FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πιο reportspam και πρασινα αλογα ρε μαγκες. Δωσε εκει ανθρωπε μου σε κανα μαγαζι ελληνικο με εγγυηση διπλα σου και παρε μια ναυαρχιδα να τελειωνεις.
krevikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πιο reportspam και πρασινα αλογα ρε μαγκες. Δωσε εκει ανθρωπε μου σε κανα μαγαζι ελληνικο με εγγυηση διπλα σου και παρε μια ναυαρχιδα να τελειωνεις. Δεν είναι να μπλέκει τώρα με γλώσσα ελληνική και εγγύηση . Ας πάει σε ένα ελληνικό μαγαζί να πάρει το Ζ3 compact που θα θα έρθει φθηνότερα και θα έχει εγγύηση και ελληνική γλώσσα αφού δεν θέλει μεγάλα smartphone όπως το note 4
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχετε ξεφύγει από το θέμα και λέει ο καθένας ότι θέλει. Πάτε να επιβάλετε ο καθένας ότι θέλει. Ναυαρχίδα στα μάτια πιανού ρε παιδιά και το LG G3 στα 3gb RAM που έχω τώρα όταν το πήρα Ναυαρχίδα ήταν. Εγώ όταν άνοιξα το θέμα δεν ρώτησα την γνώμη σας αν σας αρέσει το κινητό, που θέλω να πάρω, μάλλον δεν καταλαβαινετε τη λέω. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θέλω να το πάρω μόνο απ έξω μάλιστα μου αρέσει να επιμένω Ελληνικά αλλά η έκδοση που θέλω δεν θα έρθει ΕΛΛΑΔΑ για όσους δεν καταλαβαινουν τα ΕΛΛΗΝΙΑΚΑ σε bolt και υπογραμισμενο. 1
kataramenos32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αδερφε 750€ ειναι πολλα λεφτα.Αν τα εχεις και μπορεις να τα δωσεις ανετα παρτο τωρα αλλα για μενα καλυτερα να περιμενεις να πεσει λιγο
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Σεβαστο αν θελεις μονο αυτο. Δες και εδω http://www.oppomart.com/huawei-ascend-mate7.html 1
chios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Σεβαστο αν θελεις μονο αυτο. Δες και εδω http://www.oppomart.com/huawei-ascend-mate7.html Από που τα στέλνει το μαγαζί αυτό;; από Κίνα;;
maddoctor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Σεβαστο αν θελεις μονο αυτο. Δες και εδω http://www.oppomart.com/huawei-ascend-mate7.html Το μαγαζί αυτό βλέπω στέλνει από Κίνα με DHL, οπότε το τελωνείο το έχει σίγουρο!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το μαγαζί αυτό βλέπω στέλνει από Κίνα με DHL, οπότε το τελωνείο το έχει σίγουρο! Το air mail με Ηκ δεν ειναι για τηλεφωνα? Επισης στελνει και με EMS
maddoctor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το air mail με Ηκ δεν ειναι για τηλεφωνα? Επισης στελνει και με EMS Το απλό ταχυδρομείο με tracking number είναι το πιο σίγουρο. Το EMS είναι σχετικά ασφαλές, αλλά και πάλι θεωρείται λίγο πιο επικίνδυνο από το απλό. Καλά για DHL, TNT, Fedex δεν το συζητάμε Hong Kong post σημαίνει έρχεται από Κίνα, όπως ότι θέλει για Ευρώπη 12-20 ημέρες.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τώρα μάλιστα σας ευχαριστώ όλες οι πληροφορίες που μου δώσατε είναι χρήσιμες και θα αξιοποιήθουν. Σεβαστο αν θελεις μονο αυτο. Δες και εδω http://www.oppomart.com/huawei-ascend-mate7.html Σε ευχαριστω καλη τιμη σε ευρω που στην Ελλαδα θα την δουμε πιστευω μετα απο 2 μηνες, αλλα ειναι για το 2gb RAM.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τώρα μάλιστα σας ευχαριστώ όλες οι πληροφορίες που μου δώσατε είναι χρήσιμες και θα αξιοποιήθουν. Σε ευχαριστω καλη τιμη σε ευρω που στην Ελλαδα θα την δουμε πιστευω μετα απο 2 μηνες, αλλα ειναι για το 2gb RAM. Στο color and Storage απο κατω εχει επιλογη Gold με 3gb ram και 32gb rom με +200 $ Η τιμη του δηλαδη ειναι περιπου 560 Eυρω 1
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στο color and Storage απο κατω εχει επιλογη Gold με 3gb ram και 32gb rom με +200 $ Η τιμη του δηλαδη ειναι περιπου 560 Eυρω Πες μου ακριβως την σιευθυνση του σαιτ για να την δω.
karembe78 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Θέλω και εγώ να το αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό..μου μπορούμε να το βρούμε;κάτοχος κ εγώ lg g3 16 Αποστολή από το LG-D855 με τη χρήση Insomnia App
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλό θα ήταν να περιμένουμε γιατί μου έστειλε επίσημη απάντηση η Εταιρία στην Ελλάδα και μου είπε ότι δεν έχει ακριβείς ημερομηνία και δεν ξέρουν ακόμα πιο μοντέλο θα έρθει.
karembe78 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το έχει κανείς το τηλ να μας πει εντυπώσεις; σκέφτομαι να πουλησω το lg g3 και να το αγοράσω.. Αποστολή από το LG-D855 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα