Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά μόλις απόκτησα το HP Pavilion 15-n221sv αφού το παλιό μας το έκαψε κεραυνός...... τέλος πάντων και τώρα έχουμε χάσει τον μπούσουλα.λοιπόν θα ήθελα τη βοήθεια οποιων μπορούν να βοηθήσουν διότι δεν μπορώ να κάνω dual boot με τίποτα . έχω απενεργοποιήσει το secure boot , έχω κάνει partition αλλα οταν  πάω να εγκατάστησω τα win 7 μου λέει ότι ο δίσκος είναι GPT .και λοιπον έχουμε και λέμε

1ον μπορώ να εγκαταστήσω και τα win 7 χωρίς να κάνω μετατροπή από gpt σε mbr ?

και 2 αν όχι τι επιλογές έχω . σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω τη βοήθεια σας.!!!

HP Pavilion 15-n221sv (i7-4500U/4GB/1TB)

Windows 8,1

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις ή να βρεις δισκάκι τον 7 που είναι φτιαγμένο για uefi για να βλέπει και τα gpt διαμερίσματα.

Μπορείς και να φτιάξεις μόνος σου,αλλά χρειάζεσαι πρόσβαση σε μηχάνημα που τα έχει ήδη περασμένα σε 64bit μορφή. 

(Ίσως να δουλέψει και με τα αρχεία που έχουν τα 8 ,αν δεν βαριέσαι δοκίμασε το)

http://hodgin.ca/2012/10/02/creating-a-uefibios-windows-7-usb-and-installing-to-gpt-partitions/

Δημοσ.
και μετά κάνω εγκατάσταση κανονικά σε ξεχωριστό partition ?

θα μου εμφανίζει έπειτα και τα 2 λογισμικά κατά την έναρξη?
Δημοσ.

Ναι σε ξεχωριστά διαμερίσματα,μετά μάλλον θα σου δείχνει μόνο τα 7 μιας και είναι παλιότερα και δεν αναγνωρίζουν ποιο νέο λειτουργικό,αλλά φτιάχνεται εύκολα με κάποιο πρόγραμμα όπως το easybcd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...