Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Κανω την πρακτικη μου σε γνωστη βιβλιοθηκη της Αθηνας.

Ολο το κτηριο εχει τριγυρω πριζες για να συνδεθεις μεσω εθερνετ. Πηρα λοιπον σημερα ενα καλωδιο μαζι μου, το συνδεσα στο λαπτοπ αλλα μου εβγαζε οτι ειναι περιορισμενη η συνδεση. Με τα πολλα με ενημερωσε ενας τεχνικος και μου εδωσε κατι στοιχεια για να αλλαξω τις ρυθμισεις τοπικου δικτυου (lan).

Αλλαξα τα στοιχεια της διευθυνσης και της θυρας και ολα καλα.

Πλεον εχω προσβαση σε ολα τα σαιτ (πλην google -για προστασια και καλα- αλλα μπαινει κανονικα απο bing και yahoo..)

Το 'θεμα' που εχω ειναι οτι δεν κανει καθολου download/upload το mtorrent.

Υπαρχει καποια ρυθμιση για να ξεμπλοκαριστει αυτο;

Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχει και 20+ mbps upload. :P

Περα απο την πλακα, ψαχνουμε αρκετα αρχεια που βρισκω μονο μεσω τορρεντ αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα.

Tnx! 

Δημοσ.

Οχι δε μπορεις. Και το πιθανοτερο ειναι αν μπορεσεις επειδη μπορεις, να σε παρουν χαμπαρει σε μερικα δευτερολεπτα και να σε διωξουν ή να μη σου ξαναδωσουν ιντερνετ. Τοσο απλα λειτουργει το συστημα.

Δημοσ.

Πράγμα το οποίο είναι λογικό. Αν χρησιμοποιείς εσύ torrent θα σέρνονται οι άλλοι, αν το έκαναν κι άλλοι δυο τρεις αυτό...

Αυτό το οποίο μπορείς να κάνεις λογικά είναι να κατεβάσεις τα torrent που θέλεις αλλού, σε κάποιο server αν έχεις ή οτιδήποτε και να τα πάρεις εκεί μέσω ftp/sftp/scp/κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...