Προς το περιεχόμενο

ipad update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω το Ipad 3 και εχω μείνει εδω και κανα δυο χρόνια με το ios 6. Θέλω να περάσω σε 7αρα αλλά το itunes με βάζει σε 8αρι ios αλλά δεν θέλω να το κάνω ακόμα. Προτιμώ την 7 για να το εχω και jailbrokεν. Υπάρχει καποιος τρόπος για να το κάνω Update; Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω το Ipad 3 και εχω μείνει εδω και κανα δυο χρόνια με το ios 6. Θέλω να περάσω σε 7αρα αλλά το itunes με βάζει σε 8αρι ios αλλά δεν θέλω να το κάνω ακόμα. Προτιμώ την 7 για να το εχω και jailbrokεν. Υπάρχει καποιος τρόπος για να το κάνω Update; Ευχαριστω

Όχι, αναγκαστικά στην 8 θα πας

• Like 1
Δημοσ.

περνας χειροκινητα (manual install)οποια μεταγενεστερη εκδοση απο αυτην που εχεις θες χωρις αναγκαστηκα να πας στην τελευταια

Δημοσ.

περνας χειροκινητα (manual install)οποια μεταγενεστερη εκδοση απο αυτην που εχεις θες χωρις αναγκαστηκα να πας στην τελευταια

Αυτο σε ποια εποχη το εκανες?

Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό

Δημοσ.

Φίλε και εγώ τα ίδια..Κρατούσα σε 3άρι ipad το ios6 για συναισθηματικούς λόγους αλλά τελικά πήρα τη μεγάλη απόφαση να αναβαθμίσω και δεν το μετάνιωσα...ελάχιστες μικροκαθυστερήσεις μόνο βλέπω,αν και είναι λογικό τη στιγμή που είναι το 4ο ios για αυτή τη συσκευή...σκέψου ότι πήρε 5,6,7 και τώρα 8... μη φοβάσαι και η μπαταρία διατηρεί την αυτονομία της,η κάμερα σου δίνει καποιες εξτρα λειτουργίες...κάνε τη μετάβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...