mabprits Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο iphone 6 clone. Έχω δεί κάποια βίντεο στο youtube αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το πόσο nomal είναι η συσκευές αυτές. Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα? Και αν ναι, πιο μοντέλο? Θα ήθελε να ακούσω εντυπώσεις για την μπαταρία, την ομαλή λειτουργία, την ποιότητα κατασκευής κλπ. ευχαριστώ.
k0nan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αδερφέ φέρνω τους καλύτερους κλώνους iphone 6 και Iphone 6 plus και να ξέρεις η καλύτερη ποιότητα και μάρκα είναι το Zophone i6. QuadCore 2gb ram και 32gb rom ή 16gb. Κάνει τα πάντα χωρίς το παραμικρό Lag. 3
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο iphone 6 clone. Έχω δεί κάποια βίντεο στο youtube αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το πόσο nomal είναι η συσκευές αυτές. Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα? Και αν ναι, πιο μοντέλο? Θα ήθελε να ακούσω εντυπώσεις για την μπαταρία, την ομαλή λειτουργία, την ποιότητα κατασκευής κλπ. ευχαριστώ. Μη πάρεις κλώνο.Τι λεφτά διαθέτεις να δουμε τι μπορείς να πάρεις;
kataramenos32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μην τυχον και παρεις κλωνο θα κλαις τα λεφτακια σου
arc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @ts Ψαξε καλύτερη τιμή για το zophone i6 Δεν θα αγοραζα ποτέ κλώνο για πάρα πολλού λόγους. Μπλούζα abidas θα έβαζα χωρίς ενδοιασμό, αλλά ηλεκτρονική/ηλεκτρική συσκευή δεν θα αγόραζα ποτε.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 To συγκεκριμενο κανει 160$,1000 φορες ενα coolpad f1.
mabprits Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εντάξει ρε παιδιά συμφωνώ. δεν άνοιξα το threat για να δω τι αγοράζω με τα λεφτά που έχω. απλά θέλω να μάθω τι παίζει με τα clones. είχα iphone τώρα είμαι στο note2 υπερευχαριστημένος. το θέμα είναι αν αξίζει ή όχι το iphone 6 clone. καλό θα ήταν να απαντήσει κάποιος που το έχει και όχι κάποιος που υποθέτει πως είναι!
Federacion Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μα οι κλόνοι Android τρέχουν. Κάνω λάθος; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 πεταμενα λεφτά ειναι οι κλώνοι... καλύτερα παρε ενα μεταχειρισμένο 5άρι (αν θες το "μηλο") ή ένα καινούργιο καλο android με τα ιδια χρήματα...
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 εντάξει ρε παιδιά συμφωνώ. δεν άνοιξα το threat για να δω τι αγοράζω με τα λεφτά που έχω. απλά θέλω να μάθω τι παίζει με τα clones. είχα iphone τώρα είμαι στο note2 υπερευχαριστημένος. το θέμα είναι αν αξίζει ή όχι το iphone 6 clone. καλό θα ήταν να απαντήσει κάποιος που το έχει και όχι κάποιος που υποθέτει πως είναι! Απλα ειναι αναξιοπιστοι σε πολλα θεματα.Αν δεν εχεις προβλημα να "ψηθεις" καμια μερα παρτο
kataramenos32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Έχεις Note 2 και θες να πάρεις κλώνο? 2
mabprits Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 παιδιά επαναλαμβάνω οτι το θέμα μας είναι το iphone 6 clone και ΟΧΙ το κράξιμο χωρίς καν να το έχουμε δει απο κοντά!
bebes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 φαίνεται πολυ καλο (καλες προδιαγραφες και υλικα), αλλα πλεον ειναι και ακριβό... http://www.chinaecarts.com/iphone-6-mt6795-octa-core-25ghz-47inch-retina-screen-4g-lte-16gb-64gb-128gb-p-7594.html
pooksieboo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 παιδιά επαναλαμβάνω οτι το θέμα μας είναι το iphone 6 clone και ΟΧΙ το κράξιμο χωρίς καν να το έχουμε δει απο κοντά! Οταν 10/10 συσκευες-κλωνοι που εχουμε δουλεψει ειναι πατατες τι εντυπωσεις περιμενεις να εχουμε?
theral Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 lenovo c60 απο αποψης τεχνικων χαρακτηριστικων σε χαμηλα λεφτα, δυστυχως το ελληνικο mls χανει στα σημεια...δεν ειναι κλονοι αλλα μοιαζουν σε διαστασεις κ τεχνικα χαρακτηριστικα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις