Secret Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα μάγκες, καταρχάς υπάρχει περίπτωση να έχω τσιμπήσει ιό μέσα απο το router του σπιτιού μου? δηλ. ήρθα στο σπίτι των γονιών μου και κόλλησα το ίδιο trojan(?) νομίζω που έχει στο σάπιο λάπτοπ του ο πατέρας μου. και δεύτερον, τα avast k avg δεν έχουν εντοπίσει κάτι, να πάω για φορμάτ? ο ιός ειναι bannerakia διαφημίσεων στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας (έχω ανοιχτό το adblocker οποτε δεν βλέπω το περιεχόμενο τους) και στο κάτω μέρος γραφουν ADS BY Go HD 1.1. Όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του. thanks in advance
spyros1981 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 δοκιμασε σε safe mode να κανεις ενα scan με malwarebytes , superantispyware
David20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κανε και ενα ωραιο περασμα με hitman pro 3.7.9 συν οτι σε ειπε ο spyros απο πανω και θα δεις τι παπαδες θα σε βγαλει..
KiriosD Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ο χριστος και η μανα του ειναι αυτο, καποιο προγραμμα εγκατεστησες η απο καπου εγκατασταθηκε αυτο το πραγμα, τρεξε ολα τα προαναφερθεντα και ψαξε στα εγκατεστημενα προγραμματα τι αντιστοιχο υπαρχει.
GlenQuagmire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Απλά κοίτα με προσοχή τα εγκατεστημένα προγράμματα, καθώς τα περισσότερα adaware εγκαθίστανται μέσω άλλων Installers. Ρίξε και μια ματιά στα add-ons του browser σου btw. Αν δεν βγάλεις άκρη με την απεγκατάσταση, τότε scanαρε τον η/υ σου με κάποιο anti-malware πρόγραμμα.
thomasG4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Απλά κοίτα με προσοχή τα εγκατεστημένα προγράμματα, καθώς τα περισσότερα adaware εγκαθίστανται μέσω άλλων Installers. Ρίξε και μια ματιά στα add-ons του browser σου btw. Αν δεν βγάλεις άκρη με την απεγκατάσταση, τότε scanαρε τον η/υ σου με κάποιο anti-malware πρόγραμμα. Έτσι και αλλιώς πρέπει να κάνει scan, γιατί άμα κάνει μόνο uninstall θα υπάρχουν υπολείμματα στη registry απο τα προγράμματα.
neo1010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Να προσθέσω το Emsisoft Emergency Kit και το Kaspersky Virus Removal Toolπολύ καλά προγράμματα και τα δύο για αφαίρεση ιών απο μολυσμένα συστήματα. Δοκιμασμένα.
David20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Να προσθέσω το Emsisoft Emergency Kit και το Kaspersky Virus Removal Toolπολύ καλά προγράμματα και τα δύο για αφαίρεση ιών απο μολυσμένα συστήματα. Δοκιμασμένα. Θα συμφωνησω..Το καθε ενα θα κανει την δουλεια του αψογα..Ολα θα βρουν παπαδες στανταρ. 1
Secret Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 thanks μάγκες κάτι ύπηρχε στα addons του browser τώρα scannarw και το σύστημα να δω τι θα μου βγάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα