Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω την κάρτα της υπογραφής μου είναι η υλοποίηση τη sapphire 2gb με το ανεμιστηρι στη μέση και αποφάσισα απόψε βραδιάτικα να την κάνω unlock σε 6970 απο ένα βίντεο του linustechtips που είδα και την έκανα unlock με τις οδηγίες μέσω του command prompt όταν τελείωσα μου ζήτησε reboot και πάτησα "ναι" μετά δεν bootαρε και αφου έκλεισα το τροφοδοτικό πάλι τα ίδια και αφου την έβγαλα τελείως έκανα clear CMOS το ανοιξα με τα ενσωματωμένα και τον ξανακλεισα μετά ξανασυνδεσα την καρτα αλλά τίποτα πάντως το ανεμιστηρι της γυρνάει την έκαψα ??? Να πω επίσης οτι η οθόνη της μητρικής μου βγάζει το νούμερο 62

Δημοσ.

Πρεπει να μας πεις ποια ακριβως υλοποιηση εχεις.Πχ  εγω που εχω την http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1229&lid=1 εχει στο πλαι ενα διακοπτακι οπου στην καθε θεση του περιεχει και ενα bios.Αν εισαι τυχερος και εχει και εσενα διακοπτακι απλα γυρισε το στην θεση 2 προκειμενου να μπουταρει με το δευτερο bios και μετα μην κανεις τπτ αλλο προ το παρον.Περιμενω ενημερωση

Δημοσ.

Πρεπει να μας πεις ποια ακριβως υλοποιηση εχεις.Πχ εγω που εχω την http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1229&lid=1 εχει στο πλαι ενα διακοπτακι οπου στην καθε θεση του περιεχει και ενα bios.Αν εισαι τυχερος και εχει και εσενα διακοπτακι απλα γυρισε το στην θεση 2 προκειμενου να μπουταρει με το δευτερο bios και μετα μην κανεις τπτ αλλο προ το παρον.Περιμενω ενημερωση

εμ δεν ειμαι τυχαιρος λοιπόν εχω αυτη http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102921 αλλά με 2 GB επίσης εκεί που θα έπρεπε να έχει διακόπτη λεει 1 και 2 αλλά έχει μόνο δυο τρυπουλες δεν έχει διακόπτη δυστυχώς θα παρα βεβαια gtx 970 σε ένα μήνα αλλά Είναι κρίμα η καρτα να πάει έτσι και ειδικά για τα λεφτά που είχα δώσει
Δημοσ.

manolo0liss την εκαψες ρε τερας? Και κοιτουσα την υπογραφη σου πριν απο κανα 20λεπτο και ειδα εχουμε και οι δυο την 6950, λεω ωραιος. Και τωρα βλεπω την χαλασες, τσ τσ τσ :P

μανο δυστυχως η καρτα σου δεν εχει διπλο ΒΙΟΣ, κοιτα εδω

the non-reference cards dont have the dual bios switch. anything with upgraded cooling, factory OCed, etc.
the switch is located beside where a xfire bridge would plug in.

compare6950s.jpg

http://www.tomshardware.co.uk/forum/312682-33-dual-bios-switch-sapphire-6950

εσυ εχεις αυτην με την καλη ψυκτρα, οποτε ειναι upgraded version δεν ειναι reference

ps: ποσο την ειχες παρει?

ps2: βλεπω καποιους στο tomshardware που λενε οτι εχουν 2πλο bios σε non reference καρτες, δες λιγο και εσυ μπας και εχεις.. Εμενα η asus εχει dual bios αλλα δεν θα κατσω να ασχοληθω με αυτο, αν ειναι προτιμω να την κανω OC.

Δημοσ.

ενταξει μικρο το κακο,βρες μια καρτα να την ξαναφλασαρεις με το original bios της που ελπιζω να εχεις κρατησει.

το κράτησα βεβαια αλλά η δικια μου τέλος??

manolo0liss την εκαψες ρε τερας? Και κοιτουσα την υπογραφη σου πριν απο κανα 20λεπτο και ειδα εχουμε και οι δυο την 6950, λεω ωραιος. Και τωρα βλεπω την χαλασες, τσ τσ τσ :P

μανο δυστυχως η καρτα σου δεν εχει διπλο ΒΙΟΣ, κοιτα εδω

the non-reference cards dont have the dual bios switch. anything with upgraded cooling, factory OCed, etc.

the switch is located beside where a xfire bridge would plug in.

compare6950s.jpg

http://www.tomshardware.co.uk/forum/312682-33-dual-bios-switch-sapphire-6950

εσυ εχεις αυτην με την καλη ψυκτρα, οποτε ειναι upgraded version δεν ειναι reference

ps: ποσο την ειχες παρει?

ps2: βλεπω καποιους στο tomshardware που λενε οτι εχουν 2πλο bios σε non reference καρτες, δες λιγο και εσυ μπας και εχεις.. Εμενα η asus εχει dual bios αλλα δεν θα κατσω να ασχοληθω με αυτο, αν ειναι προτιμω να την κανω OC.

έπαιζα εκεί τα παιχνιδακια μου ωραία και καλά τωρα... Αφου ειμαι μ......λοιπον την είχα πάρει 250€

Τελικά μπορώ να την επαναφέρω κάπως???

Δημοσ.

αφού έχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών σύνδεσε εκεί την οθόνη για να βλέπεις και με τον ίδιο τροπο που πέρασες το bios της 6970 πέρνα ξανα το original.

αν το κανες μέσα απο windows και δεν βλέπει την κάρτα δοκίμασε με ενα bootable flashακι και command prompt και κάποιο άλλο αντιστοιχο προγραμμα πχ atiflash

ώρες-ώρες πάντως με ξαφνιάζετε. Δεν σκέφτηκες απο πριν, τι θα κάνω, ποιες ειναι οι επιλογές μου αν κάτι πάει στραβά ?

Δημοσ.

αφού έχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών σύνδεσε εκεί την οθόνη για να βλέπεις και με τον ίδιο τροπο που πέρασες το bios της 6970 πέρνα ξανα το original.

αν το κανες μέσα απο windows και δεν βλέπει την κάρτα δοκίμασε με ενα bootable flashακι και command prompt και κάποιο άλλο αντιστοιχο προγραμμα πχ atiflash

ώρες-ώρες πάντως με ξαφνιάζετε. Δεν σκέφτηκες απο πριν, τι θα κάνω, ποιες ειναι οι επιλογές μου αν κάτι πάει στραβά ?

λοιπον καταρχας οταν βαζω την καρτα πανω δεν δουλευουν τα ενσωματωμενα και δεν εχω καθολου εικονα ουτε απο τα ενσωματωμενα ουτε απο την καρτα τι κανω επισης μια χαρα ειχα κανει backup το παλιο bios αλλα πως θα γυρισω

Δημοσ.

λοιπον καταρχας οταν βαζω την καρτα πανω δεν δουλευουν τα ενσωματωμενα και δεν εχω καθολου εικονα ουτε απο τα ενσωματωμενα ουτε απο την καρτα τι κανω επισης μια χαρα ειχα κανει backup το παλιο bios αλλα πως θα γυρισω

βάζε σημεία στίξης για να βγαίνει νόημα.

ρυθμιση απο το bios ειναι, ψάξε να τη βρεις ωστε να δουλεύεις με την ενσωματώμενη ακόμα και αν εχεις κάρτα στην pci-e θύρα

απο κει και πέρα αν δεν τη βρίσκεις, άλλη επιλογή σου ειναι να βρεις μια άλλη καρτα για να βλέπεις και να χεις και τις 2 συνδεδεμένες, ή το κάνεις στα τυφλά αν και όπως σου πα υπαρχει σίγουρα ρύθμιση στο bios οποτε ψάξτην

τελος αν τα χες κάνει όλα μια χαρα όπως λες, θα ξερες και τι να κάνεις με το backup

Δημοσ.

αφου δεν σου δουλευει η καρτα ηδη.τι δεν ξερεις εαν θα δουλεψει.τεσπα,βγαλε την καρτα απο το pc (για να μην σου πω να κανεις reset στο bios) και συνδεσε το καλωδιο της οθονης στην ενσωματομενη της μητρικης.

ανοιξε και μπες bios (της μητρικης) και βαλε για γραφικα μονο την ενσωματομενη.οχι στο auto.

κλεισε το pc και βαλε την καρτα επανω που θελεις να φλασαρεις.

μπες windows και κατεβασε atiwinflash.κανεις καποια απο τα βηματα που λεει εδω αλλα θα βαλεις το bios που εχεις ηδη κρατηση το original.

μετα εαν ολοκληρωθει η διαδικασια λογικα εισαι οκ.απλα ξαναμπαινεις στο bios της μητρικης και βαζεις σε auto τα γραφικα και κλεινεις pc και συνδεεις το καλωδιο της οθονης στην καρτα γραφικων.

• Like 2
Δημοσ.

αφου δεν σου δουλευει η καρτα ηδη.τι δεν ξερεις εαν θα δουλεψει.τεσπα,βγαλε την καρτα απο το pc (για να μην σου πω να κανεις reset στο bios) και συνδεσε το καλωδιο της οθονης στην ενσωματομενη της μητρικης.

ανοιξε και μπες bios (της μητρικης) και βαλε για γραφικα μονο την ενσωματομενη.οχι στο auto.

κλεισε το pc και βαλε την καρτα επανω που θελεις να φλασαρεις.

μπες windows και κατεβασε atiwinflash.κανεις καποια απο τα βηματα που λεει εδω αλλα θα βαλεις το bios που εχεις ηδη κρατηση το original.

μετα εαν ολοκληρωθει η διαδικασια λογικα εισαι οκ.απλα ξαναμπαινεις στο bios της μητρικης και βαζεις σε auto τα γραφικα και κλεινεις pc και συνδεεις το καλωδιο της οθονης στην καρτα γραφικων.

και παλι δεν δουλευει εκανα και αυτο http://www.tomshardware.co.uk/forum/345474-33-6950-6970-failed-bios-flashαλλα δεν ολοκληρωνεται

Επισης αυτο με τα ενσωματωμενα το βρηκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...