο Note 3 παει παπαλα

Δημοσ.

Erevos

Τσέκαρα πριν ποσταρω..

4.4.2

And the latest updates has already been installed..

Θες μήπως να στο τραβήξω και σε βίντεο;;

Γιατι θα πεις ότι λέω ότι να ναι..

Bdancer δε ξέρω καν γιατί μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω.. Ειδικά με το παράδειγμα που έγραψες.. Γιατί η cyanogenmod τρέχουν καλύτερα από τις official?? Γιατί δεν έχουν τις περιττές χαζομάρες που σου βάζει η εταιρεία και τις χρησιμοποιεί ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών

( βέβαια εσύ θα μου πεις ότι τις χρησιμοποιείς και ότι σου είναι και πολύ χρήσιμες )

Δημοσ.

Erevos

Τσέκαρα πριν ποσταρω..

4.4.2

And the latest updates has already been installed..

Θες μήπως να στο τραβήξω και σε βίντεο;;

Γιατι θα πεις ότι λέω ότι να ναι..

Bdancer δε ξέρω καν γιατί μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω.. Ειδικά με το παράδειγμα που έγραψες.. Γιατί η cyanogenmod τρέχουν καλύτερα από τις official?? Γιατί δεν έχουν τις περιττές χαζομάρες που σου βάζει η εταιρεία και τις χρησιμοποιεί ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών

( βέβαια εσύ θα μου πεις ότι τις χρησιμοποιείς και ότι σου είναι και πολύ χρήσιμες )

ποτε μιλησα εγω για CM?απλα σου ειπα πως είναι θεμα γουστου.και μην μπεις στον κοπο ξανα γιατι ακυρα λες :-D

Δημοσ.

Exclusive Preview - Android 5.0 Lollipop on Samsung Galaxy S4

Πάντως εγώ δεν καίγομαι ιδιαίτερα να το βάλω.Μόνο εαν δω και έχει δοκιμαστεί αρκετά , δεν έχει bugs και η μπαταρία του είναι καλύτερη από αυτή της 4.3 που έχω πάνω τώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα μου την πέρασε αυτόματα σε ένα 9506 αγορασμένο από Ηλεκτρονική.

Στο ίδιο τηλέφωνο ενός φίλου από skroutzομαγαζο δεν έχει πάρει κάτι

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...