karaap Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα Εχώ τα win 7. Εγκατέστησα το Ubuntu 12 αλλά οταν δίνω την εντολή του τερματισμού κλείνει η οθόνη αλλά το PC συνεχίζει να δουλεύει χωρίς να σταματάει. Δοκίμασα με CD live να φορτώσω το Ubuntu 9 (χωρίς να εγκαταστήσω) αλλά και αυτό μετά την εντολή του τερματισμού μου βγάζει το CD από το drive αλλά δεν σβήνει το PC. Δηλαδή και στις δύο εκδόσεις δεν σβήνει το PC Υπ όψιν στο ubuntu 12 μου έβγαλε μήνυμα οτι το Ubuntu 12 δεν υποστηρίζει την κάρτα γραφικών πλήρως. ( Intel® HD Graphics 4400 ) Έχει κανείς καμμιά ιδέα για το τι συμβαίνει ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τι pc ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πατας enter μολις βγαζει το cd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ubuntu 12? Αυτή η έκδοση είναι πολύ παλιά. Γιατί δεν βάζεις την καινούργια έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaap Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τελικά βρήκα γιατί δεν έσβηνε το PC. Το PC είναι 64 bit και εγώ είχα εγκαταστήσει ubuntu 12 32 bit. Μετά την διόρθωση σβήνει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειναι αυτο. Οτιδηποτε ειναι 32αρι μπορει να παιξει σε 64-capable pc και λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesastoura Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το έχω και εγω αυτό. Ctrl + alt + f1 Ctrl + alt + del για restart ή login & halt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα