VaderD Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα παίδες , Έχει ασχοληθεί με αυτά που γράφει το θέμα ? Έβαλα το mod_security δουλεύει ....αλλά σκέφτομαι και κάποιο DNSBL module υπάρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noroute Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Απ'όσο γνωρίζω τo mod_security δεν σχετίζεται με το DNSBL. DNSBL μπορείς να βρεις διάφορα scripts που επι της ουσίας σου κάνουν blacklist check ανα κάποιο χρονικό διάστημα και σου στέλνουν ειδοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaderD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Βασικά έχω βρεί 2 Το mod_spamhaus και το mod_dnsbl. Υπόσχονται real time blocking αφού κάνουν τσεκ στις αντίστοιχες λίστες ! 1. Το πακέτα που έχω βρεί ειναι παλιά 207-2009 και όχι πρόσφατα ...και 2. Δεν ξέρω αν όντως κάνουν δουλειά ! Γιατί θέλουν compile source.. Δεν είναι έτοιμα πακέτα ! Απλά που φαίνονται παλιά και άρα μούφα ! Για αυτό ρωτάω ...μήπως κανείς και ξέρει ..περισσότερα... 3. Αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν ξέρω πέραν του mod_security και αυτών που μπορώ να βάλω... 4. Εβαλα το mod_evasive αλλά ναι μεν παίζει ...αλλά αν έχεις πολλά μηχανάκια από το ίδιο ip ρίχνει ban.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noroute Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Χμ...προσωπική μου άποψη αν έχεις καλούς κανόνες στο mod_security δεν θα χρειαστεί κάτι περισσότερο. Σίγουρα πάντως αν είναι παλιές εκδόσεις δύσκολο να κάνουν κάτι μιας και όλα αυτά αλλάζουν γρήγορα και γίνονται αμέσως outdate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα