TRILOBYTER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Και η κάρτα γραφικών είναι πολύ ανεβασμένη (αν διαβάζει βέβαια σωστά το speccy). Πάντως παιδιά τέτοιες θερμοκρασίες δεν οφείλονται σε θερμοαγώγιμη..μη τρελαθούμε τελείως! Και να ξεκολλήσανε και τα δυο cooler απο cpu και gpu...λίγο απίθανο. Εγώ πιστεύω λάθος ένδειξη είναι. Ίσως με καμμια αναβάθμιση στο bios να στρώσει. Κάνε καλού κακού και ένα virus scan σε safe mode, μπας και. εαν δεν εχει κουμπωσει σωστα η ψυκτρα τοτε ειναι παρα πολυ πιθανες αυτες οι θερμοκρασιες.
trek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εαν δεν εχει κουμπωσει σωστα η ψυκτρα τοτε ειναι παρα πολυ πιθανες αυτες οι θερμοκρασιες. Δεν διαφωνώ, αλλά να μην έχει κάτσει καλά και το cooler της quadro? 83c σε idle δείχνει. Και το airflow στο κουτί μια χαρά μου φαίνεται μιας και οι δίσκοι και η μητρική, μια χαρά cool είναι. Tέσπα..κρατάω μια επιφύλαξη γιατί η q4000 είχε θεματάκια με το προφίλ του ανεμιστήρα της, αλλα και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό. 1
suspiria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θα κουμπωσω το βραδυ και θα ανεβασω εικονα απο speccy.Πηρα αυτην την παστα πρωτον γιατι ηταν ασημι και οχι λευκη (βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο) αλλα σε 3 μαγαζια που πηγα μεχρι να την βρω στο πλαισιο μου ειπαν να παρω ασημι ολοι και δευτερον ο υπλαλληλος στο πλαισιο μου ειπε οτι αυτη χρειαζεται πιο αργα αλλαγη (2 χρονια αντι για 6 μηνες οι αλλες). Δεν διαφωνώ, αλλά να μην έχει κάτσει καλά και το cooler της quadro? 83c σε idle δείχνει. Και το airflow στο κουτί μια χαρά μου φαίνεται μιας και οι δίσκοι και η μητρική, μια χαρά cool είναι. Tέσπα..κρατάω μια επιφύλαξη γιατί η q4000 είχε θεματάκια με το προφίλ του ανεμιστήρα της, αλλα και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό. δηλ οταν rendαρει η quadro ποσο ανεβαινει;;;πρεπει να το δω και αυτο καλα που το ειπες.εκτος αν ειναι λαθος οι μετρησεις.εγω παντως μπλε οθονες και κρασαρισματα δεν εχω...
trek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θα κουμπωσω το βραδυ και θα ανεβασω εικονα απο speccy.Πηρα αυτην την παστα πρωτον γιατι ηταν ασημι και οχι λευκη (βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο) αλλα σε 3 μαγαζια που πηγα μεχρι να την βρω στο πλαισιο μου ειπαν να παρω ασημι ολοι και δευτερον ο υπλαλληλος στο πλαισιο μου ειπε οτι αυτη χρειαζεται πιο αργα αλλαγη (2 χρονια αντι για 6 μηνες οι αλλες). δηλ οταν rendαρει η quadro ποσο ανεβαινει;;;πρεπει να το δω και αυτο καλα που το ειπες.εκτος αν ειναι λαθος οι μετρησεις.εγω παντως μπλε οθονες και κρασαρισματα δεν εχω... ίδωμεν λοιπόν Mην ξεχάσεις να μας πεις αποτελέσματα.
aetos1988 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θα κουμπωσω το βραδυ και θα ανεβασω εικονα απο speccy.Πηρα αυτην την παστα πρωτον γιατι ηταν ασημι και οχι λευκη (βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο) αλλα σε 3 μαγαζια που πηγα μεχρι να την βρω στο πλαισιο μου ειπαν να παρω ασημι ολοι και δευτερον ο υπλαλληλος στο πλαισιο μου ειπε οτι αυτη χρειαζεται πιο αργα αλλαγη (2 χρονια αντι για 6 μηνες οι αλλες). δηλ οταν rendαρει η quadro ποσο ανεβαινει;;;πρεπει να το δω και αυτο καλα που το ειπες.εκτος αν ειναι λαθος οι μετρησεις.εγω παντως μπλε οθονες και κρασαρισματα δεν εχω... Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά μεταξύ άσπρης ( Artic Silver ceramique) & την ασημί (Artic Silver 5)
suspiria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ναι μαλλον εχεις δικιο και το περιεργο ειναι οτι στα 2 πρωτα μαγαζια που πηγα που ειχαν ασπρη και λογικα θα ηθελαν να μου την πουλησουν μου προτειναν οι ιδιοι να παρω την ασημι!!!
Thanos1972 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 πεταξαν παλι μαργαριταρι απο το πλαισιο ετσι?η ασπρη ανα 6 μηνες αλλαγη....τι αλλο θα ακουσουμε ημαρτον. 5
Thanos1972 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εαν ειναι σε idle,παλι εχεις υψηλες θερμοκρασιες.
suspiria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) τωρα πηγε 76 χωρις να κανω τιποτε παλι.βεβαια πριν πηγαινε 99 ετσι; 1,5 ωρα μετα ειμαι στους 59 οποτε νομιζω λυθηκε το προβλημα Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2014 από suspiria
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 τωρα πηγε 76 χωρις να κανω τιποτε παλι.βεβαια πριν πηγαινε 99 ετσι; 1,5 ωρα μετα ειμαι στους 59 οποτε νομιζω λυθηκε το προβλημα ε εαν ειναι ετσι τοτε μαλλον απλωθηκε η παστα και ολα καλα. Δες πως παει και μετα.
dimitrisOP Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 πεταξαν παλι μαργαριταρι απο το πλαισιο ετσι?η ασπρη ανα 6 μηνες αλλαγη....τι αλλο θα ακουσουμε ημαρτον. ε προφανως αφου ειναι ασπρη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Οπως ειπε και ο thanos οι θερμοκρασιες σου ειναι παλι πολυ υψηλες για i5 750. Πιθανον στο bios το vcore να ειναι στο auto και να δινει αρκετα μεγαλη ταση .
TEOKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Χάλια και πάλι οι θερμοκρασίες. Κατά πάση πιθανότητα φταίει η stock ψήκτρα.
suspiria Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ποσο πρεπει να ειναι δηλ;Κατω απο 50; Κατι αλλο που παρατηρησα τωρα.Ειχα ενα θεμα με το preview στο sony vegas.Δεν ειχα ομαλη εικονα σε σημειο που δε μπορουσα να δω τι μονταρω εδειχνε λιγα καρε.Τωρα που το ανοιξα εχει στρωσει.Δε ξερω αν ειναι τυχαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα