Προς το περιεχόμενο

Ouija Board

carrypizza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χλευάζουμε και κοροϊδεύουμε με τόση σιγουριά πράγματα τα οποία δεν ξέρουμε και δεν κατανοούμε καθόλου πως λειτουργούν. Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι τώρα αλλά πιο γενικά γιατί πραγματικά μου κάνει εντύπωση.

Περιμένεις σοβαρή απάντηση;

:P

Το ενδιαφέρον με το ouija board θα ηταν τα ατομα που κρατάνε το ποτηράκι να είχαν δεμένα τα μάτια, και ένας τρίτος που δεν αγγίζει το ταμπλώ να βλέπει σε τι γράμματα σταματάει.

Και ποιος θα οδηγεί σωστά το ποτηράκι αν όλοι έχουν δεμένα τα μάτια;
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιμένεις σοβαρή απάντηση;

:P

όχι εντάξει, απλά μια απορία εξέφρασα :P

• Like 1

Ε για αυτό το είπα, αν κάποιος πιστευει οτι γίνεται κάτι το υπερφυσικό, νομίζω με τον τρόπο που είπα θα αλλάξει γνώμη. 

Αν ζουσε εστω και ενας απο εσας την ιστορια μου θα καταλαβαινε καλα...αν και ευχομε κανεις να μη το ζησει..

Μα δεν σου είπα ότι έζησα παρόμοιο;

Αν πράγματι το πιστεύεις και δεν τρολάρεις απλά, κάτι σε πότισαν και δεν το πήρες χαμπάρι.

Το τι παιχνίδια μπορεί να σου παίξει το μυαλό υπό επήρεια (και μη πολλές φορές) δεν έχεις ιδέα.

Ε για αυτό το είπα, αν κάποιος πιστευει οτι γίνεται κάτι το υπερφυσικό, νομίζω με τον τρόπο που είπα θα αλλάξει γνώμη.

Τα πνεύματα βλέπουν ότι κάνεις ζαβολιές και απεργούν σε αυτήν την περίπτωση

Ναι αλλά το καναπέ που βρήκε στο ταβάνι πως θα τον εξηγήσεις;

• Like 1

Μα δεν σου είπα ότι έζησα παρόμοιο;

Αν πράγματι το πιστεύεις και δεν τρολάρεις απλά, κάτι σε πότισαν και δεν το πήρες χαμπάρι.

Το τι παιχνίδια μπορεί να σου παίξει το μυαλό υπό επήρεια (και μη πολλές φορές) δεν έχεις ιδέα.

Νομιζω οτι σου εξηγησα πως ειμασταν νυμφαλιοι και κανεις απο τη παρεα δεν κανει χρηση ουσιων ουτε κι εγω,  επισης με μισο κουτακι μπυρα ο καθενας παλι δεν νομιζω να μπορεις να δεις τετοια πραγματα, και εκτος αυτου δεν νομιζω το κινητο μου τηλεφωνο να ηταν μαστουρωμενο διοτι το βιντεο το πηρε μια χαρα, τωρα αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο ειναι δικο σου θεμα..

Νομιζω οτι σου εξηγησα πως ειμασταν νυμφαλιοι και κανεις απο τη παρεα δεν κανει χρηση ουσιων ουτε κι εγω,  επισης με μισο κουτακι μπυρα ο καθενας παλι δεν νομιζω να μπορεις να δεις τετοια πραγματα, και εκτος αυτου δεν νομιζω το κινητο μου τηλεφωνο να ηταν μαστουρωμενο διοτι το βιντεο το πηρε μια χαρα, τωρα αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο ειναι δικο σου θεμα..

Δεν ισχυρίστηκα ότι κάνεις χρήση, είπα σε πότισαν, έχει διαφορά.

Αν είχες βίντεο θα το ανέβαζες, επέτρεψέ μου να μην σε πάρω καθόλου στα σοβαρά σε αυτόν τον "ισχυρισμό " σου.

Το βιντεο υπαρχει και το εχουν δει ελαχιστοι, δεν υπαρχει περιπτωση να το δημοσιοπιησω διοτι δε ντρεπομε να πω πως φοβαμαι μετα απο οτι εγινε τοτε.

Το βιντεο υπαρχει και το εχουν δει ελαχιστοι, δεν υπαρχει περιπτωση να το δημοσιοπιησω διοτι δε ντρεπομε να πω πως φοβαμαι μετα απο οτι εγινε τοτε.

Ε μην περιμένεις να σε πάρουν πολλοί στα σοβαρά τότε.

Στείλε το κνητό να το δημοσιοποιήσω εγώ που δεν φοβάμαι

Μα δεν ήταν χλευαστικό, αλήθεια ήταν το έζησα, το σπίτι του φίλου ήταν στοιχειωμένο. Χρόνια μου έλεγε να πάω για επίσκεψη και το απέφευγα. Αληθινότατο το θυμάμαι. Φυσικά, όπως είπα, το είχαμε φάει το μανιταράκι μας από πριν.

αυτό δεν ειναι χλευαστικό , κάποιες ουσίες βοηθούν να δεις άλλα layers της πραγματικότητας μας , αρκεί να έχεις εμπειρία να ξεχωρίσεις την παραίσθηση . Παλιότερα μου ειχαν δώσει να δοκιμάσω μανυταροχορτόπιτακάτι mix και επειδή είχε ωραία γευση και πείναγα έφαγα 4 κομμάτια ΝΑ . Το διαλάμε , πάω αράζω στο κρεβάτι μου και έγινε της αποκάλυψης , έβλεπα μαυρες σκιές σαν σεντόνια να σκάνε απο πάνω μου και ηταν λες και κολυμπούσαν στον αέρα , έβγαζαν πολλους μπερδεμένους δυνατούς ψύθιρους σαν να μιλούσαν ταυτόχρονα 100-200 άτομα ξερω γω και σε μια φάση έκλεισα τα αυτιά μου . Ολα σταμάτησαν , κάνω να κοιτάξω δεξιά μου και βλέπω μια τύπισσα σαν αυτή απο το grudge να ανοίγει το στόμα της και να βγάζει ενα ήχο σαν ρέψιμο και νομίζω οτι λιποθύμησα 

Μετά ξύπνησα και ημουν λες και με ειχαν ποδοπατήσει μια στάνη γίδια 

Αλλα ετσι οχι για να πεισω κανεναν αλλα για να δωσω ενα στοιχειο οριστε μια φωτο που εχω τραβηξει απο τη ζημια στο ταβανη του σπιτιου μου την οποια προκαλεσε το επιπλο.

EDIT: Επειδη βλεπω πως μερικοι το εχετε παρει πολυ στη πλακα και ψαχνετε ευκαιρεια να χλευασετε το καθε τι το οποιο για μενα δεν ειναι καθολου αστειο, διαγραφω και τη φωτο.

αρχικά επέστρεψε πίσω το quija γιατι στο δώσανε λειψό , δείκτη έπρεπε να έχει , αμα ηταν να το κάνεις με ποτήρι το σχεδίαζες μόνος σου σε ενα κομμάτι ξύλο ή σε ενα χαρτόνι και γλίτωνες και τα λεφτά σου.  Εγώ έχω φτιάξει παλιότερα σε ενα ξύλινο τραπέζι που έχουμε σε περίπτωση καλεσμένων κ έτσι. Το καλό ειναι οτι γυρίζει το επάνω μέρος του και δεν ειναι βιδωμένο , οπότε το σχεδίασα απο κάτω και δεν το βλέπει κανείς , οποτε το θέλω γυρίσω το επάνω μέρος.

Δεν κατάλαβα γιατι φοβηθήκατε απο κάτι τέτοιο , δηλαδή αν σας παρουσιαζόταν κάποιος δαίμονας θα πηδάγατε απο παράθυρα αντι να των ρωτήστε πράγματα. 

Αντε πατε με τα ποτηρακια σας να παρετε το εκκατομυριο http://web.randi.org/the-million-dollar-challenge.htmlη μηπως το πνευμα δεν θα ερθει επιτηδες?? Πραγματικα αν δεν τρολλαρετε ειστε χειρότεροι απο τις μαμαδες του facebook..  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...