Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γεγονός οτι χρειάζεται να έχεις iPhone για να λειτουργήσει το ρολόι πιστεύω οτι θα είναι πρόβλημα για τις πωλήσεις του... επειδή δεν έχουμε όλοι iphone.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, μια χαρά θα πουλήσει. Αν το στηρίξει με super εφαρμογές (που απ'ό,τι φαίνεται θα το κάνει), και το 1/3 από τις πωλήσεις του iPhone να κάνει, θα έχει πουλήσει όσο όλα τα άλλα μαζί για... τρία χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

κι εγω οπαδος της Apple σε ολα αλλα αυτο το πραγμα δεν.

αλλα θα μοσχοπουλησει στην Αμερικη. Οχι οσο τα iPhones φυσικα αλλα και παλι

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως έχω ήδη πει σε άλλα αντίστοιχα threads, είμαι καθαρά υπέρ των smartwatches, καθώς το Sony SW2 που είχα ήταν πολύ καλή επιλογή και με βόλεψε αρκετά. Δυστυχώς όμως το πούλησα σε αναμονή του 360 (ή/και του R Watch), και όταν έμαθα τις αυτονομίες και των δύο, "ακύρωσα" την παραγγελία μου (για το 360 είχα και pre-order δυνατότητα)....

Για τις ανάγκες άθλησης κατέληξα άμεσα και εύκολα σε ένα Ambit2, που και μήνα βγάζει άνετα, και μετράει τα πάντα, και κανονικό ρολόϊ μπορεί να θεωρηθεί.

Σε αναμονή καλύτερων και μακροβιότερων smartwatches λοιπόν, κάτι που σίγουρα το iWatch δεν είναι....

Έχω εδώ και 4 μέρες το SmartWatch3 της Sony. Η μπαταρία κρατάει 2 ημέρες με κανονική χρήση (οθόνη allways on -χωρίς backlight όταν δεν την κοιτάζεις- και όλα τα notifications ανοιχτά, καθώς και τον gps tracker που εχει ενσωματωμένο).

Γενικότερα πάντως τα smartwatches δεν είναι απαραίτητα αλλά τα βλέπω σαν ένα ακόμη αξεσουάρ. Το γεγονός ας πούμε πως όταν είμαι στο δρόμο μπορώ και έχω το τηλέφωνο μέσα στην τσάντα ενώ ταυτόχρονα μπορώ να βλέπω ποιος με καλεί, να απαντήσω στις κλήσεις, να χειριστώ τη μουσική, να δω τα emails και τα μηνύματα κλπ κλπ απο το smartwatch, δεν μπορώ να πω πως δεν με εξυπηρετεί! 

PS: Το handsfree μου είναι στερεοφωνικό bluetooth.

Δημοσ.

Η Apple είτε το θελουμε είτε όχι είναι μια εταιρία με κύρος! Σκοπός αυτής της εταιρίας ήταν είναι και θα είναι η ποιότητα κατασκευής! Το ότι δεν σας άρεσε το ρολόι της δεν σημαίνει ότι δεν θα πουλήσει, άλλωστε δεν είστε υποχρεωμένοι να το αγοράσετε με το ζόρι, όπως και το να αγοράσετε ένα iPhone, iMac κλπ. Εγώ προσωπικά περιμένω πως και πως για την αγορά του ! Μπράβο σε αυτήν την εταιρία που τουλάχιστο σε σχέση με της άλλες του ανταγωνισμού τόσα χρόνια μου προσφέρει προϊόντα που από επαγγελματικής πλευράς( σαν παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής που είμαι ) αλλά και καθημερινής χρήσης ( κάτοχος iPhone) είναι απαράμιλλης ομορφιάς, χριστηκότητας, λειτουργικότητας και μεταπωλητικής αξίας !

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το γεγονός ας πούμε πως όταν είμαι στο δρόμο μπορώ και έχω το τηλέφωνο μέσα στην τσάντα ενώ ταυτόχρονα μπορώ να βλέπω ποιος με καλεί, να απαντήσω στις κλήσεις, να χειριστώ τη μουσική, να δω τα emails και τα μηνύματα κλπ κλπ απο το smartwatch, δεν μπορώ να πω πως δεν με εξυπηρετεί! 

Ακριβως γιαυτους του λογους θελω και εγω ενα smartwatch να συνεργαζεται με το κινητο, οδηγαω και μηχανη οποτε καταλαβαινεις, χτυπαει το κινητο κοιταω το ρολοι και ολα κομπλε.

Το θεμα ειναι οτι εχω Lumia (δε παιζουν λεφτα για iphone) οποτε για μενα το iwatch τρωει ακυρο.

Αντε να δουμε το Microsoft band , το ειδα λιγο στο site και ψηνομαι τρελα.

Πιστευω ομως οτι η Apple θα δωσει συμβατοτητα στο iwatch με ολες τις πλατφορμες, με ειδικο app οπως κανει και η Ms

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακριβως γιαυτους του λογους θελω και εγω ενα smartwatch να συνεργαζεται με το κινητο, οδηγαω και μηχανη οποτε καταλαβαινεις, χτυπαει το κινητο κοιταω το ρολοι και ολα κομπλε.

Το θεμα ειναι οτι εχω Lumia (δε παιζουν λεφτα για iphone) οποτε για μενα το iwatch τρωει ακυρο.

Αντε να δουμε το Microsoft band , το ειδα λιγο στο site και ψηνομαι τρελα.

Πιστευω ομως οτι η Apple θα δωσει συμβατοτητα στο iwatch με ολες τις πλατφορμες, με ειδικο app οπως κανει και η Ms

Στην περίπτωσή σου με το Lumia, το Microsoft Band είναι για την ώρα η καλύτερη λύση.

Πάντως νομίζω πως η apple ξέρει τι κάνει με το watch. Θα περιμένει λίγους μήνες να κυκλοφορήσουν όλα τα άλλα και μετά θα κάνει το μπαμ και θα τους κάνει όλους να τρέχουν να αλλάξουν το design τους στο software, τις λειτουργίες κλπ. Παράλληλα νομίζω πως θα ψάχνει μέχρι την τελευταία στιγμή την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα της μπαταρίας και της φόρτισης.

Δημοσ.

Στο θέμα της κατανάλωσης/μπαταρίας, ούτε η Apple ούτε κανένας άλλος μέχρι τώρα δεν φαίνεται ικανός να κάνει τη διαφορά. Όλα τα μαγικά του κόσμου δεν θα κάνουν το iWatch ή όπως αλλιώς θα λέγεται να κρατάει μια βδομάδα (όπως Pebble και Sony). Άντε με όλο το optimization του κόσμου να φτάσει τις δύο μέρες. So what ? Όσο για λειτουργίες, εφαρμογές κλπ, sorry αλλά από αυτά που έχω δει η Apple μένει πιστή στο δόγμα της: "να κάνει 5 πράγματα και να τα κάνει καλά". Αν λοιπόν εγώ θέλω 6ο ή 7ο feature, tough luck. Ως εκ τούτου, το Apple θα είναι περισσότερο fashion πρόταση παρά λειτουργικό και "έξυπνο" smartwatch.

Εγώ πάντως, μετά την ελαφριά απογοήτευση από 360, R και SW3, αναμένω την επόμενη φουρνιά, που λογικά θα μας έρθει τέλος Q1 2015. Εκτός και αν κάνει καμιά τεράστια hyper μαγκιά η Suunto και βγάλει κανά σοβαρό app για Android, οπότε θα μείνω ως έχω ;)

Δημοσ.

Το θέμα με την αυτονομία είναι να ξέρεις ότι, ο κόσμος να χαλάσει και ανεξαρτητως της χρήσεως, το smartwatch θα κρατήσει 16 ώρες μέχρι να ξαναπάς για ύπνο. Αν το καταφέρουν αυτό, δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν όχι, η χρηστικότητα μιας τέτοιας συσκευής πέφτει στα τάρταρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα με την αυτονομία είναι να ξέρεις ότι, ο κόσμος να χαλάσει και ανεξαρτητως της χρήσεως, το smartwatch θα κρατήσει 16 ώρες μέχρι να ξαναπάς για ύπνο. Αν το καταφέρουν αυτό, δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν όχι, η χρηστικότητα μιας τέτοιας συσκευής πέφτει στα τάρταρα.

Το SW3 κρατάει περίπου 35 ώρες με συνεχόμενη χρήση.

Από την άλλη όμως χρειάζεται το πολύ μισή ώρα για να φορτίσει ξανά πλήρως, οπότε εκτιμώ πως αν πετύχουν ακόμη μικροτερους χρόνους φόρτισης, δεν θα μας απασχολεί το να τα φορτίζουμε μεσα σε μερικά λεπτά ακόμη και κάθε 24ωρο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...