koulouri Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μιλουσα στο τηλ και πανω στα γελια χτυπησα στο μια δυνατη στο γραφειο διπλα στο πληκτρολογιομε αποτελεσμα να πεταξει BSOD...restart και ολα καλα!Μετα ξαναδοκιμασα να χτυπησω το γραφειο και ξαναπεταξε BSOD..γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;;( ναι δεν εχω σκοπο να το κανω συνηθειο να χτυπαω το γραφειο )απλα θελω να βρω αν υπαρχει καποιο προβλημα και μπορω να το φτιαξω ευκολα!
Johnwho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 άνοιξε το cmd.exe και πανε στον δίσκο σου και γράψε και τρέξε chckdsk μπας και βρει τίποτα κάνα πρόβλημα.
KiriosD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ε τώρα τι ψάχνεις; στο ταρακούνημα παθαίνει ένα τραλαλά, μνήμη; σκληρός; γραφικών; κούμπωσε τα καλά και να του φέρεσε με περισότερη αγάπη και φροντίδα 1
Roger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μετα ξαναδοκιμασα να χτυπησω το γραφειο και ξαναπεταξε BSOD.. Να 'σαι καλα,με εκανες και γελασα βραδιατικα Για ποιο λογο δοκιμασες να το ξαναχτυπησεις?
koulouri Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Να 'σαι καλα,με εκανες και γελασα βραδιατικα Για ποιο λογο δοκιμασες να το ξαναχτυπησεις? Για να δω αν ειναι τυχαιο γεγονος ή αν οντως κατι δεν παει καλα.. Ο σκληρος ειναι ssd οποτε δε νομιζω να τον πειραζει το ταρακουνημα.. Θα δοκιμασω αυριο να ξεκουμπωσω - κουμπωσω μνημες, καρτα κλπ Απλα επειδη εχω μεγαλη ψυχτρα http://tech-reviews.co.uk/images/reviews/freezer-xtreme/main.jpg παιζει να φταιει κι αυτη που ταρακουνιεται;;
skfn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Και όσο ποιο βαριά είναι ή ψυκτρα , ποιο μεγάλη η καταπόνηση.
kataramenos32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πέτα τα windows 8 Ναι σιγουρα αυτο θα φταιει
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ναι σιγουρα αυτο θα φταιει πάει και το λίγο χούμορ που υπήρχε
papikeste Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πάρε άλλο γραφείο. Πάντως περίεργο φαινόμενο!
koulouri Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι είναι άθλιο, αλλά μετακινουμε συχνά λόγω της φύσης της δουλειάς και πάντα μαζί με τον σταθερό υπολογιστή.. Οπότε θέλω κάτι να είναι μικρό, να λύνεται και να μην με νοιάζει που χτυπιεται
anonymous-root Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 κούμπωσε καλά όλα τα υποσυστήματα μέσα. προφανώς με το κούνημα κάτι φεύγεια από τη θέση του. Επίσης δεν ξέρω αν σε βολεύει, αλλά μπορείς να βάλεις και τη μονάδα δίπλα, στο πάτωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα