nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 η αλήθεια βρίσκετε εκει όξω!!1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εμείς όταν παίξαμε, είχαμε φωνάξει τον σατανά. Πολλοί δεν το θεώρησαν καλή ιδέα, αλλά όπως και να είχε, η μαλακία είχε γίνει. 2 λεπτά αργότερα, αναβόσβησαν τα φώτα, και το μέρος έγινε τρομερά παγωμένο, και καταλαβάμε ότι ήρθε. Χεσμένοι όλοι πάνω μας, ρωτάει μια κοπέλα απο την παρέα: ''Ποιός είναι;'', και απαντάει μια φωνή απο το πουθενά: ''Εσύ ποιον πήρες;'' 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εμείς όταν παίξαμε, είχαμε φωνάξει τον σατανά. Πολλοί δεν το θεώρησαν καλή ιδέα, αλλά όπως και να είχε, η μαλακία είχε γίνει. 2 λεπτά αργότερα, αναβόσβησαν τα φώτα, και το μέρος έγινε τρομερά παγωμένο, και καταλαβάμε ότι ήρθε. Χεσμένοι όλοι πάνω μας, ρωτάει μια κοπέλα απο την παρέα: ''Ποιός είναι;'', και απαντάει μια φωνή απο το πουθενά: Εσύ ποιον πήρες; αμ δε! η κολαση έχει φωτιές , αποκλείεται να έκανε κρύο αμα ηταν αυτός. Μάλλον ο άι Βασίλης ήρθε , μη σου πω ο μπογδάνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmenjohn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θα ηθελα να πω πολλα οποιος ενδιαφερεται θα χαρω πραγματικα να του μιλησω μεσο πμ. Ο καθενας μπορει να κρινει η ιστορια του παιδιου με τον καναπε μου φανηκε λιγο υπερβολικη αλλα ποτε μην λες ποτε μου εχουν συμβει αρκετα και εμενα δεν πιστευα τιποτα αλλα τωρα πιστευω δεν ειναι κολπα του μυαλου διοτι αν βλεπουν-ακουν 2 ανθρωποι το ιδιο την ιδια στιγμη..... Για περισσοτερες πληροφοριες θα χαρω να σας απαντησω μεσω ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί μόνο μέσω ΠΜ? Εγώ που έχω social anxiety δηλαδή πως θα μάθω? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmenjohn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί μόνο μέσω ΠΜ? Εγώ που έχω social anxiety δηλαδή πως θα μάθω? Το βρισκεις αστειο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκαρδιστικό γενικότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmenjohn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκαρδιστικό γενικότερα. Και εμενα ξεκαρδιστικο μου φανηκε το instagram σου αρχηγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Και εμενα ξεκαρδιστικο μου φανηκε το instagram σου αρχηγε! Ναι, και? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 gmenjohn, γράψε εδώ τις εμπειρίες σου κι ας τις κρίνει ο καθένας όπως νομίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το βρισκεις αστειο ? Και γω, Ναι λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν έχετε πρόχειρο ouija σπίτι πάντως, μπορείτε να προ(σ)καλέσετε πνεύματα για μια παρτίδα Risk.Νούμερο 7:http://listverse.com/2014/12/19/10-things-that-arent-as-old-as-you-think/ it’s still under trademark by Hasbro. [...]So the Ouija board is wholly owned by the same people who make Monopoly, Risk, and Trivial Pursuit.The automatic writing is simply done by the ideomotor effect—people moving the indicator unconsciously. [...]the satanic reputation of the Ouija board was firmly established once it was featured prominently in The Exorcist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Και γω, Ναι λέω... Προφανώς θα έχεις και εσύ αστείο instagram! Υποθέτω είναι κάποιου είδους προσβολής αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 δεν υπάρχει λόγος για προσβολές , άλλος πιστεύει άλλος δεν πιστεύει σε αυτά , τι να κάνουμε τώρααν όντως συνέβει κάτι σε εσένα για ποιο λόγο να το πιστεψει ο άλλος με το έτσι θέλω? εσυ αν δεν σου ειχε συμβεί θα πίστευες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ όμως ακόμη δεν άκουσα την ιστορία του γκμεντζον. Και ευτυχώς δεν έχω ινσταγκραμ, να με stalkάρει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα