Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Η ερώτησή μου είναι απλή. Αν αντί τις 2Rx8 PC3 10600S βάλω τις 2Rx8 PC3 8500S το laptop μου θα ανοίξει/bootαρει..?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Περίμενε πρώτα πες ακριβώς για ποιες raμ μιλάς (ακριβές μοντέλο) και ποιο laptop για να δούμε γιατι απο τα παραπάνω δεν βγαίνει άκρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά αρχήν σας ευχαριστώ για την άμεση ανατπόκριση...

Αφορά έναν Packard Bell easynote ΤΜ85-JO-122GR  ο οποίος φόραγε τις μνήμες 2Rx8 PC3 10600S ( 2 x 2 gb) και cpu i5 460M.

Μετά απο ένα πρόβλημα που παρουσιάστικε στην μητρική αναγκάστηκα να την αντικαταστήσω, αλλά βρήκα μόνο μια TM87-JO (ίδιο  serial number) με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά (φοράει την ίδια κάρτα γραφικών GeForce GT 320M 1Gb VRAM  και υποδιέστερο επεξεργαστή τον i5 430M), την οποία και αγόρασα απο Γερμανία. Το πρόβλημα είναι οτι προφανώς λόγω της διαφοράς των μνημών ( η δεύτερη μητρική φοράει PC3-8500s), ο υπολογιστής δεν boot-άρει ενώ τα λαμπάκια λειτουργούν κανονικά - θεωρητικα διαβάζει τα DVD- αλλά καμία προσπάθεια να ανοίξει ή να διαβάσει τον δίσκο.Θεωρώ δε οτί αν υπήρχε ασυμβατότητα μεταξύ των δύο cpu ο Η/Υ θα ''φώναζε'' στο άνοιγμα..άρα ο δικός μου επεξεργαστής δεν έιναι το θέμα...και καταλήγω πάλι στις μνήμες...

Παρεπτιπτόντως ο λόγος που αντικατέστησα την μητρική ήταν  οτι μετά απο 5 λεπτά περίπου έκλεινε ο Η/Υ ασχετα αν ήταν στα windows ή στο bios ή στο safe mode ή ακόμα και αν έκανε εκ νέου εγκατάσταση νέων windows!!!

...και ΟΧΙ δεν ήταν θέμα θερμοκρασίας (του άλλαξα μέχρι και πάστα σε επεξεργαστή και γραφικών) μέχρι και stress test  του έκανα... στα 5 λεπτά κάτω... ανένδοτο το θηρίο..! Οπότε φτάσαμε στα παραπάνω κόλπα...

Επεξ/σία από Joe_Black
Δημοσ.

Μαλλον προβλημα η μητρικη εχει γιατι δεν υπαρχει μητρικη που να περνει 1066 και να μην περνει 1333 και το αντιστροφο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...