Gas74 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σας!! Εχω μια απορια οσο αφορα αυτην την περιβοητη συνδεση nova go!! Εχω κανονικα πακετο novasports,δικαιουμαι το nova go,γραφτηκα,πηρα κωδικους ,κατεβασα το tv plug in που θελει,το εγκατεστησα και συνδεθηκα κανονικα στο σπιτι μου. Το προβλημα αρχιζει απο την στιγμη που προσπαθω να συνδεθω σε αλλο σπιτι ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ετσι?(που εχει περασμενο το plug in) Μου ζηταει να κατεβασω παλι το plug in ,το κατεβαζω,δεν μπορω να το εγκαταστησω και δεν μπορω να δω καπου αλλου εκτος απο το σπιτι μου ή μου λεει οτι εχω ξεπερασει το επιτρεπομενο αριθμο συσκευων.Κι τι να το κανω στο σπιτι αφου βλεπω απο την τηλεοραση?(οι κυριοι της nova μου λενε οτι φταιει ο υπλογιστης μου και οτι θελει format!!!!!) Γιατι το κανει αυτο? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπανακογιώργης7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 φιλε μπορει να ειναι και απατεωνια ... μπορεις να μου δωσεις τους κωδικους να βλεπω και γω ; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 φιλε μπορει να ειναι και απατεωνια ... μπορεις να μου δωσεις τους κωδικους να βλεπω και γω ; ευχαριστω ???????Tι να ειναι απατεωνια φιλε μου........?Μαλλον........ποιος να ειναι απατεωνας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πριν μία ώρα το έκανα κι εγώ. Πήρα τους κωδικούς και παίζει κανονικά από το portal.novago.gr.Το θέμα είναι πως προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό και στον αδερφό μου ως Admin που είμαι, αλλά του βγάζει λάθος κωδικός. Πως μοιράζομαι την υπηρεσία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου; Μέσω του κύριου λογαριασμού στο μενού "Admin" στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης (μέσω laptop) ή στο μενού "Περισσότερα" (μέσω των εφαρμογών iOS και Android), υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν μέχρι και 4 παρένθετοι λογαριασμοί (προφίλ, με περιορισμένα δικαιώματα) οι οποίοι να είναι μοναδικοί για κάθε μέλος της οικογένειας. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει έξτρα λογαριασμό; Edit: Ο έξτρα λογαριασμός είναι ώστε να μπει από την συσκευή μου άλλον χρήστης; Όχι για να συνδεθεί νέα συσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prekod Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σας!! Εχω μια απορια οσο αφορα αυτην την περιβοητη συνδεση nova go!! Εχω κανονικα πακετο novasports,δικαιουμαι το nova go,γραφτηκα,πηρα κωδικους ,κατεβασα το tv plug in που θελει,το εγκατεστησα και συνδεθηκα κανονικα στο σπιτι μου. Το προβλημα αρχιζει απο την στιγμη που προσπαθω να συνδεθω σε αλλο σπιτι ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ετσι?(που εχει περασμενο το plug in) Μου ζηταει να κατεβασω παλι το plug in ,το κατεβαζω,δεν μπορω να το εγκαταστησω και δεν μπορω να δω καπου αλλου εκτος απο το σπιτι μου ή μου λεει οτι εχω ξεπερασει το επιτρεπομενο αριθμο συσκευων.Κι τι να το κανω στο σπιτι αφου βλεπω απο την τηλεοραση?(οι κυριοι της nova μου λενε οτι φταιει ο υπλογιστης μου και οτι θελει format!!!!!) Γιατι το κανει αυτο? Ευχαριστω! Όπου και να πας παίζει αρκεί να έχεις wifi. Μήπως εγκατέστησες καμία ενημέρωση είτε σε browser είτε στα windows. Ξαναδοκίμασες στο σπίτι σου να δεις αν παίζει; Πριν μία ώρα το έκανα κι εγώ. Πήρα τους κωδικούς και παίζει κανονικά από το portal.novago.gr. Το θέμα είναι πως προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό και στον αδερφό μου ως Admin που είμαι, αλλά του βγάζει λάθος κωδικός. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει έξτρα λογαριασμό; Edit: Ο έξτρα λογαριασμός είναι ώστε να μπει από την συσκευή μου άλλον χρήστης; Όχι για να συνδεθεί νέα συσκευή; Μπορείς να φτιάξεις έξτρα λογαριασμό. Δες στις συνήθεις ερωτήσεις για να δεις ακριβώς πως. http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go/suhnes-erotiseis/ Πάντα αφορά την ίδια συσκευή και όχι άλλη. Δεν γίνεται να έχεις έναν λογαριασμό σε λάπτοπ και ένα σε τάμπλετ για παράδειγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στο σπιτι μου παιζει κανονικα,μηπως να δοκιμασω σε αλλο wifi αλλα με αλλον explorer και οχι με firefox?? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prekod Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πιθανόν να φταίει το wifi η εκείνη την στιγμή να έχασε στιγμιαία το router το σήμα του και να μην μπορούσε να παίξει. Καλού κακού δοκίμασε όπως λες και σε κάποιο άλλο wifi για να έχεις μια πιο πλήρη εικόνα. Εγώ χθες που ήμουν σε φίλο μου μια χαρά έπαιζε από το δικό μου. Αν πιάνει σπίτι σου θα πιάνει και παντού. Να ξέρεις για άλλους browsers πρέπει πάλι να καταβάσεις το plugin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToUtSi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 σε μενα παντως κολαει και δεν εχω καταφερει να δω πανω απο 3 δευτ. ....... αλλα εμενα με αφηνει να εχω μονο μια συσκευη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prekod Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Παίζει ρόλο και η σύνδεση του ίντερνετ σε αυτό. Ναι μόνο μία επιτρέπει κάθε φορά. Μπορείς να αλλάζεις συσκευή κάθε 30 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα