petriss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα προσπαθώ να λύσω μία άσκηση στην γλώσσα ml η οποία μου ζητάει τα εξής: Γράψε μία συνάρτηση member η οποία ελέγχει αν κάποιο στοιχείο e είναι μέλος ενός συνόλου S. Μπορεί κανείς να μου πει τι εννοεί με την λέξη σύνολο? εννοει πλειάδα? Η μήπως θέλει να πάρουμε περιπτωσεις εαν είναι λίστα ή εαν είναι πλειάδα χρησιμοποιώντας πρότυπα ?
gon1332 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα προσπαθώ να λύσω μία άσκηση στην γλώσσα ml η οποία μου ζητάει τα εξής: Γράψε μία συνάρτηση member η οποία ελέγχει αν κάποιο στοιχείο e είναι μέλος ενός συνόλου S. Μπορεί κανείς να μου πει τι εννοεί με την λέξη σύνολο? εννοει πλειάδα? Η μήπως θέλει να πάρουμε περιπτωσεις εαν είναι λίστα ή εαν είναι πλειάδα χρησιμοποιώντας πρότυπα ? Φαντάζομαι θα σου διευκρίνιζε η άσκηση αν ήθελε πολυσύνολο (bag), δηλαδή λίστα. Οπότε θέλει σύνολο. Είχαμε κι εμείς μία τέτοια ασκησούλα η οποία ζητούσε να υλοποιήσουμε συναρτήσεις για λίστες.
petriss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ok ευχαριστω πολυ φιλε τελικα μου το διευκρυνησε ο καθηγητης! λιστα ηθελε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα