nickvas19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 δεν καταλα αυτο που λες ΄΄ιντελ->restart->install AMD drivers'' εννοεις να βαλω πρωτα της intel και μετα την amd?!το εκανα αδικος κοπος...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Επειδή έχω παρόμοιο laptop (g6-1305 ev) με intel hd 3000 και amd radeon 7450m, θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις τον τέταρτο οδηγό από το site της hp, σύμφωνα με το μοντέλο σου. Στην περιγραφή λέει πως περιέχει και τους 2 οδηγούς σε έναν. Site: hp site
nickvas19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 σε ευχαριστω παιδια.εβγαλα ακρη τελικα δεν πρεπει να βαλεις και τους 2 drivers οπως ελεγε καποιος.τα βαζει μονο του και τους δυο. dimitris85 σε ευχαριστω και εσενα...αυτον ειχα αλλα προσπαθουσα να βαλω και της ιντελ και ετρωγε σκαλωματα...τωρα εβαλα τον sp55025 θα δοκιμασω εαν ειναι κομπλε και βλεπουμε ...και νομιζω οι sp55025 ειναι πιο καινουργιοι.
Andreasgarb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά βγάλατε άκρη ποτέ με αυτό το θέμα; Εχω ένα G6 φίλου και μου έχει βγάλει την παναγία η 6470. Βάζω από amd επιτόπου, φριζάρει όλο το λαπτοπ. Βάζω από windows update αλλά και από hp - δεν δουλεύει το hdmi. Τα παραπάνω σε 7 και 8.1. Βάζω windows 10: Βρίσκει αυτόματα τα πάντα. Ε, το λαπτοπ στο αρχικό μπουτ κάνει 2 λεπτά να ανοίξει (με ssd και 8αρα ραμ). Σβήνεις driver gpu, ανοίγει σε δεύτερα. Σηκώνω χέρια ψηλά.
nickvas19 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 εμενα τωρα ειναι κομπλε με 8.1....δεν ξερω πως το εκανα μην με ρωτας δεν θυμαμαι τι εκανα...χαχα ειναι οντως οτι να ναι...
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τελικά βγάλατε άκρη ποτέ με αυτό το θέμα; Εχω ένα G6 φίλου και μου έχει βγάλει την παναγία η 6470. Βάζω από amd επιτόπου, φριζάρει όλο το λαπτοπ. Βάζω από windows update αλλά και από hp - δεν δουλεύει το hdmi. Τα παραπάνω σε 7 και 8.1. Βάζω windows 10: Βρίσκει αυτόματα τα πάντα. Ε, το λαπτοπ στο αρχικό μπουτ κάνει 2 λεπτά να ανοίξει (με ssd και 8αρα ραμ). Σβήνεις driver gpu, ανοίγει σε δεύτερα. Σηκώνω χέρια ψηλά. η λύση ειναι drivers απ το site του κατασκευαστή του λαπτοπ για το λειτουργικό που δίνει. ουτε εγω μπορώ να κάνω κάτι αλλο τόσα χρόνια μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα