Mike_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ενάς φιλός μου είπε να βάλω το yosemite στον υπολογιστή μου (macbookpro 15 Late 2011) δεν ήθελα να το κανώ γιατί ηξερά οτι θα ξεκινήσουν τα προβλήματα και με τα software που χρησιμοποιω.Το έβαλα τελίκα και αρχισε να κολλάει και να μην δουλεύουν τα μισά προγράμματα.Είδα οτι δεν γίνεται να γυρίσω πίσω σε Lion και έκανα format και Recovery internet και κάθε φορά που τελείωνει μου βγάζει σφάλμα.Το έχω κάνω 3φορές και μία με εξωτερικό σκλήρο με Lion και κάνει πάλι το ίδιο.Μετά απο το restart μου βγάζει το σφάλμα. Κανείς κάποια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχεις Time Machine backup, πριν το upgrade σε Yosemite ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δυστυχως όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχώς, έχεις πλέον χάσει τα αρχεία σου. Το μόνο που μπορείς πλέον να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το lion, που συνόδευε το μηχάνημα. Ο εξωτερικός σκληρός με lion, τι ακριβώς είναι ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Οτι εκανα internet recovery και μου εβγαζε σφαλμα μολις τελειωνε.Εκανα format και μετα internet recovery και εγινε κανονικα. Απορω γιατι το Yosemite σερνεται ετσι.Θα μεινω στο Lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Οτι εκανα internet recovery και μου εβγαζε σφαλμα μολις τελειωνε.Εκανα format και μετα internet recovery και εγινε κανονικα. Απορω γιατι το Yosemite σερνεται ετσι.Θα μεινω στο Lion. κάνε ένα clean install και θα είσαι εντάξει. το yosemite είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγει μέχρι τώρα.. Το lion είναι απλά πολύ πίσω μη το συγκρίνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 το yosemite είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγει μέχρι τώρα.. Από ποια άποψη; Γιατί δυστυχώς από bugs είναι full. Βάλε Mavericks μέχρι να βγει update για το Yosemite που να διορθώνει τα προβλήματα που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mike_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα κρατησω backup και θα κανω τα πειραματα.Παντως εμενα με ενδιαφερει να δουλευει τα pro tools και σε yosemite δεν δουλευει σε Mavericks λενε οτι παιζει αρα θα παω σε Mavericks. Παιζει να το βρω να το βαλω δωρεαν? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από Mike_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Λογικά στο Apple store, αφού το δίνανε δωρεάν, ίσως όμως τώρα με το yosemite να το έχουν αποσύρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τι bugs έχει το Yosemite? Εγώ με Macbook Pro Early 2011 δεν βλέπω προβλήματα, μια χαρά δουλεύει το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα