JoooJ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κοντεύω να σπάσω το κινητό. Lenovo A660. ενώ μου δούλευε μια χαρά, πλέον δε μου εμφανίζει Notifications για διάφορα γεγονότα που έχω περάσει στο ημερολόγιο. το βάζω πχ να με ειδοποιήσει μέσω alarm και μέσω mail για ένα ραντεβού, το mail στέλνεται κανονικά. επίσης αν έχω ανοιχτό το google calendar στον υπολογιστή, εμφανίζεται και το pop up. σε καμιά περίπτωση δε χτυπάει alarm όμως στο κινητό. το ξυπνητήρι πάντως δουλεύει. έψαξα στο νετ και βρήκα κι άλλα άτομα με το ίδιο πρόβλημα, λύση όμως δε βρήκα. τι μπορεί να φταίει; πήγα στις ρυθμίσεις του app Που χρησιμοποιώ (acalendar+) και είναι ενεργοποιημένα τα reminders. τον ίδιο λογαριασμό τον έχω περάσει και σε ένα tablet που έχω. εκεί δουλεύει μια χαρά. πρόσφατα έκανα reset στο κινητό, δε ξέρω αν φταίει αυτό.
maddoctor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μήπως απενεργοποίησες κάτι με το reset και θέλει ξανασετάρισμα στις ρυθμίσεις!?
JoooJ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχω κοιτάξει τα πάντα. Έβαλα, έβγαλα την εφαρμογή, κοίταξα τους ήχους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα