Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεω το κινητό μου στην τηλεοραση.σα να συνδεεις ενα λάπτοπ στην τηλεοραση με καλώδιο hdmi.

Τελοσπαντων απ'οτι διάβασα το καλώδιο αυτό απο μονο του δεν κανει.θέλει και ενα άλλο καλώδιο σαν μετατροπέα ας το πω έτσι το οποίο το συνδεεις με το καλώδιο που αναφέρω οτι αγόρασα και έτσι εχεις εικόνα.

Δημοσ.

...και συνδέετε ετσι το τλφ με την tv?

Με την καμία.

Ναι ρε παιδια υπαρχει!Ειναι το καλωδιο που εχει ανεβασει ο φιλος πιο πανω...απλα επειδη το χρειαζομαι αμεσα και απο ebay θα αργησει να ερθει,ελεγα μηπως υπαρχει σε κανα μαγαζι απο Ελλαδα.Αλλα απο μια ερευνα σε σκροθτζ που εκανα υπαρχει...

Nexus 5 εχω και θελω να το συνδεω στην τηλεοραση

Θελω να συνδεω το κινητό μου στην τηλεοραση.σα να συνδεεις ενα λάπτοπ στην τηλεοραση με καλώδιο hdmi.

Τελοσπαντων απ'οτι διάβασα το καλώδιο αυτό απο μονο του δεν κανει.θέλει και ενα άλλο καλώδιο σαν μετατροπέα ας το πω έτσι το οποίο το συνδεεις με το καλώδιο που αναφέρω οτι αγόρασα και έτσι εχεις εικόνα.

Οταν ομως σε ρωτήσαμε και εγω και ο @GBorb εσυ μας διαβεβαίωσες οτι ναι υπαρχει και δουλευει

.

Δημοσ.

Μεχρι να το δοκιμασω κι εγώ αυτό πίστευα.αλλά θελει και αυτό το 'ανταπτορακι' που ανέβασε και ο φίλος πιο πάνω απο το σάιτ του πλαισίου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...