Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα τα φώτα σας, θέλω να αγοράσω το Huawei Ascend Mate 7 με τα 3gb RAM από το ebay και η ερώτηση μου είναι θα έχει να επιλέξω την Ελληνική γλώσσα μην πάνε χαμένα 750 ευρώ, ότι άλλο νομίζεται ότι πρέπει να προσέξω θα χαρώ να σας ακούσω. Νομίζω ότι θα πρέπει να προσέξω να είναι ξεκλείδωτο για να μπορεί να λειτουργήσει σε Ελληνικά δίκτυα σωστά.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

www.vickmall.com/huawei-ascend-mate7-smartphone-4g-lte-hisilicon-kirin-925-3gb-32gb-6-0-inch-otg-nfc.html

www.vickmall.com/huawei-ascend-mate7-smartphone-4g-lte-hisilicon-kirin-925-2gb-16gb-6-0-inch-otg-nfc.html

120€ παραπάνω για 1gb ram ;;

Ακριβό φίλε μου αλλά ωραίο.

Δημοσ.

Ελληνικά απ' ότι βλέπω παίρνει, αλλά τόσα λεφτά!? Από κίνα στο vickmall που σου λένε, το 32άρι έχει 595€ αν πατήσεις στο link του chios, ενώ στο reportspam είναι λίγο πιο φθηνό - 593€. Ξανασκέψου το....

Δημοσ.

Στο reportspam είναι out of stock... Που άλλου μπορούμε να το προμηθευτουμε; και αν πιστεύετε αν είναι καλύτερο απο Νότε 4

Αποστολή από το LG-D855 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Στο reportspam είναι out of stock... Που άλλου μπορούμε να το προμηθευτουμε; και αν πιστεύετε αν είναι καλύτερο απο Νότε 4

Στο vickmall κοίταξες, αφού στο reportspam είναι out of stock?

Δημοσ.

Καλυτερο απο Note 4 δεν ειναι

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις σας το NOTE 4 δεν με ενδιαφέρει καθόλου και όσοι μου λέτε ότι δεν αξίζει δείτε λίγο στα τεστ, είναι λίγο πίσω από το note 4, άλλα είναι κάτι το διαφορετικό, όσο για την τιμή που μου λέτε στα 593 είναι για το 2gb RAM, άμα βάλεις το χρώμα σε χρυσό που είναι τα 3gb RAM αλλάζει η τιμή και πάει στα 739 ευρώ.

Ευχαριστώ το φίλο που μου απάντησε ότι παίρνει Ελληνικά , όλοι η άλλοι παρόλο που είχαν πιστεύω καλή διάθεση εξέφρασαν προσωπική τους άποψη να μην το πάρω, κάτι που δεν ζήτησα.

Θέλω να δω το κάτι άλλο σαν κάτοχός προηγούμενων συσκευών όπως SAMSUNG GALAXY S2,S3,S4 NOTE 2 και κάτοχος τώρα των συσκευών LG G FLEX και LG G3 με 3gb RAM. 

Σας ευχαριστώ.

Τελευταία ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι.

Σε ένα blogk που ρώτησα μου είπαν ότι δεν θα έχω εγγύηση άμα το φέρω απ έξω γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο (3gb RAM) δεν το εμπορεύεται η αντιπροσωπία στην Ελλάδα, ξέρετε κάτι.

Δημοσ.

Καλύτερα να τους πάρεις τηλ ->www.vrisko.gr/details/0b5bdab1d5ai4aca065gdg3f45713j36

Επίσης δεν χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις στο reportspam εάν θα το φέρουν σύντομα μιας και είδα ότι είναι αυτό που ψάχνεις με τα 3GB ram

Δημοσ.

Καλύτερα να τους πάρεις τηλ ->www.vrisko.gr/details/0b5bdab1d5ai4aca065gdg3f45713j36

Επίσης δεν χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις στο reportspam εάν θα το φέρουν σύντομα μιας και είδα ότι είναι αυτό που ψάχνεις με τα 3GB ram

Σε ευχαριστω θα το κοιταξω οπως μου ειπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...