Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο http://www.ebay.com/itm/1080P-HDTV-MHL-Micro-USB-to-HDMI-Cable-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S4-3-Note-2-II-/281479424343?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item41897b2957καλωδιάκι και δουλεύει άψογα και χωρίς έξτρα ρεύμα. Αν χρειάζεσαι να φορτίζεις ταυτόχρονα το κινητό, το συνδέεις σε μια usb της τηλεόρασης και είσαι έτοιμος

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια υπαρχει!Ειναι το καλωδιο που εχει ανεβασει ο φιλος πιο πανω...απλα επειδη το χρειαζομαι αμεσα και απο ebay θα αργησει να ερθει,ελεγα μηπως υπαρχει σε κανα μαγαζι απο Ελλαδα.Αλλα απο μια ερευνα σε σκροθτζ που εκανα υπαρχει...

Nexus 5 εχω και θελω να το συνδεω στην τηλεοραση

Δημοσ.

ψαξε στον σκρουτζ σε καταστηματα στην περιοχη σου 

ειναι το πιο ευκολο

αυτο θα κανω...να ρωτησω κατι τελειως μα τελειως ασχετο με το θεμα.πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια σε στυλ απαντησης σε ερωτηση.για παραδειγμα θελω να σου απαντησω σε αυτο που ειπες αλλα να σου ανεβασω φωτογραφια.πως γινεται ξερεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραιος!!! ;)

Μου ηρθε πριν λιγο το καλωδιο αυτο αλλα το συνδεω στην τηλεοραση το κινητο και δεν εχω καθολου εικονα.Μηπως ξερεις τι μπορει να παιζει??

Δημοσ.

Μου ηρθε πριν λιγο το καλωδιο αυτο αλλα το συνδεω στην τηλεοραση το κινητο και δεν εχω καθολου εικονα.Μηπως ξερεις τι μπορει να παιζει??

,,,λιγο που το εψαξα στην αρχη που ανοιξες το θεμα, ειδα οτι καθε καλώδιο αναφέρεται και σε ενα τλφ, τωρα δεν ξερω αν ισχυει η οχι

Δημοσ.

εγω εχω κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Micro-USB-to-HDMI-MHL-Adapter-Male-Female.htm

(το λινκ απο το πλαισιο ειναι τυχαιο..το πρωτο που βρηκα)

απλα οπως γραφει και ενας στις αξιολογησεις..θελει και τον φορτιστη συνδεδεμενο για να λειτουργησει...στην εικονα που εχει το πλαισιο δεν φαινεται...αλλα στο πλαι εχει micro-usb θυρα ο adapter και εκει καρφωνεις τον φορτιστη....

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να πουλάει καλώδιο σύνδεσης κινητού με τηλεοραση?δηλαδή να έχει είσοδο micro usb και εξοδο hdmi???

τι θες να κανεις με το τηλ, και να το δειχνει η τηλεοραση..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...