sarantatessera Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα router Linksys WAG200G και εδώ και δυο μέρες μου κάνει νερά. Άλλαξα τον μετασχηματιστή επειδή ο προηγούμενος ήταν ξεχαρβαλωμένος και με το παραμικρό κούνημα έφευγε απ’ την πρίζα. Από την ημέρα όμως που τον άλλαξα το router χάνει το σήμα του κάθε λίγο και λιγάκι… Το ξαναβρίσκει μόνο του και ύστερα πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω αν φταίει ο μετασχηματιστής αλλά άρχισε να συμβαίνει από την ημέρα που τον άλλαξα. Τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά; Πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα;
navigator0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν θα δινει σωστη ταση το τροφοδοτικο και σου κανει προβληματα. Καλυτερα βρες αλλο ρουτερ η κοιτα ο μετασχηματιστης να γραφει τα ιδια στοιχεια με το ρουτερ (ταση εξοδου, mA κτλ).
sarantatessera Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Προτείνετέ μου ρε παιδιά κάποιο router γιατί είμαι άσχετος μ' αυτά. Έχω σύνδεση 24άρα, αν αυτό έχει να κάνει κάτι. Δεν ξέρω καν αν είναι όλα τα ίδια ή διαφέρουν...
navigator0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν θες κατι ιδιαιτερο δε νομιζω οτι χρειαζεται πολυ ψαξιμο. Ενα απλο του εμποριου ειναι οκ!
sarantatessera Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 2 πραγματάκια: 1. Θα το ψάψω απλά ως adsl router π.χ. στο σκρουτζ; Δεν βάζω άλλα χαρακτηριστικά; 2. Είναι εύκολη η εγκατάστασή του ή έχει καμιά πολύπλοκη διαδικασία;
navigator0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Απλα router βαλε και θα δεις τις επιλογες που εχεις. Αν θες ασυρματο ή οχι, με δυο κεραιες ή οχι κτλ. Ειναι απλη η εγκατασταση!
peeperman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όταν λες οτι χάνει το σήμα του, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Χάνει σήμα το wifi; Χάνει ip; Αποσυγχρονίζει η γραμμή;
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα router Linksys WAG200G και εδώ και δυο μέρες μου κάνει νερά. Άλλαξα τον μετασχηματιστή επειδή ο προηγούμενος ήταν ξεχαρβαλωμένος και με το παραμικρό κούνημα έφευγε απ’ την πρίζα. Από την ημέρα όμως που τον άλλαξα το router χάνει το σήμα του κάθε λίγο και λιγάκι… Το ξαναβρίσκει μόνο του και ύστερα πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω αν φταίει ο μετασχηματιστής αλλά άρχισε να συμβαίνει από την ημέρα που τον άλλαξα. Τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά; Πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα; ειδες ο μετασχηματιστης να ειναι τα ιδια volt και τα ιδια ή παραπανω ma?αν οχι λογικο να κανει θεματα .αν ειναι λιγοτερα ma ή λιγοτερα volt οκ θα κανει νερα αν ομως ειναι παραπανω volt τοτε παιζει νακανεις και ζημια. Δεν θα δινει σωστη ταση το τροφοδοτικο και σου κανει προβληματα. Καλυτερα βρες αλλο ρουτερ η κοιτα ο μετασχηματιστης να γραφει τα ιδια στοιχεια με το ρουτερ (ταση εξοδου, mA κτλ). ma και να ειναι παραπανω δεν εχει θεμα Προτείνετέ μου ρε παιδιά κάποιο router γιατί είμαι άσχετος μ' αυτά. Έχω σύνδεση 24άρα, αν αυτό έχει να κάνει κάτι. Δεν ξέρω καν αν είναι όλα τα ίδια ή διαφέρουν... α.υπαρχουν πανω απο 100 θεματα για αγορα adsl router. β.αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις. γ.καλο θα ηταν να μας γραψεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.μην ειναι καμια χαλια γραμμη γιατι εκει ισως θες κατι που να ειναι σταθερο. τωρα σε adsl router κοντα στα 50 βρισκεις tp link 8970 ή Netgear dgn2200.αν θες πανω απο 100 πας σε draytek 2710n η στο 2760n που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.σε πιο φτηνα απο 50 πας σε tp link ή σε dlink.οχι δεν ειναι ολα ιδια τα ρουτερ.διαφερουν σε πολλα πραγματα.απο ποιοτητα κατασκευης μεχρι τι παραπανω πραγματα δινει το καθε ρουτερ.πχ να δινει ac wireless ή να δινει gigabit θυρες κτλ .πραγματα βεβαια που ισως να μην σε νοιαζουν.δεν ξερω αν εχω και κανα spare μετασχηματιστη απο linksys wag200 να σου δινα αν εισαι καπου κοντα. Αν δεν θες κατι ιδιαιτερο δε νομιζω οτι χρειαζεται πολυ ψαξιμο. Ενα απλο του εμποριου ειναι οκ! μην παει στα τυφλα και παρει κανα turbox,tenda,crypto,zte,airties,belkin κτλ που ειναι για πεταμα. 2 πραγματάκια: 1. Θα το ψάψω απλά ως adsl router π.χ. στο σκρουτζ; Δεν βάζω άλλα χαρακτηριστικά; 2. Είναι εύκολη η εγκατάστασή του ή έχει καμιά πολύπλοκη διαδικασία; adsl router ψαχνεις αν και σου ανεφερα. 2.ευκολο αρκει να ξερεις τα βασικα.Username/password βαζεις και φτιαχνεις το wifi.δεν ξερω αν δικαιουσαι απο τον παροχο σου δωρεαν ρουτερ να σου δωσουν.βεβαια κανα zte θα παρεις που ειναι μαυρο χαλι οποτε ισως ναμην ειναι καλη ιδεα να τους ζητησεις.οτενετ δεν εχεις?αν εχεις οτενετ τοτε zte θα σου δωσουν οποτε μην ασχοληθεις.δωρεαν ειναι (χρησιδανειο)αλλα δεν αξιζει.θα ξενερωσεις εφοσον ειχες συνηθισει με το wag200 που ειναι πολυ καλο ρουτερακι. Απλα router βαλε και θα δεις τις επιλογες που εχεις. Αν θες ασυρματο ή οχι, με δυο κεραιες ή οχι κτλ. Ειναι απλη η εγκατασταση! μην βαλει απλο ρουτερ γιατι θα του βγαλει και τα σκετα ρουτερσ περα απο τα adsl.και πολυς κοσμος την παταει και παιρνει router σκετο στο τελος αντι για adsl router.και μετα αντε να το αλλαξεις 1
sarantatessera Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Εδώ και δυο μέρες, το router έχει ξαναβρεί τα κανονικά του: μια-δυο φορές μόνο αποσυγχρονίστηκε / έχασε το σήμα του / έχασε την ip του - ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβαινε. Ούτε έχω ιδέα τι μπορεί να συνέβη και να λειτουργεί κανονικά τώρα. Δεν θα μπω σε έξοδα να πάρω καινούργιο router προς το παρόν, αλλά αυτή τη σελίδα με τις απαντήσεις σας θα την βάλω στις αγαπημένες μου ώστε να ξέρω τι θα κάνω σε περίπτωση που αρχίσει ξανά τα ίδια. Παιδιά, ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Εδώ και δυο μέρες, το router έχει ξαναβρεί τα κανονικά του: μια-δυο φορές μόνο αποσυγχρονίστηκε / έχασε το σήμα του / έχασε την ip του - ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβαινε. Ούτε έχω ιδέα τι μπορεί να συνέβη και να λειτουργεί κανονικά τώρα. Δεν θα μπω σε έξοδα να πάρω καινούργιο router προς το παρόν, αλλά αυτή τη σελίδα με τις απαντήσεις σας θα την βάλω στις αγαπημένες μου ώστε να ξέρω τι θα κάνω σε περίπτωση που αρχίσει ξανά τα ίδια. Εντάξει, ώρες ώρες αναρωτιέσαι τι διάολο συμβαίνει ρε φούστη μου; Με το μόλις δημοσίευσα το παραπάνω μήνυμα άρχισε πάλι τα κόλπα του. Δυο μέρες μετά... Τι σκατά;
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 μπορει οπως ειπαν ο μετασχηματιστης να μην ειναι τα σωστα ma οποτε ναι μεν να δινει ρευμα αλλα οταν για καποιο λογο το ρουτερ ζητησει παραπανω πχ οταν θα παιξει και το wireless κτλ τοτε να σου κανει τα προβληματα που σου κανει.τσεκαρες να δεις αν ειναι ο ιδιος μετασχηματιστης σε volt και σε ma(αν ειναι παραπανω ειμαστε οκ) β.τυπικα θα περναγα και το τελευταιο firmware στο linksys.Πρεπει να ειναι το 1.01.09 για annex a. το λεω αυτο γιατι λες οτι ολα ξεκινησαν οταν αλλαξες τον μετασχηματιστη.τωρα να ετυχε να παθει κατι η γραμμη εκεινη την ημερα ταυτοχρονα τι να σου πω.απλα ο πρωτος υποπτος ειναι ο μετασχηματιστης.συγκρινε ma και volt και πες μας.το linksys Νομιζω φορουσε 12 volt 1000ma(1 ampere) δηλαδη(αν θυμαμαι σωστα απεξω).κατι αλλο δεν εχω να προτεινω.μπορει να ειναι και η γραμμη βεβαια αλλα εκει θες να κανεις αλλες δοκιμες ειτε με αλλο ρουτερ ειτε μετα σε κατανεμητη ή σε κεντρικο πριζακι για να δεις τι γινεται.επισης γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.γιατι το linksys σε μεγαλα attenuation κανει καποια disconnects αλλα και παλι θα στο κανε εδω και καιρο και οχι απο τοτε που αλλαξες μετασχηματιστη
sarantatessera Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αλήθεια, από πού μπορώ να αγοράσω το αυθεντικό τροφοδοτικό για το router Linksys WAG200G, ούτως ώστε να είναι τα ίδια mA, Volt κλπ;
sarantatessera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ή ακόμα κι αυθεντικό να μην είναι δεν πειράζει, αρκεί να είναι τα ίδια mA;
Καποιος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εδω εισαι.... http://www.axd.gr/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=10526
sarantatessera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σ' ευχάριστω πολύ! Όλους σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Θα πάρω καινούργιο τροφοδοτικό, κι ας ελπίσουμε να είναι αυτό το πρόβλημα, για να μην μπαίνουμε σε άλλα έξοδα.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Αλήθεια, από πού μπορώ να αγοράσω το αυθεντικό τροφοδοτικό για το router Linksys WAG200G, ούτως ώστε να είναι τα ίδια mA, Volt κλπ; για αυθεντικο σε κανα ebay αλλα no reason να ψαξεις για το αυθεντικο αφου ενα οποιοδηποτε θα κανει.ελπιζω να μην του εχεις βαλει κανα τροφοδοτικο παραπανω volt και του χεις κανει καμια μονιμη ζημια.αν ηταν λιγοτερα volt Λιγοτερα ma ενταξει απλα υπολειτουργουσε Ή ακόμα κι αυθεντικό να μην είναι δεν πειράζει, αρκεί να είναι τα ίδια mA; αρκει να ειναι τα ιδια volt και τα ιδια ή παραπανω ma. Σ' ευχάριστω πολύ! Όλους σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Θα πάρω καινούργιο τροφοδοτικό, κι ας ελπίσουμε να είναι αυτό το πρόβλημα, για να μην μπαίνουμε σε άλλα έξοδα. αν και στο λεω σχεδον ενα μηνα μετα αλλα αν δεν εχεις παρει ακομα τροφοδοτικο υπαρχει περιπτωση να μπορω να σου βρω ειτε απο linksys ειτε απο αλλο ρουτερ με ιδια volt/ma αρκει να εισαι απο αθηνα.μεχρι προτεινως ειχα και απο linksys. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα