Προς το περιεχόμενο

Ouija Board

carrypizza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το χει παιξει κανεις σας για να ξερει αν ειναι αληθεια η οχι; οκ ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει,αλλα ειπαρχουν και απ την αλλη τοοοοοοοοοοοοσοι που λενε πως συνεβησαν περιεργα οταν επαιζαν με αυτο.

Ειναι ευκολο να το παρει κανεις στη πλακα και να λεει αστειουλακια και αντε να το χρης, για πλακα το παιχνιδι αυτο,Γνωμη μου μη μπεις στο κοπο να ασχοληθεις .εαν συμβει κατι τοτε κανενα ινσομνια δε θα σε σωσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

το χει παιξει κανεις σας για να ξερει αν ειναι αληθεια η οχι; οκ ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει,αλλα ειπαρχουν και απ την αλλη τοοοοοοοοοοοοσοι που λενε πως συνεβησαν περιεργα οταν επαιζαν με αυτο.
Ειναι ευκολο να το παρει κανεις στη πλακα και να λεει αστειουλακια και αντε να το χρης, για πλακα το παιχνιδι αυτο,Γνωμη μου μη μπεις στο κοπο να ασχοληθεις .εαν συμβει κατι τοτε κανενα ινσομνια δε θα σε σωσει

Πότε θα καταλάβετε πως οι ταινίες που βλέπετε βασίζονται σε σενάρια και όχι στην πραγματικότητα? 

2014 έχουμε και η επιστήμη έχει κάνει τεράστια πρόοδο και καθόμαστε και μιλάμε για Ouija, "πνεύματα" και άλλα χαριτωμένα? :P

• Like 3

ναι ρε παιδια εχουμε κανει τεραστια προοδο στο να φτιαχνουμε πυρηνικα, να τα βαζουμε σε ενα σωληνα με προωθηση και να τα πεταμε σε αλλες χωρες ! δεν υπαρχει τπτ αλλο περα απο τα πυρηνικα.. γιατι? επειδη δε τα εχουμε αντιληφθει ακομη.. ο billdanos ξερει

θελει να πει πως ο δεικτης νοημοσυνης εχει ανεβει και δεν θα επρεπε να υπηρχε η σκεψη/πιθανοτητα οτι υπαρχουν πνευματα φαντασματα κππ κλπ και ποσο μαλλον να τα καλεις φτιαχνοντας ενα χαρτονι με τα αγγλικα γραμματα της αβ και κανοντας 'δεηση'

• Like 1

@ Deactivated

Να φανταστω η ιατρικη παει περιπατο ε?

Ποια ιατρική; Αυτή που την έχουμε για να μας κάνει καλά απο τα πυρηνικά, και δεν μας κάνει τίποτα?

• Like 2

ναι ρε παιδια εχουμε κανει τεραστια προοδο στο να φτιαχνουμε πυρηνικα, να τα βαζουμε σε ενα σωληνα με προωθηση και να τα πεταμε σε αλλες χωρες ! δεν υπαρχει τπτ αλλο περα απο τα πυρηνικα.. γιατι? επειδη δε τα εχουμε αντιληφθει ακομη.. ο billdanos ξερει

'Οντως δεν έχει γίνει καμιά πρόοδος πουθενά αλλου. Κάτσε όμως σε αφήνω, πάω να αλλάξω μια λάμπα στον υπολογιστή μου που κάηκε.

eniac3.jpg

και μετά να γράψω ένα γράμμα στον ξάδερφο μου που είναι στην Αμερική. Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει απαντήσει.. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...