evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα... Πως απενεργοποιούμε διάφορες δυνατότητες των windows? είχα δει μια εικόνα με το σχετικό παράθυρο απλά δεν ξέρω πως ακριβός πάμε εκεί! Και τι προτείνετε να απενεργοποιήσω?
infin1tyGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση δυνατοτήτων των Windows (στα αριστερά). Αλλά γιατί να απενεργοποιήσεις κάτι;
evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μπας και ελαφρύνει λιγάκι το σύστημα... Ευχαριστώ!
infin1tyGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δε θα σου το πρότεινα πάντως. Μπορεί κάτι από τη λίστα να μη σου φαίνεται χρήσιμο (π.χ. Internet Explorer) αλλά κάποια προγράμματα να το χρειάζονται.
evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τότε προτείνεις τίποτα άλλο για να ελαφρύνει? Windows 8.1... Έχω απεγκαταστήσει τα αρχικά app, news, weather κτλπ...
Johnwho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το AVG pc tuneup που κατά την γνώμη μου σπέρνει... Έχει διάφορες δυνατότητες. Έχει και trial μου φαινεται αν θες να το δεις.
dimitrisOP Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τότε προτείνεις τίποτα άλλο για να ελαφρύνει? Windows 8.1... Έχω απεγκαταστήσει τα αρχικά app, news, weather κτλπ... βαλε τα 7αρια να ηρεμησεις
kataramenos32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 βαλε τα 7αρια να ηρεμησεις Lol σοβαρα τωρα?Ειναι τα 7 πιο ελαφρια απο τα 8.1?
evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το AVG pc tuneup που κατά την γνώμη μου σπέρνει... Έχει διάφορες δυνατότητες. Έχει και trial μου φαινεται αν θες να το δεις. Το ίδιο και το TuneUp Untitled? θα το δω και θα σ πω βαλε τα 7αρια να ηρεμησεις Πλέον δεν τα μπορώ! συνήθισα τα 8...
orion1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 απενεργοποιήσε το aero ,τα widgets, εννοείται από το msconfig Ότι πρόγραμμα Δεν χρειάζεσαι από το startup,καθάρισμα με ccleaner, defrag με auslogics.
infin1tyGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν έχουν aero και widgets (αν εννοείς desktop gadgets) τα Windows 8. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2014 από infin1tyGR 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μεταφερθηκε στο Windows forum 1
evoracing Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μεταφερθηκε στο Windows forum Sorry και ευχαριστώ Δεν έχουν aero και widgets (αν εννοείς desktop gadgets) τα Windows 8. Aero δεν είναι αυτό που είναι διαφανές η μπάρα? ε είναι λίγο διαφανές, αλλά και να μην είναι δεν με πειράζει!
Bspus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Sorry και ευχαριστώ Aero δεν είναι αυτό που είναι διαφανές η μπάρα? ε είναι λίγο διαφανές, αλλά και να μην είναι δεν με πειράζει! Δεν θα κερδισεις κατι. Ειλικρινα με το συστημα σου θα επρεπε να πετανε, ακομα και με τα 2GB RAM Κατι αλλο πρεπει να σε καθυστερει. Μηπως ο δισκος εχεις αρχισει να τα φτυνει? Ποιο AV εχεις? Μπορει και αυτο να φταιει, σε συνδυασμο με αργο δισκο και τη σχετικα λιγη RAM
mphxths Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 βαλε ραμ , βαλε ssd και θασαι αρχηγος Δεν έχουν aero και widgets (αν εννοείς desktop gadgets) τα Windows 8. απο την μανα τους οχι .. αλλα ... http://8gadgetpack.net/και δουλευουν μια χαρα..και πιανουν ελαχιστους πορους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα