koulouri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ναι θα τα ξεκουμποκουμπωσω όλα.. Δε θέλω να το κατεβάσω γιατί αν κάνει πως πλημμυρίζει το σπίτι θα πάει ακλαφτο!!
Zergoulini Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μιλουσα στο τηλ και πανω στα γελια χτυπησα στο μια δυνατη στο γραφειο διπλα στο πληκτρολογιο με αποτελεσμα να πεταξει BSOD... restart και ολα καλα! Μετα ξαναδοκιμασα να χτυπησω το γραφειο και ξαναπεταξε BSOD.. γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;; ( ναι δεν εχω σκοπο να το κανω συνηθειο να χτυπαω το γραφειο ) απλα θελω να βρω αν υπαρχει καποιο προβλημα και μπορω να το φτιαξω ευκολα! Bαλε την μοναδα στο πατωμα. Problem Solved!
koulouri Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Φοβάμαι μην πλημμυρίσει το σπίτι ( μπορεί να μην έχει πλημμυρίσει για 10 χρόνια αλλά μόλις θα βάλεις το πισί στο πάτωμα τότε θα γίνει.. ), για αυτό δε το βάζω!! Πάντως παρόλο που ξεκου-κουμπωσα τα πάντα κατά τύχη χτύπησα με το πόδι μου το γραφείο και ξαναπεταξε μπλε οθόνη.. Τεσπα δε νομίζω να βρω το πρόβλημα :/ 1
Roger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μια πιθανη αιτια που θα πρεπει να προσεξεις ειναι μηπως εχεις καποια χαλαρη συνδεση στα βυσματα του τροφοδοτικου molex/sata. Εγω για παραδειγμα θα κραταγα γερα το βυσμα τροφοδοσιας του δισκου και θα του εριχνα μια καλη,το ιδιο και στο dvd drive. Mπορει να χανει στιγμιαια τα 5-12v και να χτυπαει μπλε οθονη. 1
koulouri Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ενταξει εχει γινει τραγικη η κατασταση:ανασηκωνεται η εξω μερια του πλητκρολογιου κανα 2cmεπειδη σκαλωσε το δαχτυλο μου, ξαναπεφτει και πεταει μπλε οθονη...Το επομενο βημα ειναι να κατσει μυγα με φορα πανω στο κουτι και να πεταξει μπλε οθονη...Καλημερα!Υπαρχει περιπτωση να συνδεεται με αυτο;;http://www.insomnia.gr/topic/547732-win81-%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B5%CE%B9-event-viewer-results/
Dennisbest Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Επειδή είχα ένα παρόμοιο θέμα πριν μερικούς μήνες -όπου έφταιγε η τροφοδοσία της μητρικής- πιστεύω πως είναι θέμα τροφοδοσίας , απλά μάλλον υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο που πάει στο δίσκο. Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να συνδέσεις το δίσκο με άλλο βύσμα τροφοδοσίας (το οποίο λογικά είναι στο ίδιο καλώδιο) και να δεις αν θα στο ξανακάνει. Αν το πρόβλημα επιμείνει , δες αν το τροφοδοτικό σου έχει 2ο ξεχωριστό καλώδιο με sata connectors και σύνδεσέ το εκεί. Ή δοκίμασε και ενώ είναι ανοιχτό το pc να κουνήσεις λίγο το καλώδιο για να δεις αν freezάρει το σύστημα.
koulouri Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μακάρι να είναι αυτό φίλε μου. Ευχαριστώ.. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τα καλώδια και θα ενημερώσω Καλημέρα
koulouri Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ανοιξα το κουτι,ειδα πως μια βιδα της μητρικης, αυτη που ειναι πανω απο την ψυκτρα( προφανως λογω της προσφατης μετακομισης )ειχε φυγει...μολις κουνησα την ψυκτρα BSOD..Βιδωνω την μητρικη στο κουτι ( την βιδα που ελειπε )δινω κανα 2-3 στην αρχη ελαφριες στο κουτι,ολα κομπλεμετα καποιες πιο δυνατες( που σε αντιθετη περιπτωση θα ειχε ηδη πεταξει BSOD )ολα κομπλε!problem solved!μεγεθους-βαρους της ψυκτρας σε συνδιασμο με την ελλειψη της βιδας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα