therock Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ποιο ειναι το πιο ευκολο site να χαζευει ο πατερας μου λιστα με ταινιες και να μου λεει ποιες του αρεσουν να του τις βρισκω. Θελω κατι απλο γιατι εννοειται πως δε το κατεχει. Αν του πω ομως imdb, μπορει να μου ζηταει ταινιες που δεν εχουν γυριστει ή παιζονται ακομα στους κινηματογραφους. Θελω κατι απλο με κυκλοφοριες ταινιως σε dvd/bluray ανεξαρτητως ζωνης (Αμερικη/Ευρωπη).
oneofthem Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ρίξε μια ματιά στο imdb να δεις αν υπάρχει τρόπος να κάνεις αναζήτηση σε προσωπικές λίστες βάσει τίτλου λίστας αν γίνεται παίζει να ψιλοκαλύπτει να ψάχνεις χρονολογικά έτσι ώστε να εξασφαλίζεις ότι οι ταινίες έχουν κυκλοφορήσει πχ βάσει τίτλου best films 2013 το βασικό είναι ότι τις έχουν επιλέξει οι χρήστες και δεν έχεις μια λίστα καταγραφής όλων των ταινιών του 2013 στις οποίες θα περιλαμβάνονται και καμμιά 200αριά που έχουν πχ λανθασμένη βαθμολογία και θα σε δυσκολεύουν να τις αφαιρέσεις βάσει φίλτρων ταξινόμησης (πχ βαθμολογία) αλλιώς ιστοσελίδες video club, torrent release group, subtitle websites είναι το πλησιέστερο που έχω βρει όταν θέλω να κάνω καθαρά film browsing αλλά σε λίστες ταινιών που έχουν μια α' ζήτηση και όχι ότι να ναι
thomasG4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Στο blue-ray.com μπορείς να δεις τα τελευταία releases σε blue-ray ταινίες. http://www.blu-ray.com/theatrical/?sortby=newreleases
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα