Προς το περιεχόμενο

iphone 6 clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο iphone 6 clone. Έχω δεί κάποια βίντεο στο youtube αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το πόσο nomal είναι η συσκευές αυτές.

Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα? Και αν ναι, πιο μοντέλο?

Θα ήθελε να ακούσω εντυπώσεις για την μπαταρία, την ομαλή λειτουργία, την ποιότητα κατασκευής κλπ.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αδερφέ φέρνω τους καλύτερους κλώνους iphone 6 και Iphone 6 plus και να ξέρεις η καλύτερη ποιότητα και μάρκα είναι το Zophone i6. QuadCore 2gb ram και 32gb rom ή 16gb. Κάνει τα πάντα χωρίς το παραμικρό Lag.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο iphone 6 clone. Έχω δεί κάποια βίντεο στο youtube αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το πόσο nomal είναι η συσκευές αυτές.

Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα? Και αν ναι, πιο μοντέλο?

Θα ήθελε να ακούσω εντυπώσεις για την μπαταρία, την ομαλή λειτουργία, την ποιότητα κατασκευής κλπ.

ευχαριστώ.

Μη πάρεις κλώνο.

Τι λεφτά διαθέτεις να δουμε τι μπορείς να πάρεις;

Δημοσ.

@ts

Ψαξε καλύτερη τιμή για το zophone i6

Δεν θα αγοραζα ποτέ κλώνο για πάρα πολλού λόγους. Μπλούζα abidas θα έβαζα χωρίς ενδοιασμό, αλλά ηλεκτρονική/ηλεκτρική συσκευή δεν θα αγόραζα ποτε. 

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά συμφωνώ. δεν άνοιξα το threat για να δω τι αγοράζω με τα λεφτά που έχω. απλά θέλω να μάθω τι παίζει με τα clones.

είχα iphone τώρα είμαι στο note2 υπερευχαριστημένος. 

το θέμα είναι αν αξίζει ή όχι το iphone 6 clone. 

καλό θα ήταν να απαντήσει κάποιος που το έχει και όχι κάποιος που υποθέτει πως είναι!

Δημοσ.

πεταμενα λεφτά ειναι οι κλώνοι... καλύτερα παρε ενα μεταχειρισμένο 5άρι (αν θες το "μηλο") ή ένα καινούργιο καλο android με τα ιδια χρήματα...

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά συμφωνώ. δεν άνοιξα το threat για να δω τι αγοράζω με τα λεφτά που έχω. απλά θέλω να μάθω τι παίζει με τα clones.

είχα iphone τώρα είμαι στο note2 υπερευχαριστημένος. 

το θέμα είναι αν αξίζει ή όχι το iphone 6 clone. 

καλό θα ήταν να απαντήσει κάποιος που το έχει και όχι κάποιος που υποθέτει πως είναι!

Απλα ειναι αναξιοπιστοι σε πολλα θεματα.Αν δεν εχεις προβλημα να "ψηθεις" καμια μερα παρτο :)

Δημοσ.

παιδιά επαναλαμβάνω οτι το θέμα μας είναι το iphone 6 clone και ΟΧΙ το κράξιμο χωρίς καν να το έχουμε δει απο κοντά!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά επαναλαμβάνω οτι το θέμα μας είναι το iphone 6 clone και ΟΧΙ το κράξιμο χωρίς καν να το έχουμε δει απο κοντά!

Οταν 10/10 συσκευες-κλωνοι που εχουμε δουλεψει ειναι πατατες τι εντυπωσεις περιμενεις να εχουμε?

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

lenovo c60 απο αποψης τεχνικων χαρακτηριστικων σε χαμηλα λεφτα, δυστυχως το ελληνικο mls χανει στα σημεια...δεν ειναι κλονοι αλλα μοιαζουν σε διαστασεις κ τεχνικα χαρακτηριστικα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...