Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Παιδιά! 

Λόγω σημερινών γενεθλίων σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό επειδή είδα σε ένα φυλλάδιο γερμανός που πέρασε στα χέρια μου. 

Είδα ένα lenovo με 99 ευρώ και σκέφτομαι να το πάρω. 

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68970&selectedCategoryId=93

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει 4 gb εσωτερική μνήμη και ότι δεν θα μου φτάνει η μνήμη για εφαρμογές. Επειδή πέρνει κάρτα sd υπάρχει τρόπος μεταφοράς εφαρμογών ή εγκατάσταση εφαρμογών με εκτέλεση από την κάρτα sd?

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Εάν έπαιρνα από το εξωτερικό κινητό lenovo θα με κάλυπτε η εγγύηση στην ελληνική αντιπροσωπία?

Έχω το samsung galaxy core 1 ( I8260) ενός χρόνου τι λέτε πόσο πιάνει για μεταπώληση με θήκες και με μεβράνες όμως έχει 2-3 χτυπηματάκια στα πλαινά όπου με θήκη δεν φαίνονται.?

Γενικά το buget μου είναι στα 180 ευρώ περίπου. 

Σας ευχαριστώ πολύ.

Βρήκα αυτό. 

https://www.skroutz.gr/s/5296678/Lenovo-A536-8GB.html

Τι λέει?

Επεξ/σία από eddie1996
Δημοσ.

Του γερμανου σιγουρα και το αλλο ομως δεν το λες καν μετριο

Ναι το έχω αποκλείσει του γερμανού. έχεις να προτείνεις κάτι άλλο   σε οποιαδήποτε εταιρεία.

Αυτό που διαβάζω είναι το moto g 2nd gen ότι είναι τέλειο από Ελλάδα. 

Βρήκα και αυτό στα 135 ευρώ! Αξίζει η μπα?

https://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html

Δημοσ.

Αστα βραστα ειναι ολα αυτα που αναφερεις.Σου εχω βαλει ηδη λινκ για moto g 2nd gen 3 post πιο πανω :)

ok Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μήπως έχεις γνώμη/απόψη για το πόσο θα μπορούσα να πουλήσω το core που έχω? είναι  με θήκες και με μεβράνες όμως έχει 2-3 χτυπηματάκια στα πλαινά όπου με θήκη δεν φαίνονται.? Σκεφτόμουν γύρω στα 50 με 60 ευρώ ή μπορώ παραπάνω?

Δημοσ.

Η Lenovo Greece καλύπτει μόνο τα κινητά που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα. Δεν είμαι σίγουρος για όσα έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση, υποθέτω ναι, αλλά σίγουρα ΔΕΝ καλύπτει κινητά αγορασμένα από Κίνα. Τώρα εάν θέλεις μόνο από Ελλάδα, αυτό που σου προτείνουν είναι η καλύτερη επιλογή, απ' ότι έχω δει. Εάν θέλεις από Κίνα, κατ' εμέ το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone στα 174€ είναι ότι καλύτερο. Κινητό 4G, από πολή δυνατή εταιρεία (3η παγκοσμίως, πρώτη στην κίνα). Άλλα καλά, αλλά κατ' εμέ όχι τόσο δυνατά όσο το Xiaomi, είναι το ASUS ZENFONE 5 16G Intel Z2580 2.0GHz Dual core 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen στα 156€, IOCEAN X8 MINI PRO MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch 1280*720 Screen Android 4.4 στα 174€ και DOOGEE Turbo2 DG900 MT6592 1.7GHz Octa Core 5 Inch FHD OGS Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 στα 179€.

Δημοσ.

Η Lenovo Greece καλύπτει μόνο τα κινητά που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα. Δεν είμαι σίγουρος για όσα έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση, υποθέτω ναι, αλλά σίγουρα ΔΕΝ καλύπτει κινητά αγορασμένα από Κίνα. Τώρα εάν θέλεις μόνο από Ελλάδα, αυτό που σου προτείνουν είναι η καλύτερη επιλογή, απ' ότι έχω δει. Εάν θέλεις από Κίνα, κατ' εμέ το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone στα 174€ είναι ότι καλύτερο. Κινητό 4G, από πολή δυνατή εταιρεία (3η παγκοσμίως, πρώτη στην κίνα). Άλλα καλά, αλλά κατ' εμέ όχι τόσο δυνατά όσο το Xiaomi, είναι το ASUS ZENFONE 5 16G Intel Z2580 2.0GHz Dual core 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen στα 156€, IOCEAN X8 MINI PRO MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch 1280*720 Screen Android 4.4 στα 174€ και DOOGEE Turbo2 DG900 MT6592 1.7GHz Octa Core 5 Inch FHD OGS Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 στα 179€.

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά νομίζω ότι θα κοιτάξω μόνο από Ελλάδα λόγω το θέμα της εγγυήσης που για εμένα είναι από τα βασικά κριτήρια στην αγορά ενός κινητού. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά νομίζω ότι θα κοιτάξω μόνο από Ελλάδα λόγω το θέμα της εγγυήσης που για εμένα είναι από τα βασικά κριτήρια στην αγορά ενός κινητού. 

Εφοσον κοιτας μονο απο Ελλαδα λοιπον το Moto G 2nd gen ειναι μονοδρομος σε αυτα τα χρηματα

Δημοσ.

Εάν θέλεις τελικά Lenovo από Ελλάδα, θα πρέπει να πας είτε στα 150€ ή στα 200€ να για βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτή την μάρκα εδώ πάντως

Δημοσ.

Εάν θέλεις τελικά Lenovo από Ελλάδα, θα πρέπει να πας είτε στα 150€ ή στα 200€ να για βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτή την μάρκα εδώ πάντως

Βασικά τώρα σκέφτομαι πιο πολύ το moto g 2nd που όλοι λένε ότι είναι τέλειο σε αυτά τα λεφτά δηλαδή μέχρι 180 ευρώ.

Δημοσ.

Γενικά το buget μου είναι στα 180 ευρώ περίπου. 

Σε αυτα τα λεφτα πλεον τα 2gb ram και μεγαλη μπαταρια τα παιρνεις για πλακα αλλα οχι απο Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...