Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο reportspam και πρασινα αλογα ρε μαγκες.

Δωσε εκει ανθρωπε μου σε κανα μαγαζι ελληνικο με εγγυηση διπλα σου

και παρε μια ναυαρχιδα να τελειωνεις.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο reportspam και πρασινα αλογα ρε μαγκες.

Δωσε εκει ανθρωπε μου σε κανα μαγαζι ελληνικο με εγγυηση διπλα σου

και παρε μια ναυαρχιδα να τελειωνεις.

Δεν είναι να μπλέκει τώρα με γλώσσα ελληνική και εγγύηση . Ας πάει σε ένα ελληνικό μαγαζί να πάρει το Ζ3 compact που θα θα  έρθει φθηνότερα και θα έχει εγγύηση και ελληνική γλώσσα  αφού δεν θέλει μεγάλα smartphone όπως το note 4

Δημοσ.

Έχετε ξεφύγει από το θέμα και λέει ο καθένας ότι θέλει.

Πάτε να επιβάλετε ο καθένας ότι θέλει.

Ναυαρχίδα στα μάτια πιανού ρε παιδιά και το LG G3 στα 3gb RAM που έχω τώρα όταν το πήρα Ναυαρχίδα ήταν.

Εγώ όταν άνοιξα το θέμα δεν ρώτησα την γνώμη σας αν σας αρέσει το κινητό, που θέλω να πάρω, μάλλον δεν καταλαβαινετε τη λέω.

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θέλω να το πάρω μόνο  απ έξω  μάλιστα μου αρέσει να επιμένω Ελληνικά αλλά η έκδοση που θέλω δεν θα έρθει  ΕΛΛΑΔΑ για όσους δεν καταλαβαινουν τα ΕΛΛΗΝΙΑΚΑ σε bolt και υπογραμισμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Το air mail με Ηκ δεν ειναι για τηλεφωνα?

Επισης στελνει και με EMS

Το απλό ταχυδρομείο με tracking number είναι το πιο σίγουρο. Το EMS είναι σχετικά ασφαλές, αλλά και πάλι θεωρείται λίγο πιο επικίνδυνο από το απλό. Καλά για DHL, TNT, Fedex δεν το συζητάμε ;)

Hong Kong post σημαίνει έρχεται από Κίνα, όπως ότι θέλει για Ευρώπη 12-20 ημέρες.

Δημοσ.

Τώρα μάλιστα σας ευχαριστώ όλες οι πληροφορίες που μου δώσατε είναι χρήσιμες και θα αξιοποιήθουν.

Σεβαστο αν θελεις μονο αυτο.

Δες και εδω http://www.oppomart.com/huawei-ascend-mate7.html

Σε ευχαριστω καλη τιμη σε ευρω που στην Ελλαδα θα την δουμε πιστευω μετα απο 2 μηνες, αλλα ειναι για το 2gb RAM.

Δημοσ.

Τώρα μάλιστα σας ευχαριστώ όλες οι πληροφορίες που μου δώσατε είναι χρήσιμες και θα αξιοποιήθουν.

Σε ευχαριστω καλη τιμη σε ευρω που στην Ελλαδα θα την δουμε πιστευω μετα απο 2 μηνες, αλλα ειναι για το 2gb RAM.

Στο color and Storage απο κατω εχει επιλογη Gold με 3gb ram και 32gb rom με +200 $ 

Η τιμη του δηλαδη ειναι περιπου 560 Eυρω

• Like 1
Δημοσ.

Στο color and Storage απο κατω εχει επιλογη Gold με 3gb ram και 32gb rom με +200 $ 

Η τιμη του δηλαδη ειναι περιπου 560 Eυρω

Πες μου ακριβως την σιευθυνση του σαιτ για να την δω.

Δημοσ.

Θέλω και εγώ να το αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό..μου μπορούμε να το βρούμε;κάτοχος κ εγώ lg g3 16

Αποστολή από το LG-D855 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να περιμένουμε γιατί μου έστειλε επίσημη απάντηση η Εταιρία στην Ελλάδα και μου είπε ότι δεν έχει ακριβείς ημερομηνία και δεν ξέρουν ακόμα πιο μοντέλο θα έρθει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχει κανείς το τηλ να μας πει εντυπώσεις; σκέφτομαι να πουλησω το lg g3 και να το αγοράσω..

Αποστολή από το LG-D855 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...