Nikosgiann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να ανεβάσω ένα pdf για online ανάγνωση(και το κατεβαζει και οποιος θελει),αλλά θέλω το link να ειναι permanent Ποια υπηρεσία θεωρείτε την πιο αξιόπιστη για κάτι τέτοιο..το λινκ αυτο θα μπεί σε ένα σαν βιβλιαρακι με QR code,και έτσι θέλω να υπαρχει για παντα ευχαριστω εκ των προτερων
SpirosLouis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ότι υπάρχει σε σύννεφο δεν νομίζω να σε προδώσει εύκολα.(εκτός από microsoft που με πρόδωσε..) Google Drive πιστεύω κάνει την δουλειά σου
kormos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να ανεβάσω ένα pdf για online ανάγνωση(και το κατεβαζει και οποιος θελει),αλλά θέλω το link να ειναι permanent Ποια υπηρεσία θεωρείτε την πιο αξιόπιστη για κάτι τέτοιο.. το λινκ αυτο θα μπεί σε ένα σαν βιβλιαρακι με QR code,και έτσι θέλω να υπαρχει για παντα ευχαριστω εκ των προτερων Καλησπέρα, Έχεις κοιτάξει ή αποκλείσει τις εκδοχές για να ανέβει το αρχείο σου κάποιο server (μόνιμο, δικό σου…) ή cloud λογαριασμό (dropbox, drive, κλπ) ?
Nikosgiann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 δεν εχω αποκλεισει τιποτα,θέλω να είναι όσο πιο σοβαρό και μόνιμο γίνεται..και ίσως κατι πιο "επισημο"¨από το dropboxμε μια γρηγορη ματια το scribd επεσε στο ματι μου,τι λετε?
Federacion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εδώ είσαι. Μόνιμα και σταθερά για κείμενα και βιβλία εκεί που έφτασες εκεί να μείνεις. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
kormos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν εχω αποκλεισει τιποτα,θέλω να είναι όσο πιο σοβαρό και μόνιμο γίνεται.. και ίσως κατι πιο "επισημο"¨από το dropbox με μια γρηγορη ματια το scribd επεσε στο ματι μου,τι λετε? Ποιό επίσημα πας σε δικό σου hosting server και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου... 1
Federacion Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 scrbd εννοεις? Ναι ναι. το καλύτερο για δημόσια έγγραφα και κείμενα.
d_gkal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 προσωπικα οτι θελω να μοιρασω το ανεβαζω στο db. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα