Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...παιδια εχω φαει ωρες μπροστα στην οθονη.εβαλα 12.4,εβαλα καινουργιους εβαλα απο το site της hp...uninstall install πολλες φορες και τπτ.οταν παω να ανοιξω το catalyst λεει οτι δεν υπαρχει εγκατεστημενο προγραμμα οδηγησης...καμια ιδεα;

Δημοσ.

Ποιο laptop έχεις και τι windows ?

Πήγαινε http://support.amd.com/en-us/downloadκαι κατέβασε τους σωστούς.

Step1: Notebook Drivers,

Step2:Radeon HD series,

Step3: Radeon HD 6xxxM Series,

Step4:Τα windows που έχεις.

DISPLAY RESULTS και κατέβασε αυτούς. Πριν τους βάλεις κάνε unistall τους παλιούς με το DDU

• Like 1
Δημοσ.

εχω το hp g6 1165ev...αυτο που λες το εχω κανει.καταρχην απο οσο ξερω οι καινουργιοι drivers δεν υποστηριζουν εναλλαξιμα γραφικα.

και windows home premium 64 

Δημοσ.

σε ενα Lenovo G500 που εχουμε στο μαγαζι, εβαλα κανονικα νεοτερους drivers και δουλευουν μια χαρα τα εναλλαξιμα γραφικα..!! 

κανε απεγκατασταση των Catalyst drivers με το Atiman Unistaller.  για ΑΤΙ, δεν υπαρχει καλυτερος, γιατι καθαριζει τα παντα, μεχρι και στη registry, και αφηνει το συστημα.. "παρθενο"..!!  ολα τα υπολοιπα, αφηνουν καταλοιπα..! 

• Like 1
Δημοσ.

δεν βρισκω link για το atiman unistaller...εαν μπορεις να μου πεις απο που το κατεβασες...

μηπως κανω κατι λαθος;το catalyst εχει μεσα drivers;ή ειναι μονο προγραμμα για ρυθμισεις;...μηπως λειπει τπτ αλλο κανα direct x και τρωει σκαλωμα;

Δημοσ.

δοκιμασα και ddu και atiman uninstaller και τπτ.ενω κανει κανονικα εγκατασταση επανεκκινηση οταν παταω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας...amd catalyst μου λεει οτι δεν εχω εγκαταστημενο προγραμμα οδηγησης και αλλωτε οτι δεν ειναι δυνατη η εκκινηση και οτι δεν εχω αλλες ρυθμισεις που μπορω να διαμορφωσω,δεν αντεχω αλλο...μηπως πρωτα να κανω εγκατασταση την ati και μετα την intel?!λεω εγω τωρα..

να πω λιγο κατι...

οταν πηρα το λαπτοπ μου ειπαν οτι εχει 2 καρτες.γιατι η απορια μου ηταν πως γινεται να εχει 2 drivers(κατω δεξια στην μπαρα ειχε και ενα προγραμμα της intel και το ati catalyst).ετσι λοιπον εγω θυμομουν αυτο και εβαλα τους drivers intel οπου και τους αναγνωρισε και επειτα προσπαθησα να βαλω το catalyst...δοκιμασα να βγαλω τους drivers της intel και να βαλώ το catalyst...και δουλεψε...

δεν πρεπει να βαλω τους drivers της Intel?

εχω φριξει...ενω παταω το μοντελο μου στο google...δλδ hp g5 1165ev μου λεει οτι εχω την 6470 στο catalyst λεει αλλα και δεν αναγνωριζει την οθονη που βαζω στην αναλογικη θυρα...ουφ

Δημοσ.

οταν εχεις 2 "συσκευες",  ειτε καρτες γραφικων ειναι, ειτε καρτες ηχου ειναι, θελει η καθε μια τον δικο της Driver..!   

γιατι σου φαινεται παραξενο?  αν δεν βαλεις τον αντιστοιχο Driver, πως θα λειτουργησει πληρως η "συσκευη"?  

τωρα,  το γιατι δεν βλεπει σωστα την διπλη καρτα, δεν μπορω να το ξερω, εξ αποστασεως..!!  

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ:   ο Catalyst για να εγκατασταθει σωστα, χρειαζεται το NET Framework 4.5, αν θυμαμαι καλα..!!

• Like 1
Δημοσ.

ναι εβαλε και framework 4.5...τελος παντων εγω  βρηκα ενα παλιο catalyst με τα αλλα ειχα προβληματα.και δουλευει

το θεμα ειναι εαν το catalyst βαζει για τις δυο καρτες drivers.εαν οχι πως θα δω πια ειναι η 2η ωστε να βαλω τους σωστους drivers?!

Δημοσ.

απο την HP δεν έχει driver για την intel/amd;

ενδέχεται να παίζουν με modded .inf αρχεία για να παίξουν σωστά οι κάρτες και γι αυτό να σου μαμιέται έτσι.

για παράδειγμα στο dell της υπογραφής δεν μπορώ να αναβαθμίσω κανέναν απ τους 2 drivers(HD3000+6470M)και ο catalyst μου περιέχει KAI τον Intel Driver,παρ όλα αυτά οι κάρτες παίζουν ανεξάρτητα ΑΛΛΑ μπορώ να ορίσω ποια θέλω να τρέχει τι ΜΕΣΑ απ τον catalyst και μόνο.

Δημοσ.

τελικα παλι κανει νουμερα.απο την hp εχει αλλα εχει 4 drivers βγαλε ακρη.δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.εχει και για ιντελ και για amd.

εσυ φιλε πιο catalyst εχεις;

Δημοσ.

δεν έχω ιδέα μόνο άμα γυρίσω τα γραφικά σε amd και απενεργοποιήσω την Intel μπορώ να δω αλλά έχω πολλά πράγματα ανοιχτά στο λάπτοπ λόγω σχολης και δεν μπορώ να τα κλείσω.

Στο δικό μου είναι ειδική περίπτωση,απλά το έχω συναντήσει και σε άλλα μοντέλα παρόμοιο "νάζι" των drivers.

Αν έχεις ξεχωριστά αρχεία για τους drivers δοκίμασε να περάσεις απο εκεί τον ιντελ->restart->install AMD driver και δες πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...