Jovanna01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Προσπαθωνα εγκαταστησω το erdas 2011( εγκατασταση μεσω dvd ) και καθε φορα που παω να κανω install το Νet Licensing μου βγαινει το παρακατω μηνυμα που φαινεται στην εικονα.. Εχεις κανεις καμια ιδεα για το τι να κανω.. Γιατι με επειγει και δεν ξερω τι να κανω :-/
TheELF Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όπως λέει το μήνυμα,έχει πρόβλημα να αποσυμπιέσει το αρχείο αυτό μπορεί να είναι επειδή είναι γεμάτος ο δίσκος ή δεν έχει δικαιώματα να γράψει στον δίσκο(εκτέλεσε το ξανά με δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής) ή απλά είναι χαλασμένο το αρχείο εγκατάστασης. 1
Jovanna01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αλλο ατομο με το ιδιο cd το εγκατεστησε κανονικα.. οποτε λογικα δεν θα ειναι κατεστραμμενο. το εκτελω σαν διαχειριστης αλλα και παλι δεν κανει κατι...
TheELF Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αλλο ατομο με το ιδιο cd το εγκατεστησε κανονικα.. Δεν σημαίνει και κάτι αυτό,μπορεί στην μεταφορά να άρπαξε ένα γρατσούνισμα. Από χώρο στον δίσκο είμαστε οκ;
Jovanna01 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 197 gb ειναι ελευθερα.. οποτε μαλλον θα φταιει τ cd
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασες να αντιγράψεις τα περιεχόμενα του cd στον δίσκο (σε φάκελο) και να τρέξεις το setup από εκεί; Αν έχει πρόβλημα το cd θα σου βγάλει σφάλμα στην ατνιγραφή. Αν δεν σου βγάλει τότε κάτι άλλο φταίει. Εγώ πάντως δεν νομίζω να είναι το cd γιατί θα σου έβγαζε διαφορετικό μήνυμα π.χ. cannot read source file, κυκλικός έλεγχος πλεονασμού κτλ και όχι ότι δεν μπορεί να κάνει εξαγωγή το αρχείο στον προσωρινό φάκελο. (από την άλλη όμως ποτέ δεν είσαι σίγουρος με τα cd)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα