Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες, καταρχάς υπάρχει περίπτωση να έχω τσιμπήσει ιό μέσα απο το router του σπιτιού μου? δηλ. ήρθα στο σπίτι των γονιών μου και κόλλησα το ίδιο trojan(?) νομίζω που έχει στο σάπιο λάπτοπ του ο πατέρας μου.

και δεύτερον, τα avast k avg δεν έχουν εντοπίσει κάτι, να πάω για φορμάτ?

ο ιός ειναι bannerakia διαφημίσεων στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας (έχω ανοιχτό το adblocker οποτε δεν βλέπω το περιεχόμενο τους) και στο κάτω μέρος γραφουν ADS BY Go HD 1.1.

Όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του.

thanks in advance

Δημοσ.

Κανε και ενα ωραιο περασμα με hitman pro 3.7.9 συν οτι σε ειπε ο spyros απο πανω και θα δεις τι παπαδες θα σε βγαλει..

Δημοσ.

ο χριστος και η μανα του ειναι αυτο, καποιο προγραμμα εγκατεστησες η απο καπου εγκατασταθηκε αυτο το πραγμα, τρεξε ολα τα προαναφερθεντα και ψαξε στα εγκατεστημενα προγραμματα τι αντιστοιχο υπαρχει.

Δημοσ.

Απλά κοίτα με προσοχή τα εγκατεστημένα προγράμματα, καθώς τα περισσότερα adaware εγκαθίστανται μέσω άλλων Installers.

Ρίξε και μια ματιά στα add-ons του browser σου btw.

Αν δεν βγάλεις άκρη με την απεγκατάσταση, τότε scanαρε τον η/υ σου με κάποιο anti-malware πρόγραμμα.

Δημοσ.

Απλά κοίτα με προσοχή τα εγκατεστημένα προγράμματα, καθώς τα περισσότερα adaware εγκαθίστανται μέσω άλλων Installers.

Ρίξε και μια ματιά στα add-ons του browser σου btw.

Αν δεν βγάλεις άκρη με την απεγκατάσταση, τότε scanαρε τον η/υ σου με κάποιο anti-malware πρόγραμμα.

Έτσι και αλλιώς πρέπει να κάνει scan, γιατί άμα κάνει μόνο uninstall θα υπάρχουν υπολείμματα στη registry απο τα προγράμματα.

Δημοσ.

Να προσθέσω το

Emsisoft Emergency Kit

και το

Kaspersky Virus Removal Tool

πολύ καλά προγράμματα  και τα δύο για αφαίρεση ιών απο μολυσμένα συστήματα.

Δοκιμασμένα.

Δημοσ.

Να προσθέσω το

Emsisoft Emergency Kit

και το

Kaspersky Virus Removal Tool

πολύ καλά προγράμματα  και τα δύο για αφαίρεση ιών απο μολυσμένα συστήματα.

Δοκιμασμένα.

Θα συμφωνησω..Το καθε ενα θα κανει την δουλεια του αψογα..Ολα θα βρουν παπαδες στανταρ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...