Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κακό boot που λέτε πιο πάνω ειναι ένας driver της Intel o rapid eχω μια z97x gigabyte gaming 5 και είχα ακριβώς αυτο το πρόβλημα!! Τον άνοιγα έκλεινε ξανά άνοιγα και όλα καλα μετά...Πάρε gigabyte 5 την συγκεκριμένη ειναι πολύ καλή για τα λεφτά της την εχω με 4790k και vengeance pro2400 4x4 και ειναι σούπερ!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κακό boot που λέτε πιο πάνω ειναι ένας driver της Intel o rapid eχω μια z97x gigabyte gaming 5 και είχα ακριβώς αυτο το πρόβλημα!! Τον άνοιγα έκλεινε ξανά άνοιγα και όλα καλα μετά...Πάρε gigabyte 5 την συγκεκριμένη ειναι πολύ καλή για τα λεφτά της την εχω με 4790k και vengeance pro2400 4x4 και ειναι σούπερ!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν μπορείς να ανοίξεις driver της Intel αν έχεις κάρτα γραφικών μέσα, διότι το display cable είναι στην κάρτα και όχι στην μητρική. Ο driver ανοίγει μόνο όταν έχεις το καλώδιο πάνω στην μητρική. Τώρα αν αυτό κάνει κάποιο conflict δεν ξέρω.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να ανοίξεις driver της Intel αν έχεις κάρτα γραφικών μέσα, διότι το display cable είναι στην κάρτα και όχι στην μητρική. Ο driver ανοίγει μόνο όταν έχεις το καλώδιο πάνω στην μητρική. Τώρα αν αυτό κάνει κάποιο conflict δεν ξέρω.

Δηλαδή εδώ το συμπέρασμα καταλήγει στην μητρική?

Δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό οπότε θα βασιστώ σε πρόβλημα της μητρικής. Εξάλλου αν κάτι άλλο είχε πρόβλημα, δεν θα φαινόταν και αλλού πέρα από τα παιχνίδια?

Δημοσ.

νοπ.Εσυ εχεις θεμα fps οχι θεμα αρτιφακτς κτλ.Εγω με το που εβγαλα την καρτα γραφικων εβαλε αυτοματα η μητρικη τους intel drivers (τους εκανε και update).Τωρα αν βαλω καρτα γραφικων θα πρεπει να τους κανω απεγκατασταση

Δημοσ.

νοπ.Εσυ εχεις θεμα fps οχι θεμα αρτιφακτς κτλ.Εγω με το που εβγαλα την καρτα γραφικων εβαλε αυτοματα η μητρικη τους intel drivers (τους εκανε και update).Τωρα αν βαλω καρτα γραφικων θα πρεπει να τους κανω απεγκατασταση

Εσείς δηλαδή αν βρισκόσασταν σε μια παρόμοια θέση τι θα κάνατε? Γιατί είναι πολύ περίεργο το θέμα Και μόνο στην μητρική εγώ προσωπικά μπορώ να ρίξω την ευθύνη. Και δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω το τροφοδοτικό κάπου αλλού δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...