Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού android μεταχειρισμένου ως δεύτερο διότι σαν κανονικό μου τηλέφωνο έχω το samsung galaxy s2 και εψαχνα μεχρι 40-60 ευρώ κάποιο για να πειραματίζομαι (root,custom rom κλπ.)και είμαι μεταξύ sony xperia m και sony xperia p (είχα στο νου μου και το sony xperia go αλλά έχει πολύ χαμηλά χαρακτηριστικά) σήμερα ειδα απο κοντά το sony xperia m2 και προβληματίστικα τι μου προτείνετε;

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού android μεταχειρισμένου ως δεύτερο διότι σαν κανονικό μου τηλέφωνο έχω το samsung galaxy s2 και εψαχνα μεχρι 40-60 ευρώ κάποιο για να πειραματίζομαι (root,custom rom κλπ.)και είμαι μεταξύ sony xperia m και sony xperia p (είχα στο νου μου και το sony xperia go αλλά έχει πολύ χαμηλά χαρακτηριστικά) σήμερα ειδα απο κοντά το sony xperia m2 και προβληματίστικα τι μου προτείνετε;

Αν ξερεις τι να κανεις και δε το μπρικαρις μπορεις να περαματιστης και με αυτο που εχεις.

40 και 60 ευρω ειναι πολυ λιγα για κατι αξιολογο σε custom roms.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχω πειραματιστει στο επακρο με το δικο μου απλα θελω κατι ως δευτερη επιλογη να αλλαξω λιγο παραστασεις για αυτο και επελεξα sony αλλα και επισης επειδη βγαζει φτηνα αλλα ταυτοχρονα καλα κινητα

Δημοσ.

Αφού σου αρέσει το M2 πήγαινε στο m2 aqua που είναι ανώτερο έχοντας αδιάβροχη σχεδίαση αφού τα υπόλοιπα δεν έχουν . Μπορεί αν κάνει μέχρι και υποβρύχιες φωτογραφίες από ότι είδα 

Δημοσ.

Θα πηγαινα σε κινεζικο αν μου αρεσε το μενου του και η ποιοτητα κατασκευης του ηταν ανταξια της Sony πραγνα δυσκολο, για το M2 το σκεφτομαι αν και ειναι δυσκολο να το παρω με το ποσο που διαθετω

Δημοσ.

Θα πηγαινα σε κινεζικο αν μου αρεσε το μενου του και η ποιοτητα κατασκευης του ηταν ανταξια της Sony πραγνα δυσκολο, για το M2 το σκεφτομαι αν και ειναι δυσκολο να το παρω με το ποσο που διαθετω

Ρίξε μια ματιά τότε σε αυτή την λίστα από το reportspam. Είναι μέχρι 60€. Μπορεί να βρεις κάτι που σου αρέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...