Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Έχω έναν τετραπύρηνο dell sata2 πάω να του βάλω έναν sumsung pro 128. Το πρόβλημα μου, το bios τον βλέπει κανονικά, σαν δεύτερο τα windows τον βλέπουν όταν πάω να κάνω format δεν τον βλέπει για να περάσω τα windows.Τι γίνετε ρε παιδιά;

Sent from my iPhone 5s

Επεξ/σία από billst21
Δημοσ.

Aμα εχεις ahci ενεργοποιημενο απο bios συνήθως για να δει τον ssd θέλει να κάνεις preinstall ahci drivers.. Απλα τους βαζεις σε ενα στικακι και πατας Load drivers επιλεγεις τους σωστους και θα τον δει

Δημοσ.

Ναι ahci είναι στο bios απλά αν θελεις πες πιο αναλυτικά τι κάνω γιατί δεν κατάλαβα Σ' ευχαριστώ!

Sent from my iPhone 5s

Δημοσ.

Αν περνάς windows vista ή νεότερα, όπως σου είπαν πριν,πρέπει να φορτώσεις τους sata driver από το αντίστοιχο κουμπί.

http://www.dell.com/support/home/us/EN/vostro-a860.html/product-support/product/optiplex-760/drivers

Εκεί που λέει Serial ATA (11 files) το Intel Rapid Storage Technology (Pre-OS Install) Driver ή αυτό της matrix αναλόγως που τον έχεις,καλύτερα σε αυτόν της intel.

Αν προσπαθείς να περάσεις xp πρέπει να κάνεις slipstream τους drivers και να φτιάξεις νέο δισκάκι,πολύ μεγάλη μανούρα,καλύτερα ψάξε να βρεις κάποιο δισκάκι που έχει περασμένους πολλούς sata οδηγούς.

Δημοσ.

Τα win7 που εχεις, εχουν ενσωματωμενο το SP1 ? Αν οχι, τοτε ψαξε βρες μια iso, π.χ. ρωτα στην Microsoft ή στην Dell, ειναι πολυ πιθανον θα σε εξυπηρετησουν (αφου τα εχεις original).

Αν τα win7 ειναι απο τον θειο, τοτε ρωτα τον θειο. Δυστυχως σε αυτη την περιπτωση δεν μπορω να βοηθησω και προφανως και κανενας αλλος απο το forum.

Δημοσ.

οχι τα 7Χ32 θέλω να περάσω.

Δεν βλέπω πουθενά 11 files... αυτά μου βγάζει.

Μην βάζεις επιλογή για λειτουργικό,όπως δίνω το λινκ έτσι βγάζει 11 αρχεία και έχει και τα αρχεία που λέω,δοκίμασε αυτό που λέω,είναι άσχετα με το λειτουργικό που θα βάλεις,είναι απλά για να δει η εγκατάσταση τον sata controler.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...