dimitrakis1991 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Να κανω μια ερωτηση,πως μπορω να ανεβασω μια εικονα στο φορουμ?Θελω να απαντησω σε ενα σχολιο με μορφη εικονας-φωτογραφιας αλλα δεν ξερω πως να την ανεβασω.
d_gkal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 θα κανεις "απαντηση σε αυτο το θεμα" επειτα, κατω απ το πλαισιο που πληκτρολογεις θα δεις το μερος ποτ επισυναπτεις αρχεια πας εκει, βρισκεις την εικονα και ειναι οκ μετα
dimitrakis1991 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 θα κανεις "απαντηση σε αυτο το θεμα" επειτα, κατω απ το πλαισιο που πληκτρολογεις θα δεις το μερος ποτ επισυναπτεις αρχεια πας εκει, βρισκεις την εικονα και ειναι οκ μετα Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.Σε εσενα για παραδειγμα μπορω να το κανω.Δηλαδη πατησα παραθεση,μετα περισσοτερες επιλογες απαντησης και μου εβγαλε την επιλογη επισυναψη αρχειων κτλ.Οπως ανεφερες κι εσυ.Αλλα στο συκεκριμενο μηνυμα που θελω να απαντησω δεν μου εχει καμια τετοια επιλογη.Δηλαδη επιλογη τυπου περισσοτερες επιλογες απαντησης.Να σημειωσω οτι τα μηνυματα ειναι εισερχομενα.Δεν ειναι απαντησεις σε θεματα κτλ.
d_gkal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ααα, σε πμ θες. ετσι οπως το γραωες, καταλαβα στο φορουμ μεσα ανεβασε την καπου και μετα δωσε το λινκ πχ imageshack
dimitrakis1991 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ααα, σε πμ θες. ετσι οπως το γραωες, καταλαβα στο φορουμ μεσα ανεβασε την καπου και μετα δωσε το λινκ πχ imageshack Ναι σε μορφη pm θελω.Δεν ημουν συγκεκριμενος κι εγω γι αυτο μπερδευτηκες.Θα το κανω ετσι λοιπον.Ευχαριστωωω
dimitrakis1991 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τα καταφερες; ναι ολα κομπλε!Εγινα μελος επειδη δεν ημουν,ανεβασα την φωτο και ολα πηγαν μια χαρα!!Ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα