Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν ήταν τόσο παλιό όσο το Wonder Boy. Ευχαριστώ πάντως. Ούτε το dragon's lair. Το έπαιζα όταν ήμουν στο γυμνάσιο τώρα μιλάμε για εποχή 1994-95-96. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Είχες κάτι σαν "τρίαινα" και την κάρφωνες στους άλλους.
Kraken Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν ήταν τόσο παλιό όσο το Wonder Boy. Ευχαριστώ πάντως. Ούτε το dragon's lair. Το έπαιζα όταν ήμουν στο γυμνάσιο τώρα μιλάμε για εποχή 1994-95-96. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Είχες κάτι σαν "τρίαινα" και την κάρφωνες στους άλλους. Εκείνη την περίοδο 3 ήταν που είχαν ζήτηση με τέτοιο θέμα, τα Ghouls 'n Ghosts, Golden Axe και ένα ακόμη που δεν το θυμάμαι αυτή την στιγμή.
krom271 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Βελονα στα αχυρα αλλα ας ρωτησω... Επαιζα γυρω στα τελη της δεκαετιας του 80', αν υπολογιζω σωστα, ενα παιχνιδι κατα πασα πιθανοτητα στο atari. Απλο παιχνιδακι με ενα αεροπλανακι με το οποιο απλα προχωρουσες και πυροβολουσες αλλα αεροπλανα και πλοια και απεφευγες διαφορα εμποδια. Απο οτι θυμαμαι η πορεια του αεροπλανου που κατευθυνε ο παιχτης ηταν απο κατω προς τα πανω στην οθονη και τα αντιπαλα αεροπλανα και πλοια απλα κινουνταν δεξια αριστερα στην οθονη (νομιζω δεν σε πυροβολουσαν). Οσο προχωρουσες δυσκολευε με περισσοτερα αντιπαλα αεροπλανα κλπ καθως και στενα σημεια στα οποια επρεπε να κανεις ελιγμους. Δεν ειχε πιστες αν θυμαμαι καλα. Απλα προχωρουσες μεχρι να χασεις... Ελαχιστες πληροφοριες αλλα θυμαμαι ειχα πορωθει πολυ σαν πιτσιρικας με αυτο και περιμενα πως και πως να παω σε κατι ξαδερφια μου να παιξω. Θα ηθελα να το βρω να θυμηθω τα παλια... Σε κατι mame που εχω δεν εχω καταφερει να το βρω δυστυχως...
neof1z Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κρίμα που δεν το έχει. Πήγαινα δημοτικό όταν το έπαιζα. Ωραίες εποχές!! Έπεφτε και κανένα χαστούκι απ' την αστυνομία. Μάνα πάω στα ούφο!!!!!! 1
krom271 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ωραιες εποχες! Θυμαμαι οταν ειμασταν πολυ πιτσιρικαδες και πολλες φορες δεν μας αφηναν οι μαγαζατορες να παιξουμε, στηνομασταν εξω απο το τζαμι και οταν ελευθερωνοταν το παιχνιδι που θελαμε να παιξουμε μπουκαραμε και βαζαμε γρηγορα το εικοσαρικο στο μηχανημα. Αλλες φορες μας αφηναν να το παιξουμε και αλλες μας το εδιναν και μας πετουσαν εξω... Και οι πετονιες καλη φαση! Τρελα σκηνικα... 2
kajwbtfe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Krom271@ το river raid θα λες προφανώς του 2600. 1
NickTG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν ήταν τόσο παλιό όσο το Wonder Boy. Ευχαριστώ πάντως. Ούτε το dragon's lair. Το έπαιζα όταν ήμουν στο γυμνάσιο τώρα μιλάμε για εποχή 1994-95-96. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Είχες κάτι σαν "τρίαινα" και την κάρφωνες στους άλλους. Αν έχεις όρεξη ψάχνεις και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_beat_'em_ups
krom271 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Krom271@ το river raid θα λες προφανώς του 2600. Ωραιος ρε φιλε. Αυτο ειναι! Υπαρχει σε mame κλπ ή αδικα θα ψαξω?
Predatorkill Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 @krom271 μηπως λες το Zaxxon? Σαν το California Games ειδικα σε 2πλο δεν εχω ξαναζησει...
lalexoulhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς πως λεγόταν ένα παιχνιδάκι που πολεμούσες σε μια αρχαία εποχή και αντιμετώπιζες δράκους και άλλους ανθρώπους και έτρωγες φρούτα και έπαιρνες δύναμη; Το έπαιζα μικρός και μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ. Θυμάμαι είχα ρίξει πολλά πενηντάρικα στα φλιπεράκια. Τώρα με το mame δεν είναι δυνατόν να ψάξω όλα τα παιχνίδια για να το βρω. Παλιές καλές εποχές. Αυτό μου άρεσε περισσότερο και ένα παιχνίδι όπου είχες ένα μηχανάκι και έκανες delivery πίτσες! μήπως εννοείς το prehistoric?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα