Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εκτυπωτή HP PSC 1500


internetakis1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα με αυτών τον εκτυπωτή http://www.dodownload.net/drivers/hp-psc-1500-driver.html.Όταν τον ανοίγω βγάζει πάντα μια σελιδα που με δείχενι πος να βάζο τα μελανάκια,μετά απο αυτό εκτυπώνει κανονικά,απλά θέλω να μάθω πως να το σταματήσω γιατι το κάνει κάθε φορά που τον κλείνω και τον ξανανοίγω και έτσι χάνω μελανάκια.Τα φώτα σας....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Έχεις τοποθετήσει πρόσφατα καινούργια μελάνια? Για δοκίμασε με την σελίδα που σου βγάζει να την σαρώσεις μήπως θέλουν ευθυγράμμιση τα μελάνια. Περιμένω απάντηση!! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου δείχενι 3 βήματα μωρέ μου λέει στα αγγλικά να βάλω τη δοκιμαστική σελίδα και να τη σαρώσω το κάνω τη σαρώνω και μετα κλείνω τον εκτυπωτή τον ξανανοίγω αλα συνεχίζει να βγάζει πάλι την ίδια σελιδα..


Δοκίμασα και αυτό αλα τίποτα....     Παρακαλούμε να ακολουθήσετε ακριβώς και σε τάξη. 1. Απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και περιμένετε 10 δευτερόλεπτα. Ενεργοποιήστε το ξανά 2. Αφήστε τον εκτυπωτή να εκτυπώσετε τη δοκιμαστική σελίδα. 3. Μετά η δοκιμαστική σελίδα εκτυπωθεί, αποσυνδέστε το καλώδιο USB που συνδέει τον εκτυπωτή με τον υπολογιστή σας. ΜΗΝ απενεργοποιείτε τον εκτυπωτή κατά την αποσύνδεση του καλωδίου USB. 4. Τοποθετήστε τη δοκιμαστική σελίδα στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή και πατήστε το κουμπί SCAN στον εκτυπωτή. Το φως ON θα αναβοσβήνει, καθώς η σελίδα που σαρώνεται. 5. Αφαιρέστε τη δοκιμαστική σελίδα, όταν το φως ON είναι σταθερή. 6. Τέλος, απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και περιμένετε άλλα 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον ξανά. Δεν υπάρχει πλέον δοκιμαστικών σελίδων εκτύπωσης! Τέλεια! (Μπορείτε τώρα να συνδέσετε ξανά τον εκτυπωτή στον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου USB.) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα έπρεπε μετά την σάρωση να τελείωνε το θέμα. Κάπου μπλοκάρει όλη η διαδικασία.

Δυστυχώς από ποστ το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να περάσεις ξανά τους drivers στον υπολογιστή και να σετάρεις ξανά τον εκτυπωτή από την αρχή. Πλήρη απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, ελπίζοντας ότι είναι θέμα software. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα μπορείς εξήγησε το μου αναύτικά για windows exp.....

 

Το πως κάνεις απεγκατάσταση;

Όπως απεγκαθιστάς κάθε άλλο πρόγραμμα από τον υπολογιστή.

Πας στον πίνακα ελέγχου -> Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος, και βρίσκεις τον εκτυπωτή μέσα στην λίστα. Πατάς κατάργηση και απεγκαθίσταται. Έπειτα βάζεις το cd με το οποίο τον αγόρασες και κάνεις εγκατάσταση από την αρχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...