cpttony Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Mετα την παταγωδη αποτυχια του Tuvlo-X repeater/AP..σκεφτηκα να παρω το TL-WA850RE, που το βαζεις στην πριζα και δουλευει (αν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται) Εχω ομως καιτι αποριες Σε οποια πριζα αν το βαλω κανει? Αν πιανει εστω και λιγο το δυναμωνει (λογικα ναι) Αξιζει?? Μην δωσω ξανα 30 Ε και το χασω οπως εγινε με το Tuvlo-X.. Πως εχει η κατασταση.. Το ρουτερ ειναι στον πανω οροφο του σπιτιου μου και κατω φτανει ισα-ισα 1 γραμμη (του λαπτοπ) ενω τα κινητα αν τυχει. Επειδη το θελω για gaming (κονσολα) θα μου κανει? τι πρεπει να προσεξω Ενα γρηγορο guide πως το εγκαθιστω (αν χρειαζεται καποια ρυθμιση για απο τον σταθερο) Ευχαριστω Υ.Γ Εχω ΟΤΕ, με ZTE μοδεμ/ρουτερ-μακαρι να ηξερα πως το λενε Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2014 από cpttony
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Mετα την παταγωδη αποτυχια του Tuvlo-X repeater/AP..σκεφτηκα να παρω το TL-WA850RE, που το βαζεις στην πριζα και δουλευει (αν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται) Εχω ομως καιτι αποριες Σε οποια πριζα αν το βαλω κανει? Αν πιανει εστω και λιγο το δυναμωνει (λογικα ναι) Αξιζει?? Μην δωσω ξανα 30 Ε και το χασω οπως εγινε με το Tuvlo-X.. Πως εχει η κατασταση.. Το ρουτερ ειναι στον πανω οροφο του σπιτιου μου και κατω φτανει ισα-ισα 1 γραμμη (του λαπτοπ) ενω τα κινητα αν τυχει. Επειδη το θελω για gaming (κονσολα) θα μου κανει? τι πρεπει να προσεξω Ενα γρηγορο guide πως το εγκαθιστω (αν χρειαζεται καποια ρυθμιση για απο τον σταθερο) Ευχαριστω Υ.Γ Εχω ΟΤΕ, με ZTE μοδεμ/ρουτερ-μακαρι να ηξερα πως το λενε χρειαζεται και ρυθμισεις δεν ειναι ακριβως το βαζεις την πριζα και παιζει.αν ειναι να παρεις το 850 re καλυτερα παρε το 801Nd που εχει εξωτερικη κεραια.το βαζεις καπου που να πιανει σημα για να το αναμεταδωσει.δεν ειναι Powerline ειναι repeater απλα για να μην βαλουν ξεχωριστα repeater και ξεχωριστα μετασχηματιστη το εκαναν 2σε 1 για να φαινετια πιο ομορφο. 1.ναι 2.ναι αν πιανει ομως πολυ χαμηλα θα χανεις σε ταχυτητα. 3.για gaming δνε θα το βαζα.σε οπτικη επαφη adsl router και repeater με το adsl router σε wifi ειχα 1800 kbytes/sec κατεβασμα ενω απο το repeater ειχα κοντα στα 900.εχανα αρκετα.και ηταν σε οπτικη επαφη. καλυτερα να πας σε powerline πχ καποιο devolo εφοσον το θες για gaming εκτος αν μπορεις να ριξεις καλωδιο μεσα απο κανα καναλι για να μην φαινεται ασχημα.αν παρεις powerline γενικοτερα δεν θελει πολλες ρυθμισεις.αν παρεις repeater θα αναγκαστεις να κανεις καμια ρυθμιση γιατι αυτο το τελειως αυτοματα που λενε δεν σημαινει οτι παιζει παντα.αν ειναι με wps ναι μπορει να παιξει αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. και επισης καποια στιγμη πετα και το zte γιατι ειναι που ειναι χαλια το zte αν βαλεις και repeater βλεπω να πεφτει συνεχεια. τα zte φημιζονται για το χαλια wireless,ασταθες wireless,χαμηΛο sync και αποσυνδεσεις. απο τοτε που τα δινουν οι Providers θα δεις απειρα θεματα να ανοιγονται για προβληματα με αυτα. οποτε καλυτερα και καποιο αλλο adsl router καποια στιγμη πχ tp link 8970 αν θες κατι σε νορμαλ τιμη.50 ευρω δηλαδη. υπαρχουν και πιο φτηνα. zte adsl router ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα