Hal9000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί η Apple να είχε υποσχεθεί αρκετές φορές τον περασμένο καιρό την είσοδο της σε νέα προϊοντική κατηγορία μέσα στη χρονιά, κάτι τέτοιο όμως δεν αποδείχθηκε στην πράξη μετά την παρουσίαση του Apple Watch και της ανακοίνωσης της επίσημης κυκλοφορίας του η οποία υπολογιζόταν από την εταιρεία για τις αρχές του 2015.Σύμφωνα με video της Angela Ahrendts η οποία ηγείται του τμήματος λιανικής της Apple και το οποίο απευθύνεται στους υπαλλήλους των καταστημάτων της εταιρείας, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στην κυκλοφορία του Apple Watch το οποίο θα κυκλοφορήσει «την ερχόμενη άνοιξη». Παλαιότερες φήμες έφεραν την κυκλοφορία του έξυπνου ρολογιού της Apple κοντά στην ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, κάτι που πλέον δε δείχνει πιθανό ειδικά μετά την αναφορά της Ahrendts ότι αυτή θα γίνει μετά την Κινέζικη πρωτοχρονιά, στις 19 Φεβρουαρίου δηλαδή. Η άνοιξη ξεκινά επίσημα στις 20 Μαρτίου και θεωρητικά βρίσκεται στο όριο της δήλωσης της εταιρείας για κυκλοφορία στις αρχές του 2015/ Φυσικά όλο αυτό το διάστημα οι ανταγωνιστές της Apple δεν έχουν μείνει με δεμένα χέρια, έχοντας κυκλοφορήσει στην αγορά μια σειρά από ενδιαφέροντα smatwatches όπως το Gear S της Samsung, το G Watch R της LG καθώς και το Moto 360 της Motorola. Και τα τρία αυτά έξυπνα ρολόγια στηρίζονται στην πλατφόρμα Android Wear της Google ενώ η είσοδος της Apple στην κατηγορία αναμένεται να αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων. Το Apple Watch όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά σχέδια, με τιμή $349 και σύμφωνα με τον Tim Cook θα χρειάζεται καθημερινή φόρτιση. Site: 9to5mac
el97639 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 βασικα εχεις αρκετους μηνες να ξεφουσκωσει το craze του ρολογιου που κανει 350$ , ξεφορτιζει σε λιγες ωρες κ δουλευει μονο με το Iphone που ηδη εχεις στη τσεπη κ λεει κ αυτο την ωρα 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εμένα αν κ γενικά βικτιμάρα μεγάλη της Apple το ρολόι μου φαίνεται τρελό overkill 1
liakos356 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Προϊόν την Apple και μετά από μία ώρα, μόλις 2 σχόλια.... Δύσκολα τα πράγματα τα βλέπω. 1
venizelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εμένα αν κ γενικά βικτιμάρα μεγάλη της Apple το ρολόι μου φαίνεται τρελό overkill Με κάλυψες πλήρως.(macbook pro retina, iphone, ipod touch, ipod classic, ipad) αλλά αυτή την πα........ρια δεν πρόκειται. Προσωπικά, αν έπαιρνα smartwatch προς motorola θα πήγαινα που είναι κούκλα. Και πάλι λέω αν γιατί μου φάινεται η όλη ιδέα του smartwatch απάτη.
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εμένα αν κ γενικά βικτιμάρα μεγάλη της Apple το ρολόι μου φαίνεται τρελό overkill Ισχυει .
Oxygene Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όχιιιιιι... τι θα κάνω μέχρι την άνοιξη χωρίς Apple Watch;!!!
mants118 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 μπαταρία ρολογιού ψηφιακού ή όχι που κρατάει μια μέρα είναι για γέλια.. αν κάποιος θέλει κάτι για άσκηση (βηματόμετρο, gps, καρδιακοί παλμοί, κτλ) υπάρχουν επιλογές καλύτερες.. οι υπόλοιποι ας βγάζουν το κινητό από τη τσέπη για την ώρα και ειδοποιήσεις, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται!!!
The Ace Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όπως έχω ήδη πει σε άλλα αντίστοιχα threads, είμαι καθαρά υπέρ των smartwatches, καθώς το Sony SW2 που είχα ήταν πολύ καλή επιλογή και με βόλεψε αρκετά. Δυστυχώς όμως το πούλησα σε αναμονή του 360 (ή/και του R Watch), και όταν έμαθα τις αυτονομίες και των δύο, "ακύρωσα" την παραγγελία μου (για το 360 είχα και pre-order δυνατότητα).... Για τις ανάγκες άθλησης κατέληξα άμεσα και εύκολα σε ένα Ambit2, που και μήνα βγάζει άνετα, και μετράει τα πάντα, και κανονικό ρολόϊ μπορεί να θεωρηθεί. Σε αναμονή καλύτερων και μακροβιότερων smartwatches λοιπόν, κάτι που σίγουρα το iWatch δεν είναι....
Miaou7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ένταξη η λογική της Apple είναι απλή Δεν έχω κάτι αντίστοιχο να πουλήσω τώρα, άλλα τάζω στον κόσμο να κάνει υπομονή τάχα μερικούς μήνες για να μην πάει να αγοράσει του ανταγωνισμού που είναι ήδη στην αγορά τώρα. Θα το το σβήσεις και αυτό το post?
orfeas26 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αργει να φορτισει γι αυτο το καθυστερουνε!! 4
hackerW32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 kairos smartwatch ftw. nuf said hands down. κανα πιο φτηνό σα και αυτο να βγει
Dj Beast Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Είπαμε, όποιος γράφει κακά λόγια για την apple , του σβήνουμε το ποστ. Θα φάει μεγάλη ήττα με το ρολόι όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα