voltmod Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 To tablet EHEAR MQ8 έρχεται από την Κίνα, ενσωματώνει οθόνη 7,85 ιντσών και βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή. Διαθέτει 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ στα πλεονεκτήματα του συμπεριλαμβάνεται η συνδεσιμότητα με δίκτυα 3G.Το EHEAR MQ8 όπως αναφέραμε ενσωματώνει οθόνη 7,85 ιντσών, η οποία υποστηρίζει ανάλυση 1024 x 768 pixels (5-point multi-touch). Βασίζεται στο τετραπύρηνο SoC της MediaTek, MTK8389 με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz, το οποίο συνοδεύεται από 1GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, που δεν επεκτείνεται. Την θέση της υποδοχής microSD, έχει πάρει μία υποδοχή microSIM για σύνδεση σε δίκτυα 3G (υποστηρίζεται λειτουργία τηλεφώνου και επομένως ο χρήστης του, μπορεί να πραγματοποιεί και να δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις). Επιπλέον διαθέτει τις τεχνολογίες WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth και GPS και δεν απουσιάζουν δύο κάμερες, μία εμπρόσθια στα 2.0 Megapixels και μία οπίσθια με αισθητήρα 5.0 Megapixels. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4100mAh. Οι διαστάσεις του EHEAR MQ8 είναι 200 x 136 x 7,0 χιλιοστά περίπου και το βάρος του είναι 337 γραμμάρια. Το κόστος του είναι $139. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Για παιδάκια καλό είναι, και αυτό λόγο κόστους. Κατά τα άλλα αδιάφορο παντελώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugardad78 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ναι, Ναι ό,τι πρέπει για παιδάκια το ιδανικό μέγεθος 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norlos 8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδια ολα καλα και ωραια και εμενα μου αρεσουν καποες κινεζικες συσκευες ......αλλα.......υπαρχουν και κατι αλλες οπως αυτη εδω παραδειγμα που ειναι απλα τραγικη.Σεβομαι απολυτα το αρθρο,για να μην παρεξηγηθω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Και ρωτάω εγώ.. Γιατί η παρουσίαση μιας από τις 828404049575727 κινέζικες ταμπλέτες που κυκλοφορούν εκεί έξω; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παντως η τιμη ειναι χαμηλοτερη, στα 129.9 δολλαρια. (107 ευρω απο παυπαλ) Τωρα το οτι παρουσιαζεται εδω, ενας τετοιος κλωνος, απο ενα ψιλο-πρωτοεμφανιζομενο site...ειναι οντως αξιο αποριας... Edit: Got my answer!! http://www.gearbest.com/about/affiliate.html Παντως, για να λεμε του στραβου το δικιο...ειναι αρκετα τιμια η τιμη του... Αν και... αν ειστε αρκετα παρατηρητικοι, θα δειτε οτι ενω το προσθετετε στο καλαθι με τιμη γυρω στα 138 δολλαρια, στο καλαθι σας εμφανιζεται στα 153...οσο δλδ αναγραφεται στο αρθρο. Απο την διαφορα τιμης μαλλον βγαινει και η προμηθεια για το insomnia... Φαουλ του site κατ'εμε γιατι δεν το διευκρινιζει ξεκαθαρα, και λιγο υπουλο καθως στο insomnia, εκτος απο τον ενημερωτικο του χαρακτηρα, συνανταμε συνηθως προσφορες απο καταστηματα ελληνικα και ξενα. Ειναι επομενως αρκετα ευκολο να παρασυρθει καποιος και να κρινει ως ευκαιρια (ή εστω καλη τιμη) το συγκεκριμενο προιον, παρ' ολο που ορθως και εντιμως δεν βρισκεται στο section των προσφορων.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχουμε δει κι άλλες φθηνές ταμπλέτες. Το θέμα με τις περισσότερες από αυτές είναι ότι τα specs είναι καλά, αλλά η rom είναι τόσο κακοστημένη, που καθιστά το tablet κάτω του μετρίου. Θα δείξει η νεκροψία για το συγκεκριμένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πολυ παιδικό και με απαράδεκτη ανάλυση οθόνης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παντως η τιμη ειναι χαμηλοτερη, στα 129.9 δολλαρια. (107 ευρω απο παυπαλ) Τωρα το οτι παρουσιαζεται εδω, ενας τετοιος κλωνος, απο ενα ψιλο-πρωτοεμφανιζομενο site...ειναι οντως αξιο αποριας... Edit: Got my answer!! http://www.gearbest.com/about/affiliate.html Παντως, για να λεμε του στραβου το δικιο...ειναι αρκετα τιμια η τιμη του... Αν και... αν ειστε αρκετα παρατηρητικοι, θα δειτε οτι ενω το προσθετετε στο καλαθι με τιμη γυρω στα 138 δολλαρια, στο καλαθι σας εμφανιζεται στα 153...οσο δλδ αναγραφεται στο αρθρο. Απο την διαφορα τιμης μαλλον βγαινει και η προμηθεια για το insomnia... Φαουλ του site κατ'εμε γιατι δεν το διευκρινιζει ξεκαθαρα, και λιγο υπουλο καθως το insomnia, εκτος απο τον ενημερωτικο του χαρακτηρα, συνανταμε συνηθως προσφορες απο καταστηματα ελληνικα και ξενα. Ειναι επομενως αρκετα ευκολο να παρασυρθει καποιος και να κρινει ως ευκαιρια (ή εστω καλη τιμη) το συγκεκριμενο προιον, παρ' ολο που ορθως και εντιμως δεν βρισκεται στο section των προσφορων.... Εμένα μια χαρά μου το βγάζει στα 139$ στο καλάθι. Στις κατηγορίες καλοί είμαστε... Στο θέμα μας: Από τη στιγμή που πλέον κυκλοφορούν Windows tablet σε αυτά τα χρήματα και με καλύτερα specs, δεν νομίζω πως έχουν τύχη πια τέτοιες προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μια χαρά μου το βγάζει στα 139$ στο καλάθι. Στις κατηγορίες καλοί είμαστε... Στο θέμα μας: Από τη στιγμή που πλέον κυκλοφορούν Windows tablet σε αυτά τα χρήματα και με καλύτερα specs, δεν νομίζω πως έχουν τύχη πια τέτοιες προτάσεις. Καμμια κατηγορια, ισα ισα που το παινεψα. Αλλα να μη γραψω αυτο που μοτ συμβαινει? Και το λινκ για το affiliate program να σχολιασεις... Τελος παντων, επειδη ειναι οφφτοπικ, απλα ηταν η πρωτη και μοναδικη φορα που βλεπω τετοιου ειδους διαφημιση στο φορουμ. Θεμιτο ειναι να πεφτουν διαφημισεις. Απλα ο πλαγιος αυτος τροπος δεν ειναι κατι που εχω ξαναδει στο φορουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusKennen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μεταξύ μας τώρα, θεωρείται καλή τιμή αυτή? Αφού όλα τα αντίστοιχα κινέζικα μοντέλα σε αυτές τις τιμές παίζουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μια χαρά μου το βγάζει στα 139$ στο καλάθι. Στις κατηγορίες καλοί είμαστε... Στο θέμα μας: Από τη στιγμή που πλέον κυκλοφορούν Windows tablet σε αυτά τα χρήματα και με καλύτερα specs, δεν νομίζω πως έχουν τύχη πια τέτοιες προτάσεις. Υπαρχει μια εταιρια που λεγεται RCA(Ναι και εγω εχθες,εμαθα οτι υπαρχει τετοια εταιρια) και εχει ολα κι ολα 4tablet! Θαυμαστε τα!!! Στο Q314,ειναι 5 σε πωλησεις στην Κοσμο: RCA. was a surprise entry into the top 5 list due to its distribution deal with some of the largest retailers in the world. With low-cost devices driving volume, RCA's tablets have been a hit during the back-to-school season and will likely be in high demand during Black Friday and the upcoming holiday season. http://venturebeat.com/2014/10/30/idc-tablets-shipments-grew-11-5-in-q3-2014-but-leaders-apple-samsung-and-asus-all-lost-market-share/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 ντροπη για το insomnia αν συμβαινει αυτο που λεει ο alexpen. ερχομαστε στο site για αξιοπιστη πληροφορηση και για την κοινοτητα χρηστων, δεν γουσταρουμε παραπληροφορηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nathar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αν και... αν ειστε αρκετα παρατηρητικοι, θα δειτε οτι ενω το προσθετετε στο καλαθι με τιμη γυρω στα 138 δολλαρια, στο καλαθι σας εμφανιζεται στα 153...οσο δλδ αναγραφεται στο αρθρο. Απο την διαφορα τιμης μαλλον βγαινει και η προμηθεια για το insomnia... 139 είναι στο καλάθι...άμα κοιτάξεις και στο λινκ δεν στέλνει κάποιες επιπλέον παραμέτρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Να ξεκαθαρίσω οτι δεν εχω καμμια εμπάθεια. Συνεχιζω τη κουβέντα επειδη καποιοι συμφορουμιτες απευθύνονται σε μενα.. Το λινκ καθως και το ποστ αλλαξε. Μαζι με αυτο αλλαξε και η τιμή και το λινκ. Το προηγούμενο λινκ έδειχνε το ταπμλετ στα 139 δολλάρια και οταν το προσεθετες στο καλάθι πηγαινε στα 153, οσο δλδ η τιμή του αρχικού ποστ. Κάποια στιγμη εγινε εδιτ στο παραπανω ποστ, διορθωθηκε ΚΑΙ η τιμη ΚΑΙ το λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα