Fu Manchu Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Εχω το Ipad 3 και εχω μείνει εδω και κανα δυο χρόνια με το ios 6. Θέλω να περάσω σε 7αρα αλλά το itunes με βάζει σε 8αρι ios αλλά δεν θέλω να το κάνω ακόμα. Προτιμώ την 7 για να το εχω και jailbrokεν. Υπάρχει καποιος τρόπος για να το κάνω Update; Ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Εχω το Ipad 3 και εχω μείνει εδω και κανα δυο χρόνια με το ios 6. Θέλω να περάσω σε 7αρα αλλά το itunes με βάζει σε 8αρι ios αλλά δεν θέλω να το κάνω ακόμα. Προτιμώ την 7 για να το εχω και jailbrokεν. Υπάρχει καποιος τρόπος για να το κάνω Update; Ευχαριστω Όχι, αναγκαστικά στην 8 θα πας 1
Kostasspil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν γίνεται δυστυχώς Αν πάντως πας στην 8άρα, μόνο με restore set up as new και όχι μέσω ΟΤΑ
TyR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κατέβασε από εδώ την έκδοση που θέλεις και την εγκαθιστάς μέσα από το iTunes http://www.iphonehacks.com/download-ipad-ios-firmware 1
sokinfragoul Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 περνας χειροκινητα (manual install)οποια μεταγενεστερη εκδοση απο αυτην που εχεις θες χωρις αναγκαστηκα να πας στην τελευταια
igoods Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 περνας χειροκινητα (manual install)οποια μεταγενεστερη εκδοση απο αυτην που εχεις θες χωρις αναγκαστηκα να πας στην τελευταια Αυτο σε ποια εποχη το εκανες?
Kostasspil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 περνας χειροκινητα (manual install)οποια μεταγενεστερη εκδοση απο αυτην που εχεις θες χωρις αναγκαστηκα να πας στην τελευταια Δεν γίνεται αυτό
ramarg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Φίλε και εγώ τα ίδια..Κρατούσα σε 3άρι ipad το ios6 για συναισθηματικούς λόγους αλλά τελικά πήρα τη μεγάλη απόφαση να αναβαθμίσω και δεν το μετάνιωσα...ελάχιστες μικροκαθυστερήσεις μόνο βλέπω,αν και είναι λογικό τη στιγμή που είναι το 4ο ios για αυτή τη συσκευή...σκέψου ότι πήρε 5,6,7 και τώρα 8... μη φοβάσαι και η μπαταρία διατηρεί την αυτονομία της,η κάμερα σου δίνει καποιες εξτρα λειτουργίες...κάνε τη μετάβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα