sirtari Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα...Σχετικά πρόσφατα η γυναίκα μου αγόρασε το dell inspiron r14 4030U. Ξεκίνησα την παραμετροποίηση των windows, αλλά στο σημείο που ζητά λογαριασμό microsoft έκανα το λάθος και έβαλα τον δικό μου. Αυτόματα με αναγνώρισε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία, αλλά το πρόβλημα είναι πως το χρησιμοποιεί για επαγγελματική χρήση και θα ήθελα να βγαίνει το δικό της όνομα στην εκκίνηση, στην ουσία δηλαδή να είναι εκείνη administrator, έτσι κι αλλιώς εγώ δεν πρόκειται να χρησιμοποιώ καθόλου τον υπολογιστή. Λοιπόν υποψιάζομαι την λύση, αλλά θα ήθελα την γνώμη και κάποιων έμπειρων, στον σταθερό μου δεν χρησιμοποιώ τα 8, στην ουσία δεν θέλω ούτε να τα βλέπω... Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα νέο λογαριασμό χρήστη με δικαιώματα admin στο όνομα της γυναίκας μου και μετά απλά να διαγράψω τον δικό μου λογαριασμό και να παραμείνει ο καινούριος σαν μοναδικός. Είναι στα αλήθεια τόσο απλό; η διαγραφή ενός λογαριασμού δεν θα επηρεάσει κάποιες ρυθμίσεις; υπάρχει κάποιος άλλος απλούστερος τρόπος - πχ αλλαγή στοιχείων του υπάρχοντος λογαριασμού; και κάτι τελευταίο: τον νέο χρήστη να τον δημιουργήσω χωρίς την χρήση λογαριασμού microsoft ή θα πετάγεται κάθε τόσο ειδοποίηση για την δημιουργία του;(κατά τα άλλα το μικρό dell απλά υπέροχο ...)
nikomas50 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το έχω κάνει πριν δυο μήνες με τον τρόπο που λες και λειτούργησε κανονικά. Μέσα από το PC Settings στη συνέχεια μπορείς να ρυθμίσεις τον τρόπο εισόδου.
sirtari Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ωραία, θα το δοκιμάσω, άλλωστε και κάτι να πάει στραβά δεν με πολυενδιαφέρει, ο υπολογιστής είναι ακόμη άδειος από αρχεία, δεν υπάρχει τίποτε για να χαθεί... σ ευχαριστώ πολύ
sirtari Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει, όλα έγιναν άψογα, να είσαι καλά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα