Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε διπλανό φόρουμ που έχω ανοίξει εκεί θέμα ( ξέρετε) μου απάντησαν από χρήστες που το έχουν ότι σηκώνει μια χαρά και απαιτητικά παιχνίδια. Εγώ δεν του έχω βάλει 100 εφαρμογές καμιά 30 αριά με 40 αριά το πολύ και φανταστείται πως το s3 neo έχει 16αρα μνήμη. και όχι 8αρα που έχει το core 1.

Γιατι σου ειπε κανενας οτι δεν σηκωνει απαιτητικα παιχνιδια?Και το S3 οταν κυκλοφορησε επαιζε τα παντα ασχετως αν μετα απο ενα χρονο λαγκαρε μεχρι αηδιας(το ειχα και ξερω πολυ καλα).Οπως και να εχει αφου θελετε ντε και καλα Samsung εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει αλλο.Εγω σου προτεινα την καλυρη επιλογη απο εκει και περα αποφασισε μονος σου

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι σου ειπε κανενας οτι δεν σηκωνει απαιτητικα παιχνιδια?Και το S3 οταν κυκλοφορησε επαιζε τα παντα ασχετως αν μετα απο ενα χρονο λαγκαρε μεχρι αηδιας(το ειχα και ξερω πολυ καλα).Οπως και να εχει αφου θελετε ντε και καλα Samsung εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει αλλο.Εγω σου προτεινα την καλυρη επιλογη απο εκει και περα αποφασισε μονος σου

Το s3 neo έχει την 4.4.2 και έχει λίγο παραπάνω μνήμη ραμ. Εάν βάλω μετά από κάποια στιγμή μια άλλη ρομ γνωρίζοντας τις επιπτώσεις δεν θα είναι καλύτερα? Επίσης το moto g το απέριψα λόγω υψηλού σαρ γιατί δεν θέλω να ψήσω το κεφάλι μου με 1,52 σαρ.

Δημοσ.

Το moto g το απέριψες γιατί απλά ήθελες να πάρεις Samsung. Ούτε σαρ ούτε τίποτα άλλο, τουλάχιστον να μας έλεγες από την αρχή να μην κάνουμε τον κόπο να γράφουμε κατεβατά. Όπως και να έχει καλορίζικο

• Like 1
Δημοσ.

Το moto g το απέριψες γιατί απλά ήθελες να πάρεις Samsung. Ούτε σαρ ούτε τίποτα άλλο, τουλάχιστον να μας έλεγες από την αρχή να μην κάνουμε τον κόπο να γράφουμε κατεβατά. Όπως και να έχει καλορίζικο

Δεν έχω κανένα κόλλημα με samsung. Το moto g 2nd gen δεν είπαμε ότι είχε 1,52 sar?  Εγώ επειδή δεν θέλω να ψήσω το κεφάλι μου. Εάν είχε πχ 0,7 θα το έπαιρνα! 

Δημοσ.

Επειδή το έψαχνα και εγώ, απ' όσο μου είπαν και έχει αναφερθεί και άλλα νήματα αλλά και forum το 1,52 είναι μέτρηση από Ινδία. Εδώ και αν πιστέψουμε το manual του είναι κοντά στο 0,7.

attachment.php?attachmentid=50187&d=1411

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα κόλλημα με samsung. Το moto g 2nd gen δεν είπαμε ότι είχε 1,52 sar?  Εγώ επειδή δεν θέλω να ψήσω το κεφάλι μου. Εάν είχε πχ 0,7 θα το έπαιρνα! 

Moto G 4g edition με 0,79 σαρ. Θα πάρει και Lollipop κανονικά σε αντίθεση με S3 neo. Δυστυχώς σήμερα ξεμπλοκαρίστηκα και δεν σε πρόλαβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...