siracos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 γεια σας και απο μενα. μολις παρελαβα το συγκεκριμμενο κινητο. τελικα εχει ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις, οπότε το προβλημα λυνεται. και σε μενα ειπαν οτι εχει ελληνικο μενου οταν τηλεφωνησα στο online καταστημα και οταν το παρελαβα, στο ανοιγμα της οθονης παρουσιαζονταν ολες οι γλωσσες εκτος της ελληνικης. στην αρχη , αφου τους ξανατηλεφωνησα , μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικη γλωσσα, δειγμα οτι δεν εχουν γνωση οι περισσοτεροι στο τηλ. κεντρο . μου προτειναν επιστροφη χρηματων και να τους στειλω τη συσκευη πισω. σαν τελευταια λυση, επικοινωνησα με το καταστημα λαρισας και με καποιον πωλητη που γνωριζε και μου ειπε τι να κανω. φαινεται καλο τηλεφωνο και με τα windows 8 λιγο παραξενο, αλλα συνηθιζεις αν καποιος φιλος που το εχει γνωριζει πώς μπορω να βρω λυση στην περιστροφη της οθονης, θα με βοηθουσε. καπου κολλησα. εκτος και αν δεν εχει. ευχαριστω Έχει Ελληνικά στο μενού του; Εγώ δεν το βρήκα πουθενά μόνο Ελληνικό πληκτρολόγιο είδα να έχει. Με την αντιπροσωπία που μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν ότι είναι ενήμεροι για την έλλειψη και περιμένουν σύντομα από την archos να βγάλει αναβάθμιση με τα Ελληνικά. Επειδή λοιπόν το σύντομα δεν ξέρει κανής πόσο είναι εγώ το έστειλα πίσω. Πάντος το τηλέφωνο μου άρεσε και αν το βγάλουν με Ελληνικά θα το ξαναγοράσω.
sakiss1969 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Οντως δεν εχει ελληνικο μενου, αλλα εμενα δεν με πειραζει, αφου με το πληκτρολογιο και στα ελληνικα κανω τη δουλεια μου. σημερα ακυρωσα τη διαδικασια επιστροφης, ενω μου ειπαν οτι η εταιρεια κατασκευης εχει ηδη συμπεριλαβει udate για τα ελληνικα. επειδη το εχω σε διαδικασια φορτισης μπαταριας,θα το ελεγξω. οντως φαινεται καλο τηλεφωνο για τα χρηματα του, ενω απ'ο,τι ειδα σε μια ερευνα, η συσκευη συμπεριλαμβανεται σ'αυτες με χαμηλο δεικτη ακτινοβολιας και αυτο επαιξε σημαντικο ρολο να το προτιμησω εναντι αλλων + την πολυ καλη τιμη του συγκριτικα με αλλα της κατηγοριας του. κριμα που δεν εχει περιστροφη εικονας, θα μπορουσαν να το εχουν στις δυνατοτητες του. οπως επισης τα media markt θα επρεπε να εχουν καλυτερη ενημερωση οσον αφορα το ελληνικο μενου.
siracos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Η media markt δεν ήξερε ότι δεν έχει Ελληνικά. Σήμερα πρόσθεσε στην σελίδα της στα Ειδικά χαρακτηριστικά:Διαθέσιμη γλώσσα: μόνο Αγγλικά http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ARCHOS-40-Cesium---%28502773%29-Smartphones-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-Media-Markt,99452,397537,1609439.html?langId=-18 Θεωρούσε πως όπως όλα τα Windows phone έτσι και αυτό θα είχε Ελληνικά. Πότε θα έρθει η αναβάθμιση δεν λέει ή δεν ξέρει κανείς τους. Αν σε βολεύει πάντως στα Αγγλικά καλά έκανες και το κράτησες και εμένα μου άρεσε πολύ το τηλέφωνο. 1
sakiss1969 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 το υπενθυμιζουν γαι αγγλικα στο κατω μερος της σελιδας και ειναι η μονη φορα που δεν το προσεξα σε ερευνα για αγορα συσκευης. ισως το προσθεσαν τις τελευταιες μερες. αλλα οταν τους ρωτας σε συνομιλια και απαντουν θετικα και με σιγουρια οτι εχει ελληνικο μενου....τι να πεις! παντως το αιτημα επιστροφης που τους εκανα, ουτε καν το ειχαν προωθησει και αυτο φανηκε οταν τους ειδοποιησα για ακυρωση και "ψαχνονταν" να δουν ποτε το εκανα! υπαρχει περιστροφη οθονης, αλλα δεν ξερω τι εκανα οταν εψαχνα τις ρυθμισεις και το απενεργοποιησα. επισης παλι κολλησα στο θεμα της δονησης, σε καθε ενεργεια υπαρχει δονηση-χανει ετσι η μπαταρια-και προσπαθω να την απενεργοποιησω, αλλα δεν.... αν καποιος φιλος εδω εχει την ιδια συσκευη και μπορει να μου πει.... η συνηθεια χρησης του android με επηρεαζει στη χρηση των windows. θα μπορουσε να ειναι πιο ευκολο το μενου του, αλλα πιστευω ειναι θεμα συνηθειας. σε λιγες μερες θα ειμαι σε θεση να δω και διαρκεια μπαταριας, αν και αυτο ειναι υποκειμενικο αναλογα με τη χρηση.
sakiss1969 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να μας πεις πως έβαλες ελληνικά? πας στο αρχικο μενου, επιλεγεις απο τη λιστα "settings", εκει εχει την επιλογη "language" και επιλεγεις τα ελληνικα
siracos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 το υπενθυμιζουν γαι αγγλικα στο κατω μερος της σελιδας και ειναι η μονη φορα που δεν το προσεξα σε ερευνα για αγορα συσκευης. ισως το προσθεσαν τις τελευταιες μερες. αλλα οταν τους ρωτας σε συνομιλια και απαντουν θετικα και με σιγουρια οτι εχει ελληνικο μενου....τι να πεις! παντως το αιτημα επιστροφης που τους εκανα, ουτε καν το ειχαν προωθησει και αυτο φανηκε οταν τους ειδοποιησα για ακυρωση και "ψαχνονταν" να δουν ποτε το εκανα! υπαρχει περιστροφη οθονης, αλλα δεν ξερω τι εκανα οταν εψαχνα τις ρυθμισεις και το απενεργοποιησα. επισης παλι κολλησα στο θεμα της δονησης, σε καθε ενεργεια υπαρχει δονηση-χανει ετσι η μπαταρια-και προσπαθω να την απενεργοποιησω, αλλα δεν.... αν καποιος φιλος εδω εχει την ιδια συσκευη και μπορει να μου πει.... η συνηθεια χρησης του android με επηρεαζει στη χρηση των windows. θα μπορουσε να ειναι πιο ευκολο το μενου του, αλλα πιστευω ειναι θεμα συνηθειας. σε λιγες μερες θα ειμαι σε θεση να δω και διαρκεια μπαταριας, αν και αυτο ειναι υποκειμενικο αναλογα με τη χρηση. Επειδή το κράτησες το τηλέφωνο,πες μας όταν και αν έρθει η αναβάθμισή του στα Ελληνικά.
siracos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Είναι πλέον διαθέσιμα και τα Ελληνικά για το τηλέφωνο. Η εδώ αντιπροσωπία εγκαθιστά νέο firmware για το Archos 40 Cesium που έχει και Ελληνικό μενού μέσα. Η αντιπροσωπία: http://www.amy.gr/ είναι πολύ καλή και ΠΟΛΥ εξυπηρετικό το τεχνικό τμήμα της. Όταν είχε προκύψει το θέμα των Ελληνικών τους έστειλα e-mail και μου απάντησαν ότι περιμένουν το νέο firmware. Μόλις έγινε διαθέσιμο το νέο firmware ΑΥΤΟΙ μου έστειλαν e-mail με οδηγίες για την αποστολή σε αυτούς του τηλεφώνου για την αναβάθμιση. Η αποστολή-αναβάθμιση-επιστροφή του τηλεφώνου έγινε χωρίς κανένα κόστος από εμένα και αμέσως (δευτέρα έστειλα με courier σήμερα παρέλαβα) . Τελικά το τηλέφωνο αξίζει για μένα αλλά ποιο πολύ αξίζει η αντιπροσωπία του. Με τόσα που διαβάζω στο φόρουμ (πχ arvato) για τις αντιπροσωπίες η ΑΜΥ.ΑΕ με εντυπωσίασε πολύ με την εξυπηρέτησή της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα