stevedri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 θελω να αγορασω bluray δισκακια των 50 gb . κανα μαγαζακι που να τα εχει σε καλη τιμη ξερουμε? τα βρισκω γυρω στα 8-10 ευρω το τεμαχιο .
takismpatz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 καλημερ απο οτι κοιταξα στο νετ ολα ειναι γυρω στα 9 ευρω αλλα γτ δεν σπας αυτα που θελεις να γραψεις σε 2 δλδ να παρεις 2 δισκακια των 25 gb που ειναι και ποιο φθηνα?
stevedri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ειναι καποια iso μου δεν γινεται να τα χωρισω , οπως και κατι παιχνιδια 45gb. δυστηχως χρειαζονται και τα 50 gb δισκακια.
tarantules Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Με 113 ευρώ παίρνεις τον WD Red 3TB που σημαίνει χωρητικότητα όσο 60 bluray των 50GB... Σε δισκάκια bluray για την ίδια χωρητικότητα θα έπρεπε να δώσεις 480 ευρώ (με 8 ευρώ το δισκάκι). Για την ταχύτητα με την οποία θα περνάς τα παιχνίδια ας μη μιλήσω, όπως επίσης και για τις ώρες που θα χαλάσεις μέχρι να κάψεις κάθε bluray δίσκο...
makfil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 θελω να αγορασω bluray δισκακια των 50 gb . κανα μαγαζακι που να τα εχει σε καλη τιμη ξερουμε? τα βρισκω γυρω στα 8-10 ευρω το τεμαχιο . Δεν είχες πει από την αρχή ότι τα θέλεις ως αποθηκευτικό χώρο και νόμιζα ότι γράφεις σε BD τα video που επεξεργάζεσαι. Σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει να αποθηκεύεις σε BD αντί σε εξωτερικό usb 3.0, 1
stevedri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 θελω να καψω bluray video 1:1 χωριτικοτητας 45gb περιπου και παιχνιδια (τα καινουργια πλεον βγαινουν 40-45 gb , βλεπε wolfenstein, call of duty )
cabdik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 θελω να καψω bluray video 1:1 χωριτικοτητας 45gb περιπου και παιχνιδια (τα καινουργια πλεον βγαινουν 40-45 gb , βλεπε wolfenstein, call of duty ) και παλι σε συμφερει οικονομικα να παρεις εξωτερικο και να τα αποθηκευεις..!!
stevedri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 μα εχω σκληρους εσω και εξωτερικους. εχω αρχεια αποθηκευμενα 3-4 ΤΒ χ 4 και για buckup. απλα θα με εξυπηρετουσε να καψω και κανα Bluray.
cabdik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ΟΚ. απο κει και περα, ειναι δικη σου η επιλογη..! απο Ebay δεν σε βολευουν? http://www.ebay.com/bhp/blu-ray-blank-disc-50gb
stevedri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν θελω ποσοτητα, οποτε δεν συμφαιρει εξωτερικο. για κανα μαγαζι αθηνα μηπως υπαρχει κατι (κασσετοεμπορικη η κατι αλλο)
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 κασσετοεμπορικη θα σου έλεγα και εχω αλλα δές και στην disk impex http://www.discimpex.gr/home/
stevedri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 κασσετοεμπορικη θα σου έλεγα και εχω αλλα δές και στην disk impex http://www.discimpex.gr/home/ δεν βρηκα στον καταλογο 50gb. θα παω καμια βολτα αθηνα να δω τι παιζει μαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα