ntasaef4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Βοηθήστε με λιγάκι πριν κάνω οτιδήποτε, πως μπορώ να τσεκάρω αν είναι ενεργοποιημένο το trimm στο μακ μου? Βοηθήστε με λιγάκι πριν κάνω οτιδήποτε, πως μπορώ να τσεκάρω αν είναι ενεργοποιημένο το trimm στο μακ μου? Το βρήκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_72 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) ΚαλημέραΠρόβλημα και εγώ με το trim αφού μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι θα έπρεπε να το είχα ενεργοποιησει.Τώρα προσπαθώ να το ενεργοποιήσω μέσα από το τερμιναλ των σιερρα σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνετε πιο πάνω.. εκκίνηση με cmd και το S, στη γραμμή εντολών γραφω sudo trimforce enable και μου βγάζει operation failed(error 1). Το μηχάνημα πλέον είναι σε άσχημη κατάσταση αφού ή δεν ανοίγει ή όταν ανοίξει στην κυριολεξία σέρνεται. . τροποποίηση. Κατάφερα τελικά κ ενεργοποίησα το τριμ. το μηχανιμα όμως συνεχίζει κάποιες φορές να μην ανοίγει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2017 από ilias_72 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OliverTwist1985 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 μηπως να το βγαλετε απο sticky-θεμα πλεον; δεν εχει λογο υπαρξης πια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα