Προς το περιεχόμενο

Backup/Restore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώντας ότι έχεις Android κινητό :

Επαφές----> Λογικά έχεις ήδη περασμένο το Google account σου στο κινητό, οπότε οι επαφές έιναι ήδη σωσμένες στο νέφος.

Εφαρμογές--> titanium backup αν έχεις root, Helium αν δεν έχεις

Ρυθμίσεις---> Δεν ξέρω. Υπάρχουν εφαρμογές, αλλά συνήθως κάνεις γρηγορότερα να τις ξανακάνεις μόνος σου

κλπ ---> Υποθέτω αναφέρεσαι στις φωτογραφίες (δεν έμεινε και τίποτα άλλο). Τα περισσότερα από αυτά που μπορείς να κάνεις το κινητό δεν τις σβήνουν τις φωτογραφίες. Αν θες να είσαι σίγουρος όμως, δε χρειάζεσαι καν πρόγραμμα. Σύνδεσε το κινητο στο pc, περνα τις φωτογραφίες και τελείωσες. Αν πάλι επίμένεις να χρησιμοποιήσεις το νεφος, Google account/drive :)

Δημοσ.

Θεωρώντας ότι έχεις Android κινητό :

Επαφές----> Λογικά έχεις ήδη περασμένο το Google account σου στο κινητό, οπότε οι επαφές έιναι ήδη σωσμένες στο νέφος.

Εφαρμογές--> titanium backup αν έχεις root, Helium αν δεν έχεις

Ρυθμίσεις---> Δεν ξέρω. Υπάρχουν εφαρμογές, αλλά συνήθως κάνεις γρηγορότερα να τις ξανακάνεις μόνος σου

κλπ ---> Υποθέτω αναφέρεσαι στις φωτογραφίες (δεν έμεινε και τίποτα άλλο). Τα περισσότερα από αυτά που μπορείς να κάνεις το κινητό δεν τις σβήνουν τις φωτογραφίες. Αν θες να είσαι σίγουρος όμως, δε χρειάζεσαι καν πρόγραμμα. Σύνδεσε το κινητο στο pc, περνα τις φωτογραφίες και τελείωσες. Αν πάλι επίμένεις να χρησιμοποιήσεις το νεφος, Google account/drive :)

ειδα το Helium και μου φανηκε καλο, αλλα διαβασα το description απο κατω και λεει οτι δεν δουλευει σε Motorola κινητα και εγω εχω το Moto G 4G...Ειναι σιγουρο πως δεν δουλευει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...