eddie1996 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Σ' αυτά τα χρήματα, δες και το Samsung Galaxy SIII Neo: https://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html Ναι η χαρα του λαγκ Έχω samsung το galaxy core και μου κολλάει λίγο. Για αυτό σκεφτόμουν το moto g 2nd που έχει καθαρή έκδοση androind χωρίς τα σκουπίδια κάθε εταιρείας. Σε αυτα τα λεφτα πλεον τα 2gb ram και μεγαλη μπαταρια τα παιρνεις για πλακα αλλα οχι απο Ελλαδα. Ναι έχω δει κάτι δυνατά τηλέφωνα με 2gb ram από κίνα αλλά για εμένα προσωπικά είναι και το κριτήριο της εγγύησης είτε ελληνικής είτε ευρωπαϊκής.
eddie1996 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 To moto εχει 1.52 SAR... Αυτό το 1,52 SAR από ότι διάβασα στο σκρουτζ είναι στης ινδίας και ότι το ευρωπαικό είναι περίπου 0,6 δεν ξέρω εάν ισχυεί. ας το επιβαιώσει κάποιος.
BritGreek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το 1,52 SAR από ότι διάβασα στο σκρουτζ είναι στης ινδίας και ότι το ευρωπαικό είναι περίπου 0,6 δεν ξέρω εάν ισχυεί. ας το επιβαιώσει κάποιος. Υπαρχει παραθεση επισημης απαντησης της Motorola σε Ελληνα κατοχο στο myphone. Οι SAR τιμές είναι: Κεφάλι - Head SAR - 1.52 W/kg Σώμα - Body-worn SAR - 0.894 W/kg Και στο forum αναφέρουν άλλα μέλη ότι στο βιβλιαράκι της συσκευής αναγράφονται άλλες τιμές.
eddie1996 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει παραθεση επισημης απαντησης της Motorola σε Ελληνα κατοχο στο myphone. Οι SAR τιμές είναι: Κεφάλι - Head SAR - 1.52 W/kg Σώμα - Body-worn SAR - 0.894 W/kg Και στο forum αναφέρουν άλλα μέλη ότι στο βιβλιαράκι της συσκευής αναγράφονται άλλες τιμές. άμα είναι έτσι δηλαδή 1,52 σαρ τότε να το αφήσω μην ψήσω και το κεφάλι μου και να πάω προς το s3 neo που έχει σαρ 0,37-0,38. Καταρεμένος άμα βάλω nova laucher η κάποια διαφορετική ρομ δεν θα είναι καλύτερα?
eddie1996 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το λέει ποιός;... To έχεις εσύ το μοντέλο αυτό ή όχι? Εάν ναι πες μου εντυπώσεις.
annorax Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 To έχεις εσύ το μοντέλο αυτό ή όχι? Εάν ναι πες μου εντυπώσεις. Όχι, δεν το έχω. Ούτε είπα ότι είναι καλύτερο από το Moto G. Είπα απλά ότι μπορείς να δεις και αυτό. Διάβασε τις κριτικές των αγοραστών από το skroutz παρακάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Όσο για το SAR, για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. https://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html
eddie1996 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Όχι, δεν το έχω. Ούτε είπα ότι είναι καλύτερο από το Moto G. Είπα απλά ότι μπορείς να δεις και αυτό. Διάβασε τις κριτικές των αγοραστών από το skroutz παρακάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Όσο για το SAR, για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. https://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά με τον δείκτη ακτινοβολίας.
kataramenos32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το λέει ποιός;... Το λενε ολες οι συσκευες της Samsung με κατω απο 2GB RAM και μετρια σοκετ.Το touchwiz τις γονατιζει μεχρι αηδιας
annorax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το λενε ολες οι συσκευες της Samsung με κατω απο 2GB RAM και μετρια σοκετ.Το touchwiz τις γονατιζει μεχρι αηδιας Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο; Απλά αναρωτιέμαι μήπως γενικεύουμε χωρίς να έχουμε προσωπική εμπειρία, επειδή μας το είπε κάποιος άλλος. Το δέχομαι αυτό που λες για το bloatware των εταιρειών (ειδικά της Samsung), αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις για το ποιος λέει τι. Υπάρχουν πολλοί γκρινιάρηδες πχ, που φορτώνουν τα κινητά τους με εκατό άχρηστες και βαρειές apps και θέλουν μετά να φυσάνε κιόλας! Στη δική τους περίπτωση, δεν τους φτάνει ούτε οκταπύρηνο με 4GB RAM! Και τι μπαταρία θα έπρεπε να έχει αυτό...Μετά θα γκρινιάζουν για τη μπαταρία...
kataramenos32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι συσκευή έχεις πάντως έχοντας δουλέψει πάρα πολλές συσκευές ειδικά της Samsung μετά από λίγο καιρό υποφέρουν από λαγκ έχοντας ελάχιστες εφαρμογές πάνω. Μιλάω φυσικά για low-mid range συσκευές όπως είναι το S3 neo
Afroditi29 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Επειδή κι εγ΄ς στην αναζήτηση είμαι, μ'αυτό το budget δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλό! Καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα να μαζέψεις κανά λεφτό παραπάνω να πάρεις κάτι της προκοπής ή να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση!
AntiCambeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ισχυει οτι ο δεικτης sar εξαρταται απο την χωρα(παροχο) που εκπεμπει το κινητο? Δηλαδη 1 συγκεκριμενο κινητο πχ που στην Αμερικη εχει δεικτη sar 0,8 στην Ευρωπη θα εχει διαφορετικο(χαμηλοτερο) sar?
eddie1996 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι συσκευή έχεις πάντως έχοντας δουλέψει πάρα πολλές συσκευές ειδικά της Samsung μετά από λίγο καιρό υποφέρουν από λαγκ έχοντας ελάχιστες εφαρμογές πάνω. Μιλάω φυσικά για low-mid range συσκευές όπως είναι το S3 neo Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο; Απλά αναρωτιέμαι μήπως γενικεύουμε χωρίς να έχουμε προσωπική εμπειρία, επειδή μας το είπε κάποιος άλλος. Το δέχομαι αυτό που λες για το bloatware των εταιρειών (ειδικά της Samsung), αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις για το ποιος λέει τι. Υπάρχουν πολλοί γκρινιάρηδες πχ, που φορτώνουν τα κινητά τους με εκατό άχρηστες και βαρειές apps και θέλουν μετά να φυσάνε κιόλας! Στη δική τους περίπτωση, δεν τους φτάνει ούτε οκταπύρηνο με 4GB RAM! Και τι μπαταρία θα έπρεπε να έχει αυτό...Μετά θα γκρινιάζουν για τη μπαταρία... Σε διπλανό φόρουμ που έχω ανοίξει εκεί θέμα ( ξέρετε) μου απάντησαν από χρήστες που το έχουν ότι σηκώνει μια χαρά και απαιτητικά παιχνίδια. Εγώ δεν του έχω βάλει 100 εφαρμογές καμιά 30 αριά με 40 αριά το πολύ και φανταστείται πως το s3 neo έχει 16αρα μνήμη. και όχι 8αρα που έχει το core 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα